کد خبر 8384
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۵

محمدحسين نيرومند طي گفتگويي درمورد مسائل اخيري که در جريان جشن خانه سينما اتفاق افتاد، گفت: ظاهراً برا‌ي برخي از اهالي خانه سينما‌، آدم‌ها مهم‌تر از قوانين و مسائل حقوقي و اخلاقي هستند و براي همين هم آرزوي بازگشت محسن مخملباف را دارند.

به گزارش مشرق به نقل از رجا، محمدحسين نيرومند طي گفتگويي درمورد مسائل اخيري که در جريان جشن خانه سينما اتفاق افتاد، گفت: ظاهراً برا‌ي برخي از اهالي خانه سينما‌، آدم‌ها مهم‌تر از قوانين و مسائل حقوقي و اخلاقي هستند و براي همين هم آرزوي بازگشت محسن مخملباف را دارند درحالي که ايشان آنقدرحرف‌هاي وقيحي زده است که اگر به ايران بيايد اول بايد درمحکمه قضايي اتهاماتي را ‌که به مسئولين زده اثبات نمايد بنابراين آقاي اصغرفرهادي نبايد هيچ وقت آرزو کند که چنين آدمي به ايران بيايد چون اگر بيايد حتما بايد محاکمه شود.
‌وي ادامه داد‌: بايد چند هزار نفري‌ که درخانه سينما عضو هستند تکليف خود را با يکسري از افراد اين خانه که تمايل به کارهاي سياسي دارند و متأسفانه درجريان بعد از انتخابات هم خيلي فعال بودند مشخص کنند.
نيرومند اضافه کرد‌: خانه سينما طبق اساسنامه خود يک مکان صنفي است و بايد کار صنفي بکند نه کارسياسي اما هنگامي که خانه سينما از وظيفه صنفي خود خارج مي‌شود و وارد کارهاي سياسي آن هم به صورت افراطي مي‌شود به صورت طبيعي بايد شاهد چنين اتفاقاتي نيز باشيم؛ اما احساس من اين است که بايد بدنه خانه سينما به حرف‌هاي مديرعامل خود معترض شوند تا فضاي تعامل خراب نشود چرا که دود اين مباحث بيشتر به چشم اعضاي ضعيف خانه سينما خواهد رفت.
‌سوره سينما گزارش داد: اين کارشناس فرهنگي و هنري با بيان اينکه‌ سينماي ايران يک سينما صد در صد وابسته به لحاظ مالي به حاکميت است و اگر نظام و دولت کمک‌هاي مالي خود را قطع کند‌ ديگر سينمايي باقي نخواهد ماند، افزود‌: ساليانه حدود 800 ميليون تومان فقط حوزه هنري براي برپا بودن سينما در اين کشور پرداخت مي‌شود و اين درحالي است که به صورت مستقيم معاونت سينمايي نيز سالي قريب به 15 ميليارد تومان براي روشن ماندن چراغ سينما هزينه مي‌کند و علاوه برآن نهادهايي همچون بنياد شهيد‌، سازمان فرهنگي و هنري شهرداري و صدا وسيما نيزحداقل سالي 10 ميليارد تومان براي سينما هزينه مي کنند لذا خانه سينما بايد متوجه باشد که حياتش به اين هزينه‌ها وصل است و نبايد تلاش کند تا بين خودش با اين نهادها فاصله‌اي ايجاد شود و به عبارت ديگر اينگونه نباشد که خانه سينما از نظام پول طلب کند اما نه تنها به وظايفي صنفي خود را عمل نکند بلکه به مباحث سياسي دامن بزند ‌آن هم مسايل سياسي غيرمعقولي که نمونه‌اش همين صحبت‌هاي آقاي فرهادي است، لذا بايد خانه سينما هرچه زودتر موضع‌گيري شفافي در اين زمينه داشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس