مرتضی سرهنگی

در 8 سال دفاع‌مقدس دشمنان تبلیغات زیادی کردند که بگویند ایرانی‌ها اطفال و نوجوان‌های‌شان را به جنگ می‌فرستند اما موج انسانی ایرانی‌ها در جنگ کاری کرد که مردم تصویری تازه از خود به دنیا نشان دهند.

گروه جهاد و مقاومت مشرق - مراسم رونمایی از کتاب اردوگاه اطفال نوشته احمد یوسف‌زاده با حضور نویسنده کتاب و مرتضی سرهنگی، مدیر دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری در نمایشگاه کتاب برگزار شد.

در این مراسم مرتضی سرهنگی در سخنانی با اشاره به اینکه ادبیات اردوگاهی انسانی‌ترین گونه ادبیات جنگ به شمار می‌رود، اظهار داشت: وقتی سربازی اسیر می‌شود دیگر نه یک سرباز که یک انسان بی‌دفاع نیازمند کمک است که در بند شده است و همین موضوع این دست از آثار را مورد توجه قرار داده و خواندنی می‌کند. آقای یوسف‌زاده از خوشفکرترین اسرای ما در دوران دفاع‌مقدس بود و کتاب «اردوگاه اطفال» چهارمین اثری است که ایشان از 8 سال اسارت خود نوشته و شایسته تقدیر است.

در 8 سال دفاع‌مقدس دشمنان تبلیغات زیادی کردند که بگویند ایرانی‌ها اطفال و نوجوان‌های‌شان را به جنگ می‌فرستند اما موج انسانی ایرانی‌ها در جنگ کاری کرد که مردم تصویری تازه از خود به دنیا نشان دهند. اسیر و رزمنده 17 ساله نمادی از دنیایی اراده و عشق است که به صحنه نبرد آمده است. رزمنده 17 ساله، نه یک نوجوان که یک انسان کامل است. وی افزود: این متن همانند بسیاری از کتاب‌های خاطرات خالی از احساس نیست. احساس مانند صمغی است که این خاطرات را به هم متصل می‌کند و نبود آنها چیزی از متن کتاب می‌کاهد. متاسفم که تا به حال حتی یک ورق از نوع رفتار خودمان با اسرای عراقی ثبت نکرده‌ایم. نگفته‌ایم که چرا از 20 هزار اسیر عراقی در کشور ما 12 هزار نفر دیگر به عراق بازنگشتند و در ایران به زندگی ادامه دادند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس