جعفری دولت‌آبادی نمایه

دادستان تهران از ۲۴ ماه محکومیت تعزیری زنی که در خیابان انقلاب اقدام به کشف حجاب کرده بود، خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، هفتمین جلسه دادستانی تهران در سال جاری پیرامون آسیب‌های اجتماعی، در تاریخ 16/12/1396 و با حضور تعدادی از معاونان و سرپرستان نواحی دادسرای تهران، سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران و تعدادی دیگری از فرماندهان نیروی انتظامی و نمایندگانی از وزارت کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سپاه پاسداران و دیگر دستگاه‌های مرتبط با موضوع عفاف و حجاب، به ریاست دکتر عباس جعفری دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران برگزار گردید.

دادستان تهران با تصریح به این که انسان همواره در جستجوی یافتن الگوها و نمونه‌های کمال یافته‌ از نظر معنوی است، به  ویژگی‌ها و اوصاف انسان‌های نمونه در قرآن کریم اشاره نمود و افزود: بسیاری از الگوهای معرفی شده، زنانی هستند که در تعقل و تفکر، صبر و استقامت، حیا و عفت، پاکدامنی و طهارت و دیگر صفات کمالی نمونه می‌باشند. همانند آسیه همسر فرعون و مریم مادر حضرت مسیح علیه‌السلام که در قرآن کریم به عنوان الگو آورده شده‌اند «و ضرب الله مثلا للذین آمنوا امراته فرعون ... و مریم ابنت عمران». هم‌چنین است حوا علیه‌السلام، ساره و هاجر همسران ابراهیم علیه‌السلام، دختران شعیب علیه‌السلام، همسر زکریا علیه‌السلام و حضرت فاطمه زهرا علیه‌السلام. خداوند حوا علیه‌السلام را جلوه‌ای از ادب در توبه، مادر موسی علیه‌السلام به عنوان جلوه تسلیم و ایمان به خداوند، ملکه صبا به عنوان الگوی هوش و درایت و دختران شعیب به عنوان نماد حیا و عفت. قرآن کریم هم‌چنین زنانی را به عنوان الگوی زشتی‌ها ذکر کرده است مانند زن ابولهب و زن لوط

بیشتر بخوانید:

مستندات فوت یکی از عوامل اغتشاشات گلستان هفتم به رویت خانواده‌اش رسید

پوشش و عفاف برای مرد و زن هر دو پیش‌بینی شده است

جعفری دولت‌آبادی با تاکید بر عمومیت عفاف و شمول احکام اسلامی در این موضوع بر زن و مرد هر دو، در توضیح اظهار داشت: پوشش و عفاف برای مرد و زن هر دو پیش‌بینی شده است، اما جهات اختلاف زن با مرد موجب شده است که پوشش وی متفاوت از پوشش مرد باشد. قابل توجه این که خطاب اول قرآن کریم در خصوص عفاف و پوشش مناسب، ابتدا به مردان است آن جا که در سوره نور آیات 30 و 31 می‌فرماید «قل للمومنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم» و سپس در آیه 31 خطاب به زنان می‌گوید «و قل للمومنات یغضضن من ابصارهن و یحفظن فروجهن» چرا که زن مظهر جمال است.

وی در تبیین فلسفه حجاب به آثار مثبت اجتماعی، خانوادگی و روحی روانی حجاب اشاره نمود و در توضیح اظهار داشت: از جنبه اجتماعی موجب حفظ و نشاط فعالیت اجتماعی می‌گردد؛ چرا که انواع التذاذهای بصری و لمسی و مانند آن را به محیط خانواده و در چهارچوب ازدواج اختصاص می‌دهد و اجتماع را منحصراً برای کار و فعالیت قرار می‌دهد. هم‌چنین حجاب به بهداشت روانی اجتماع و زن کمک می‌کند و موجب تحکیم خانواده و روابط زوجین می‌گردد.

دادستان تهران در بررسی جایگاه حجاب در قرآن کریم به آیه 53 از سوره احزاب در بیان حرمت زنان پیامبر و  آیات 33  و 59 همان سوره  در منع تبرج و خودنمایی و تبیین محدوده حجاب پرداخت واظهار داشت: این آیه به استفاده از جلباب به معنای لباس گشادتوصیه نموده و از آنان خواسته است که جامه‌شان را بر خود گیرند تا نشان دهند که اهل عفاف می‌باشند.

رویکرد فعلی نسبت به بدحجابی: مسامحه و ساختارشکنی

جعفری دولت‌آبادی رویکرد فعلی نسبت به بدحجابی را در دو عنوان مسامحه و ساختارشکنی تقسیم‌بندی کرد و اظهار داشت: عدم رعایت حجاب از سوی بانوان غالباً از باب مسامحه و بدون عمد است، اما اخیراً رویکرد ساختارشکنانه از سوی تعدادی انگشت‌شمار از زنان اتخاذ شده که ناشی از تبلیغات شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی معاند نظام است و این زنان با برداشتن نمادین حجاب در معابر، به طور عمد در صدد القاء این مطلبند که حجاب در جامعه ایران مورد پذیرش زنان نیست.

دادستان تهران این القاء را خلاف واقع دانست و در ذکر علت به پیشینه وضعیت حجاب پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون پرداخت و اظهار داشت: از بدو پیروزی انقلاب اسلامی همواره زنانی بوده‌اند که حجاب اسلامی را به طور کامل رعایت نمی‌کردند، اما این نحوه پوشش همراه با ساختارشکنی نبوده است. برداشتن حجاب حتی به طور ناقص به این شکل، علاوه بر این که با موازین اسلامی از نظر ضرورت حجاب مغایر است، مخالف قانون نیز می‌باشد و همانند آن است که امروزه کسی بگوید می‌خواهد در خیابان و علن مشروب‌خواری کند.

جعفری دولت‌آبادی این ایراد که برخورد با بدحجابی جواب نداده است را نیز مردود برشمرد و در توضیح گفت: حقوق کیفری در مقام بیان ارزش‌های جامعه است که باید در هنجارها جلوه‌گر شود و تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) مصوب 1375 ابتدائاً در مقام بیان حجاب به عنوان یکی از ارزش‌های جامعه اسلامی است.  

وی نحوه پوشش و حجاب را مرتبط با عقاید و سلیقه‌های افراد دانست و این واقعیت که همه زنان نسبت به حجاب به طور یکسان معتقد نیستند و تمایل ندارند را امری طبیعی خواند و گفت: بنابراین این توقع که تعیین مجازات برای بدحجابی باید موجب شود که همه زنان حجاب کامل داشته باشند، خارج از توان و عملکرد قانون است.

بیشتر بخوانید:

تعیین وقت برخی پرونده های اغتشاشات دی ماه

این نظر که جامعه را باید به حال خود رها کرد، قابل پذیرش نیست

دادستان تهران در انتقاد از عده‌ای که برخورد با بدحجابی را مردود می‌شمارند، به بند یک از اصل سوم قانون اساسی استناد نمود که از وظایف دولت را ایجاد محیط مساعد برای رشد فضائل اخلاقی بر اساس ایمان و تقوا و مبارزه با کلیه مظاهر فساد و تباهی قرار داده است و لذا این نظر که جامعه را باید به حال خود رها کرد، قابل پذیرش ندانست.

وی هم‌چنین ضمن بی‌مبنا خواندن استدلال عده‌ای که با تمسک با عدم امکان اجرای قانون فعلی در مورد حجاب، در صدد عرفی کردن حجاب برآمده و مدعی اند که حجاب نیز همانند قانون ماهواره باید به دلخواه افراد باشد، در پاسخ اظهار داشت: قوانین کشور به ویژه مواردی که با عفت عمومی، اخلاق حسنه و نظم عمومی مرتبط هستند، تا زمانی که نسخ نشده‌اند، لازم‌الاجرا می‌باشند.

تلاش دشمن سعی برای نقض ارزش‌های دینی

جعفری دولت‌آبادی راهکارهای حفظ حجاب و عفاف در جامعه را در دو بخش بلند مدت و کوتاه مدت مورد توجه قرار داد و در خصوص راهکار بلند مدت و تکلیف مسوولان در این راستا اظهار داشت: اقدامات بلند مدت از وظایف دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی است و کار عقیدتی را می‌طلبد. نگاهی به جهان غرب که با سرمایه‌گذاری زیاد از زنان شومن ساخته‌اند که نشان از ایجاد تغییر در زنان است و هم‌چنین نگاهی به تاریخ آندلس که راه شکست مسلمان را رواج فساد تشخیص دادند می‌رساند که توجه دستگاه‌های فرهنگی باید به این مساله معطوف شود و سرمایه‌گذاری بیشتری به عمل آید؛ به ویژه امروزه که دشمن سعی در شکست انقلاب اسلامی از طریق سست نمودن اعتقادات مردم دارد، توجه به راهکارهای تربیتی و رشدمدار بسیار مهم است.

دادستان تهران در اشاره به برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری دشمن در حذف حجاب از جامعه ایران به شرح یکی از پرونده‌های دادسرای تهران پرداخت که موضوع اقدامات یک مرد دارای تابعیت ایرانی آمریکایی و همسرش در جهت استحاله فرهنگی جامعه است. وی از جمله نکات اصلی در این پرونده را برنامه‌ریزی در مورد تبلیغ علیه حجاب اعلام نمود و با اشاره به این که از منزل این زن و شوهر بیش از 2800 لیتر مشروبات الکلی خارجی و دست‌ساز کشف شده است، در توضیح اقدامات مجرمانه متهمان اظهار داشت: آن‌ها در منزل خود میهمانی‌های مختلط برگزار نموده و میهمانان مدعو آنان غالباً دیپلمات‌های کشورهای خارجی بوده‌اند. متهمان اقرار نموده‌اند که برخی هنرمندان را به افتتاحیه‌های مراسم دعوت می‌کردند تا آنان را به دیپلمات‌ها معرفی کنند و انگیزه خود از برگزاری این جلسات را تبادل فرهنگی میان ایران و کشورهای خارجی اعلام نموده بودند در حالی که آنان در هیچ مرکز فرهنگی حاکمیتی سمتی نداشته‌اند. آنان با تهیه ویزا، هزینه سفر هنرمندان مساله‌دار را به خارج از کشور جهت فعالیت تامین کرده و وام‌های متعدد به برخی از هنرمندان داده‌اند. متهمان علت دعوت دیپلمات‌های خارجی به منزل خود را تسهیل جهت اخذ ویزا برای هنرمندان اعلام کرده‌اند و اذعان داشته‌اند راه‌اندازی گالری هنری از سوی آنان که با حمایت مالی بیگانگان صورت گرفته، پوششی برای جذب و فراخوان هنرمندان ایرانی بوده است.

بیشتر بخوانید:

دادستان تهران مطرح کرد: جزییات جدید از حادثه خیابان پاسداران از زبان دادستان تهران /عامل شهادت سه مامور ناجا در اولین فرصت محاکمه می‌شود

پروژه استحاله فرهنگی با نام «پیله حجاب»

جعفری دولت‌آبادی از جمله اقدامات دیگر متهمان را راه‌اندازی کارگاه تولید مشروبات الکلی و برگزاری میهمانی‌هایی مختلط با پیش‌بینی اتاق‌هایی برای انجام اعمال منافی عفت و استعمال مواد مخدر، اعلام نمود و افزود: متهمین غیر از منزل و گالری هنری در تهران، محل‌های دیگری را برای همین منظور در شهرهای تهران، یزد و شیراز در اختیار گرفته‌ بودند و با برگزاری تئاتر با موضوع فمینیست، در اجرای بخشی از پروژه استحاله فرهنگی به نام «پیله حجاب» از هنرمندان جهت اجرای نمایش‌هایی دائر بر نفی حجاب و ارزش‌های اسلامی با هدف تغییر ذائقه فرهنگی دینی جامعه مخاطبان بهره‌برداری می‌کردند. هدف اصلی متهمان استحاله‌ی فرهنگی و ترویج فساد، جذب افراد به گرایشات هنری توام با ابتذال و استفاده ابزاری از آنان در جهت اهداف از پیش تعریف شده دشمن جهت نشر ابتذال و قبح‌زدایی از مقدسات دینی و سیاه‌نمایی نظام مقدس جمهوری اسلامی با بهره‌گیری از قالب‌های هنری و تهاجم همه جانبه فرهنگی بوده است که به موجب حکم دادگاه به حبس‌های سنگین محکوم شده‌اند.

