
رييس سازمان انرژي اتمي در پاسخ به سئوالي در باره علت تعويق زمان انتقال سوخت اصلي به قلب نيروگاه از نيمه اول مهرماه به نيمه دوم اين ماه، اظهار داشت: قبل از بارگذاري سوخت اصلي، پس از شستشوي قلب راکتور، فرآيند فعل و انفعالات فيزيکي آغاز و تستهايي انجام مي شود.
صالحي تصريح کرد: در فرآيند شستشو، نشت کوچکي در استخر جنب راکتور مشاهده و جلوي آن گرفته شد، همين نشت چند روزي فعاليتها را به عقب انداخت.
رييس سازمان انرژي اتمي تاکيد کرد: اين نشت برطرف شده است و قلب راکتور اکنون بسيار خوب کار مي کند و پانزده ميله سوخت مجازي نيز در قلب راکتور گذاشته و برداشته شده است.
صالحي در پاسخ اين سوال خبرنگار ايرنا که آيا انتقال سوخت اصلي به قلب راکتور از نيمه اول مهر ماه به نيمه دوم اين ماه ارتباطي با ويروس رايانه اي استاکس نت دارد؟ تاکيد کرد: اين موضوع هيچ ارتباطي به اين ويروس ندارد.