وسایل آشپزی:
برای این کار باید وقت کافی داشته باشید زیرا لازم است تا داخل بیشتر کابینت ها را نگاه کرده و وسایل متفاوت را بخش بندی کنید. در اینجا باید وسایل و قابلمه ها را به سه دسته تقسیم کنیم: گروه اول وسایلی که همیشه استفاده می کنیم، گروه دوم وسایلی که گاهی اوقات استفاده میکنید و گروه سوم آن دسته از وسایلی هستند که از هنگام عروسی شما در داخل کابینت ها خاک می خورند.
بعد از این دسته بندی هر مقدار از گروه سوم را که می توانید به خیریه ها بدهید یا بفروشید. از بین گروه دوم نیز همینطور اگر میتوانید بفروشید یا به افراد نیازمند هدیه دهید. بعد از آن متوجه می شوید که چه مقدار وسیله اضافی در کابینت ها نگهداری می کردید.
وسایل فصلی:
در بیشتر خانه ها از این ابزارهای فصلی دیده می شود. برای مثال وسایلی از قبیل بستنی ساز یا ذرت پاک کن وسایلی نیستند که همیشه به آن ها نیاز داشته باشید.
می توانید این وسایل فصلی را بسته بندی کنید و در کناری قرار دهید این کار باعث می شود تا فضای بیشتری در محل نگه داری ظرف و ظروف و کابینت هایتان داشته باشید و همچنین در فصل های متفاوت به این وسایل به راحتی دسترسی دارید.
شلوغی های آشپزخانه تنها برای داخل کابینت ها نیست بلکه در هنگام طبخ غذا روی کابینت ها و دیگر جاهای آشپزخانه نیز بسیار بهم ریخته می شود.
می توانید از تعدادی وسایل ساده برای نظم دادن به این بهم ریختگی استفاده کنید:
بعضی مواقع شما چند غذا با هم طبخ میکنید ولی برای گذاشتن درب های ماهیتابه و قابلمه ها جایی ندارید. یک نگه دارنده ظروف کوچک یا یک محل نگه داری پوشه ها میتواند برای وقتی که نمی دانید درب های قابلمه ها را کجا بگذارید خوب باشد.
میتوانید با استفاده از درب کارتن های کوچک مانند کارتن های کاغذ A4 کشوهایی را در زیر کابینت ایجاد کنید تا وسایلی را که نیاز دارید درون آن قرار داده و روی کابینت ها را زیاد شلوغ نکنید.
نگه داریم یا نه ؟
قابلمه با درب های بی دسته: این درب ها را در صورتی که هنوز میتوانید از قابلمه آن استفاده کنید نگه دارید. میتوانید با مراجعه به بعضی مغازه های لوازم خانگی، درب مشابه آن یا حتی دستگیره ای برای آن پیدا کنید.
در قابلمه های ناهمگون: به طور کلی عقل انسان به او می گویید که نباید دربی را که قابلمه اش خیلی وقت است از رده خارج شده نگه داشت. اما گاهی خانم های خانه این درها را نگه می دارند تا بر روی وسایل دیگر از آن ها استفاده کنند.
استیل های رنگ عوض کرده: این وسایل را باید نگه داشت زیرا تنها به خاطر گرما مقداری از رنگ هایشان برگشته است. همچنین می توانید این وسایل را با شویده های مخصوص بشویید تا بخشی از رنگ های ایجاد شده از بین بروند.
ظروف نچسب خراشیده شده: این وسایل را می توانید نگه دارید. اما در صورتی که خاصیت نچسب خود را از دست دادند دیگر قابل استفاده نیستند. اگر تنها تعدادی خراش بر روی آن ها افتاده زیاد نگران نباشید و میتوانید از آن ها استفاده کنید.