پروژه سیاسی‌ کردن حجاب برنامه دشمن است

دادستان تهران با انتقاد از پروژه سیاسی‌ کردن حجاب، این پروژه را برنامه دشمن دانست که تلاش دارد مسأله عفاف و حجاب را به منزله مقابله زنان با جمهوری اسلامی جلوه دهد و در اثبات این انتساب، به عنوان مثال یکی از رادیوهای معاند در گزارشی تحت عنوان «حجاب زنان و مسئله‌ی مشروعیت حکومت‌ها» در 15 اسفندماه پرداخت که گفته است « در چنین شرایطی حجاب نه تنها به‌عنوان مسئله‌ی زنان در پیوند با تبعیض‌های ساختاری، که باید به‌عنوان مسئله‌ای سیاسی در پیوند مستقیم با مشروعیت حاکمیت مورد توجه قرار گیرد؛ پرداختن به این مسئله به معنای زیر سوال بردن مشروعیتی است که حول آن شکل گرفته و سنتی که بر پایه‌های آن بنا شده است؛ سنتی که در هیچ یک از دو شکل مطلوب پهلوی اول و جمهوری اسلامی، نسبتی چندان حقیقی با واقعیت ندارد».

تداوم برخورد پلیس با افراد ساختارشکن در حوزه حجاب

تداوم برخورد پلیس با افراد ساختارشکن در حوزه حجاب دستور دادستان تهران به پلیس بود که در این راستا اظهار داشت: پلیس باید به وظیفه خود عمل کند. ما نمی‌گوییم حجاب صرفاً راهکار انتظامی دارد، اما معتقدیم شکستن حریم حجاب موجب سوق دادن جامعه به سمت نقض ارزش‌های دینی است، دادستانی تهران دستور کتبی برای توقف اتومبیل رانندگانی که فاقد حجاب شرعی می‌باشند، صادر نموده است و حسب اعلام پلیس، ظرف دو ماه گذشته 3120 دستگاه اتومبیل در رابطه با کشف حجاب، مزاحمت نوامیس، آلودگی صوتی و مانند آن توقیف شده است.

 جعفری دولت‌آبادی یکی از راهکارهای ترویج حجاب در جامعه را امر به معروف و نهی از منکر دانست که با مشارکت مردم محقق می‌شود و از این که مردم کمتر به این وظیفه دینی که در اصل هشتم قانون اساسی بر آن تاکید شده توجه دارند، گلایه نمود.

دادستان تهران تذکر از سوی پلیس یا مرجع رسمی دیگر مانند دادستان یا مدیر موسسه فرهنگی یا مدیر محل خدمت فردی که ناقض مقررات حجاب است را راهکار دیگر برای برخورد با بدحجابی به شمار آورد و در نحوه تذکر به کتبی بودن آن تاکید نمود و افزود: این تذکر می‌تواند از طریق ارسال پیامک باشد.

بیشتر بخوانید:

صدور کیفرخواست برای عامل شهادت مأموران ناجا

لزوم توجه دستگاه‌های دولتی به رعایت حجاب توسط کارکنان

وی توجه دستگاه‌های دولتی به حجاب را شرط اصلی برای احترام به این ارزش در جامعه دانست و افزود: دستگاه‌های دولتی به ویژه بیمارستان‌ها که با مردم زیاد سر و کار دارند باید به رعایت حجاب و پوشش کارکنان خود اعم از زن و مرد توجه داشته باشند؛ پاسخگوی بدحجابی کارمندان ادارات مدیران آن‌ها هستند که باید معرفی شوند.

