
متن کامل اين سخنراني به نقل از وبگاه "ظهور بسيار نزديک است" بدين شرح است:
بسم الله الرحمن الرحيم
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
رب شرح لي صدري و يسر لي امري واحلل عقدة من لساني يفقهوا قولي.
درباره يکي از آيات کريمه قرآن، علامه طباطبايي-رضوانه الله تعالي عليه- مي فرمايند: «مصداق اين آيه مردماني هستند از ايران زمين که در آخرالزمان حضور خواهند داشت و نقش آفريني مي کنند.»
در سوره مائده آيات ويژه اي است که ما همه بايد اين آيه را حفظ کنيم. اين آيه کريمه قرآن بصورت بسيار دقيقي در ميان يک مجموعه از آيات که بحث هاي کاملاً به هم پيوسته هم هست، قرار دارد.
در اين مجموعه از آيات، بحث ها پيرامون ويژگي هاي انقلابيون و مؤمناني است که مي آيند و از دين دفاع مي کنند: «يا ايها الذين آمنوا من يرتدّ منکم عن دينه فسوف يأتي الله بقوم يحبهم و يحبونه اذلة علي المؤمنين اعزة علي الکافرين يجاهدون في سبيل الله و لا يخافون لومه لائم» سوره مائده آيه 54
اي مؤمنان! اگر شما خوب پاي دين تان نايستيد، اگر از شما کساني از دين رويگردان بشوند، مرتد بشوند (منظور از مرتد در اينجا اين نيست که از دين اسلام خارج بشوند،کافر بشوند! با توجه با آيات قبل، منظور اين است که پاي دين محکم نايستند
منظور از اين که پاي دين محکم نايستند اين است که تمايل به کفار پيدا بکنند، روحيه سازش پيدا بکنند. منظور از اينکه روحيه سازش پيدا بکنند اين نيست که کاملاً صريحاً ذليلانه در مقابل کفار کرنش بکنند. به آيات قبل که نگاه مي کنيد: مي بينيد منظور اين است که يک دليل به ظاهر معقولي مي آورند براي کوتاه آمدن در مقابل کفار، «نخشي ان تُصيبنا دائرة...» مي گويند براي اينکه از کفار به ما ضرري نرسد يک کمي احتياط کنيم، کوتاه بياييم! در حالي که در قلب شان تمايلي بيش از اين حرف ها وجود دارد.) اينجاست که خداوند متعال مي فرمايد: يا ايها الذين آمنوا من يرتدّ منکم عن دينه... اگر شما از دين خودتان رويگردان شويد، فسوف يأتي الله بقوم يحبهم و يحبونه... در آينده خدا يک قومي را به جاي شما خواهد آورد که اين قوم ويژگي هايي دارند.
وقتي که اين آيه نازل شد و پيامبر گرامي اسلام(ص) آيه را براي مردم بيان کردند، اهل هر قومي صدا مي زدند که يا رسول الله آن قوم چه کساني هستند؟ آيا از قوم ما هستند؟
از اقوام مختلف نشسته بودند. پيامبر گرامي اسلام(ص) همه را رد کردند و فرمودند: «اين قوم، همشهري ها و هم ولايتي هاي سلمان فارسي هستند.» و به سلمان فارسي اشاره کردند.
"فسوف..." يعني بزودي نه! در آينده. آن وقت اين قوم چه کار مي کند؟ چه ويژگي هايي دارد: "يحبونهم و يحبونه..." خدا آنها را دوست دارد. اولين ويژگي آنها اين است که خدا آنها را دوست دارد. خدا به آنان علاقه مند است.
دوم ويژگي آنان اين است: آنان به خداوند متعال علاقه مندند، خداوند متعال ويژگي اينها را با محبت شروع مي کند.
سومين ويژگي اينها اين است که در مقابل مؤمنان، بسيار فروتن اند.
شما مي دانيد تا جامعه اسلامي شکل مي گيرد، بعد از يک مدتي قرار و آرامش، بايد ما منتظر چي باشيم؟ منتظر اختلاف دروني؛ اگر اين فروتني مؤمنان در مقابل يکديگر نباشد اين اختلافات، جامعه ايماني را متلاشي و دچار مشکلات عجيب و غريب خواهد کرد.
"اعزة علي الکافرين..." در مقابل کافران به شدت سختند، چون اگر در مقابل معاند نسبت به جامعه اسلامي يک ذره کوتاه بيايند، آنها هزار ذره، هزار مرتبه بيشتر جلو مي آيند و سلطه طلبي خواهند کرد.
"يجاهدون في سبيل الله..." در راه خدا تلاش مي کنند، نه کارِ در حد کارمندي و کارِ عادي! مجاهده مي کنند در راه خدا.
"و لا يخافون لومة لائم...". ويژگي ديگر اين قوم اين است که از سرزنش کسي نمي ترسند، آدم هاي "حرّ"ي هستند، آدم هاي آزاده اي هستند.
"ذلک فضل الله يؤتيه من يشآء..." اين قدر اين ويژگي ها، ويژگي هاي مهمي هستند که به اين سادگي با کسب و کار اخلاقي و معنوي وتهذيب نفسي هم به دست نمي آيند.
"ذلک فضل الله..." اين از فضل خداست، خدا به هر کسي که خواست مي دهد.
امروز روز ميلاد ابوالفضل پسر رشيد علي(ع) است که در ميان دو ميلاد شريف از دو امام عزيز ما جايگاه ويژه اي پيدا کرده، شده قطبي براي ما، قلّه اي براي ما...
همه اين ويژگي ها در مورد ابوالفضل العباس قابل تطبيق است، يک ذره هم اگر به ما برسد،براي ما کفايت مي کند و مقدمه ساز ظهور حضرت خواهيم شد ان شاالله.
در مورد هر کدام از اين ويژگي ها اجازه بدهيد من چند جمله اي را عرض کنم تا برسيم به همين فراز آخر که "ذلک فضل الله..." خدا به هر کسي که بخواهد چنين فضيلتي را مي دهد اين طور نيست که شما يک عمر بدوي، بعد طبيعتاً به اين نتيجه برسيد که اين فضيلت شامل حال شما هم مي شود! يک عمر انسان تلاش مي کند، تهذيب نفس مي کند، بعد از خدا مي خواهد.
ويژگي هاي اين آيه درباره عضويت در اين قوم، خيلي بالاتر از تمام اعمال خوبي است که مي توانيم در طول عمر خودمان انجام بدهيم، لذا باب تضرع و زاري خانه خدا هميشه باز است و کسي کم بگذارد، کم مي آورد.
دراين عصر و زمانه اي که غربال هاي آخرالزمان دارد به اوج مي رسد، همه حرف ها دارد جدي مي شود. همه اين شاعرانه سخن گفتن ها در باره معارف ديني دارد تبديل مي شود به يک دستورالعمل واقعي براي خط مقدم جبهه.
ملاک هايي براي بصير ت و تشخيصي که ابوالفضل العباس بخشي از مقامش شايد مربوط باشد به بصيرتي که از آن برخوردار بودند به تصديق و اذعان امام سجاد(ع).
"اعزة علي الکافرين...". بعضي ها بي غيرتند در لسان شان مي شود اين بي غيرتي نسبت به استکبار را ديد. حضرت امام(س) مي خواهد "هنرمند "را معرفي کند مي فرمايد: هنرمند يعني کسي که اين استکبار خون آشام را معرفي کند.
اصلاً حضرت امام(س) هنرمندي را که در دلش کينه و بغض نسبت به استکبار ندارد داخل آدم حساب نمي کند.
خدايا بغض و نفرت ما را نسبت به دشمنان اسلام هر لحظه افزون بدار. الهي آمين.
خيلي عجيب است اين آيه که شرايط قوم آخرالزماني را مي گويد که خداوند متعال اين کلمات کليدي را کنار هم قرار داده است. خود همين آيه، همين ويژگي ها اين قومي هستند که مي مانند.
يادمان نمي رود که اميرالمؤمنين(ع) و ائمه اطهار(ع) در احاديث مختلف فرمودند که "غربال آخرالزمان را مواظب باشيد!" خود اين آيه نجات بخشِ است براي اينکه انسان در اين غربال سقوط نکند.
لباس سپاه را بنده لباس مقدسي مي دانم. همان لباسي که لباس سربازي امام زمان(ع) هست.
حالا خواب و رؤيا نمي خواهم تعريف کنم ولي براي اينکه جمله بعدي من را تلخ تحويل نگيريد، اين خواب را مي خواهم تعريف کنم:
پدر من اول انقلاب خواب ديده بود که (نگران انقلاب شده بود به دليل حمله اي که شد به راديو، يکي دو روز بعد از پيروزي انقلاب مجري راديو مي گفت که به اينجا حمله کردند، انقلابيون بياييد و ...)
ايشان مي فرمودند که من نگران بودم. خواب ديدم ايران خيلي مقتدر شده و کساني لباس سبز تن شان است (آن زمان هنوز سپاه تأسيس نشده بود) همين آرم "و أعدوا لهم ما استطعتم بالقوه" روي لباس شان است و امام زمان(عج) دارند از اينها سان مي بينند.
من نمي خواهم به خواب يک روحاني (پدرم) تکيه کنم؛ خودحضرت امام(س) فرمودند که ما به يقين پرچم را به دست صاحب اصلي اش مي رسانيم و ان شاالله ما در اين قبيله بمانيم.
لباس سپاه براي ما خاطرات کسان بزرگي را به همراه دارد. اهل مجاهدت بودن خيلي اهميت دارد. يک ويژگي اي دارند که همه عالم بدشان را بگويند باز هم مجاهدت مي کنند. خدا ان شالله ما را جزء اين قوم قرار بدهد.
خدايا هر آن غيرت ما و کينه ما را نسبت به کفر افزون بفرما!
خدايا آن فضلي که با آن فضل، ابوالفضل(ع) پدر فضائل شد؛ آن فضلي که به قومي مي دهي که زمينه ساز ظهور هستند، به ما هم عنايت بفرما.
اللهم عجل لوليک الفرج