دادستان تهران از نقش سازمان صدا و سیما به عنوان رسانه ملی در ترویج حجاب نیز غافل نماند و راهکار دیگر را توجه به زیرساخت‌های تصمیمات دولتی و حکومتی دانست و در توضیح اظهار داشت: بخشی از مسائل حجاب در جمهوری اسلامی به زیرساخت‌های آن از جمله سیاست‌های اقتصادی مرتبط است.

جعفری دولت‌آبادی الگوگیری از سیره پیامبر (ص) را که چگونه موفق شد در جامعه بدوی عربستان، ارزش‌های اسلامی را جایگزین کند، ضروری دانست و اظهار داشت: علت موفقیت پیامبر اکرم (ص) اول به اسوه بودن وی بر می‌گردد و دوم معطوف به رویکرد وی در مقابل دیگران با تفکیک «اشدا علی الکفار و رحما بینهم» است. ما هم در اداره جمهوری اسلامی ، باید شیوه حکمرانی را از پیامبر (ص) بگیریم.

وی با اشاره به فرازهایی از دعای جامعه ائمه المومنین، در بررسی سیر تحولی جامعه اسلامی در جهت دور شدن از ارزش‌های اسلامی، اظهار داشت: تلاش‌ حکام جور معطوف به باز گرداندن جامعه اسلامی ساخته شده توسط پیامبر (ص) به جامعه‌ای مملو از فساد بود. این دعا در بیان چگونگی دور شدن مردم از آموزه‌های پیامبر (ص) می‌گوید: «و هتکوا منکم الستور وابتاعوا بخمسکم الخمور و صرفوا صدقات المساکین الی مضحکین و الساخرین» یعنی پرده‌های حرمت و جلالت شما را بر دریدند و از محل خمس شما آل رسول شراب‌ها خریدند و خوردند و حق صدقات مسکینان و فقیران را به سخره‌کنندگان دادند. حاکمان جور خمس را بر اهل فسق حلال کردند و شیوه‌های پیامبر (ص) را زیر پا گذاشتند.

دادستان تهران توجه مدیران به رفتار خود و انطباق آن با موازین اسلامی و حفظ حرمت بیت‌المال را شرط ابتدایی برای الزام مردم در رعایت ارزش‌های اخلاقی و اسلامی دانست و گفت: وقتی می‌توان از مردم انتظار داشت ارزش‌های اسلامی از جمله حجاب را حفظ نمایند که مسوولان نیز سلامت رفتار داشته و موازین اسلامی را مراعات نمایند.

استفاده از ظرفیت‌های زنان پیشنهاد دیگر دکتر جعفری دولت‌آبادی در ترویج حجاب و عفاف بود که در توضیح اظهار داشت: در برخورد با ساختارشکنی‌ها باید از ظرفیت زنان مسلمان و زنانی که معتقد به حفظ پوشش در جامعه هستند، استفاده بیشتری به عمل آید.

دادستان تهران استفاده از ظرفیت فضای مجازی به ویژه شبکه‌های اجتماعی را در ترویج حجاب ضروری خواند و افزود: امروزه شبکه‌های اجتماعی بستر غالب ارتباطات مردمی شده است و در بخش انتشار مطالب خلاف عفت عمومی، مدیریت این فضا به ویژه در مورد شبکه‌هایی که علیه حجاب و عفت عمومی اقدام می‌کنند ضروری است.

وی الگوسازی‌های مثبت در هنرمندان، ورزشکاران و دیگر قشرهای مورد احترام مردم را مورد توجه قرار داد و در خصوص نقش تاثیرگذار هنرمندان و ورزشکاران در ترویج حجاب و عفاف اظهار داشت: این دو قشر مورد علاقه مردم و به ویژه قشر جوان هستند و جوانان به هنرمندان و ورزشکاران به عنوان الگو نگاه می‌کنند. لذا توجه هنرمندان و ورزشکاران به جایگاه خود نزد مردم، ایجاب می‌نماید توجه بیشتری به رعایت عفاف و حجاب داشته باشند تا الگوسازی‌ها سیر مثبتی را در پیش گیرد.

ضرورت تفکیک در برخورد با بدحجابی یا بی‌حجابی

دادستان تهران قائل به ضرورت تفکیک در برخورد با بدحجابی یا بی‌حجابی شد و در توضیح افزود: مسامحه با بدحجابی باید به حوزه‌هایی محدود شود که به ارزش‌ها تخطی نمی‌شود اما در مقابل با ساختارشکنان در حوزه حجاب باید برخورد جدی صورت گیرد.

وی ضمن انتقاد از مقایسه حجاب در جمهوری اسلامی با کشف حجاب در زمان رضاخان، عدم موفقیت رضاخان در کشف حجاب زنان را موید اعتقاد زنان ایرانی به حجاب دانست و در خصوص ادعای متروکه بودن قانون ممنوعیت استفاده از تجهیزات ماهواره و مقایسه آن با قانون مربوط به حجاب اظهار داشت: برخی با ادعای این که شصت درصد جامعه از ماهواره استفاده می‌کنند، بر لازم‌الاجرا نبودن قانون ممنوعیت استفاده از تجهیزات ماهواره نظر داده‌اند؛ این در حالی است که قوانین از جمله قانون پیش گفته و هم‌چنین تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) در خصوص حجاب، قانون جاری و لازم‌الاجرا است و چنان‌چه عده‌ای اجرای این قانون را به مصلحت نمی‌دانند، آن را نسخ یا اصلاح نمایند؛ اما تا وجود چنین قوانینی، لازم الاجرا هستند؛ هم‌چنان که در مورد ماهواره، دادستانی تهران مجوز اقدام به پلیس را داده است و البته ورود پلیس به منازل افراد با این دستور مجاز نیست و نیازمند دستور موردی است.

بیشتر بخوانید:

دادستان تهران خبرداد: رصد پایگاه های موشکی در پوشش اقدامات زیست محیطی/ حفظ جان زندانی دغدغه دادستانی است/ مقایسه ماهواره و حجاب، قیاس مع الفارق است

محکومیت ساختارشکنان حوزه حجاب به مجازات حبس

جعفری دولت‌آبادی در خصوص پرونده زنی که در خیابان انقلاب با برداشتن روسری کشف حجاب نموده بود اطلاع‌رسانی کرد و با اظهار این که این زن به اتهام تشویق مردم به فساد از طریق کشف حجاب در مرئی و منظر عام و تظاهر به عمل حرام و ظاهر شدن در اماکن عمومی بدون حجاب شرعی به 24 ماه حبس تعزیری محکوم شده است، ضمن انتقاد از تعلیق 21 ماه از این مجازات برای مدت پنج سال، در خصوص اعتراض دادستانی به این بخش از رای گفت: تعلیق حکم دادگاه در امور منافی عفت برخلاف بند پ ماده 47 قانون مجازات اسلامی است و دادستانی تهران پیگیر نقض این حکم می‌باشد.

وی هم‌چنین در خصوص پرونده وضعیت اولین متهمی که از بابت تجاهر به کشف حجاب تحت تعقیب قرار گرفت، اظهار داشت: حسب اعلام پزشکی قانونی، نامبرده «نیازمند درمان دارویی طولانی مدت تحت نظر روانپزشک می‌باشد».

لزوم رعایت سبک زندگی اسلامی توسط مدیران

دادستان تهران ترویج سبک زندگی اسلامی و مطالبه‌گری از دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی را به عنوان دو راهکار دیگر برای ترویج حجاب و عفاف در جامعه دانست و در توضیح اظهار داشت: مدیران باید خود سبک زندگی اسلامی را بپذیرند تا از مردم چنین توقعی برود. چرا که گفته‌اند «الناس علی دین ملوکهم». هم‌چنین باید از دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی که برای اجرای برنامه‌های مربوط به حجاب بودجه دریافت می‌کنند، مطالبه‌گری نمود که چه اقدامات ایجابی در مورد حجاب و عفاف انجام داده‌اند.

جعفری دولت‌آبادی جایگاه وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش و علوم در رشد تربیت دینی اقشار جوان کشور را به ویژه در دوران تحصیل قابل توجه خواند و با تاکید بر ضرورت اجرا شدن راهکارهای پیش گفته به صورت توأمان، افزود: اثربخش بودن راهکارها به صورت مجموعی بدین معنا است که توجه به عفاف و حجاب در همه عرصه‌ها مورد توجه قرار گیرد. هم‌چنین سرمایه‌گذاری در بخش هنر و ادبیات باید افزایش یابد و در مورد عفاف و حجاب از ظرفیت هنر، ادبیات، فیلم و نظایر آن استفاده شود.

دادستان تهران با قرائت بیانات مقام معظم رهبری در جلسه مورخ 23/8/1396 با حضور مسوولان ارشد کشور مرتبط با بحث آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: مطالبات مقام معظم رهبری مشخص است و تکلیف ما هم با عنایت به وجود قانون، احکام شرع و فرامین مقام رهبری روشن شده است و هیچ‌گونه توجیهی برای کم‌کاری پذیرفته نیست.

وی مقابله با هرگونه تجاهر، تظاهر، ساختارشکنی در مورد حجاب را ضروری خواند و با اشاره به برنامه‌ریزی دشمن برای حذف حجاب از جامعه ایران اظهار داشت: چهل سال است که رویکرد مدارا نسبت به حجاب اتخاذ شده و حال عده‌ای در صددند با عبور از ارزش‌های دینی ساختارشکنی نمایند، این در حالی است که مردم ما بیش از آنچه که تصور می‌شود معتقد و متدین می‌باشند.

جعفری دولت‌آبادی اقدام پلیس و دادستانی در حوزه سلبی را مانع از ایفای تکالیف ایجابی از سوی رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی مانند صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ندانست و افزود: این دستگاه‌ها باید بر برنامه‌های ایجابی متمرکز شود و تربیت نسل جدید بر عهده این دستگاه‌ها است.

دادستان تهران بر ضرورت تولید محتواهای مثبت در فضای مجازی تاکید نمود و از پلیس و قضات خواست از هیاهوها نترسند. وی هم‌چنین خاطر نشان کرد که همه راهکارهای مرتبط با حجاب به پلیس و دستگاه قضایی ختم نمی‌شود بلکه این دو باید آخرین سنگر باشند اگرچه که همکاری دستگاه‌های فرهنگی موجب شده است غالب راهکارها قضایی و انتظامی تلقی شود.

وی با اشاره به این که این جلسه آخرین بخش از جلسات آسیب‌های اجتماعی در دادستانی تهران است، از برنامه این دادستانی بر برگزاری منظم جلسات در سال آینده بر محوریت مطالبه‌گری از دستگاه‌ها در مورد وضعیت حجاب خبر داد و از قطبی دبیر جلسه خواست برای گزارش‌دهی دستگاه‌های مرتبط با حجاب و عفاف برنامه‌ریزی نماید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 39
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 103
  • IR ۲۰:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    اونی که روانپزشک لازم دارد حتما" مواد مصرف کرده که به این مرحله رسیده .
  • مهرزاد IR ۲۰:۳۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    حبس تعزیری چرا؟ حبس بدل با جریمه نقدی به چه دردی میخوره؟ حبس ایشون باید قطعی می بود
  • IR ۲۰:۵۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    72 49
    باید قبول کرد که کم کاری هایی هم شده مثلا در واردات لباس از ترکیه چهارطاق بازه و داخل کشور اصلا چیزی به اسم طراحی اسلامی ایرانی نداریم... درحالیکه واردات لباس باید سخت بشه و صرف نکنه و مغازه های لباس با هزاران طرح لباس جوان پسندانه رنگارنگ و انواع بستن روسری ها و ست کردن ها و ... که حسابی دلبری کنه (ولی با بلندای مناسب و بالابسته و غیرچسبان) بمباران بشه شما کلا بازارو کادو دادین به ترکیه و طرح های این ها و ماهواره ، بعد می گید چرا بدپوششی هست !!!! شعار حمایت از تولید داخلی هم می دیم !!! نباید برای طرح های هدفمند غرب ، خودمان ظرفیت و پتانسیل ایجاد کنیم که .
  • IR ۲۱:۱۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    حکم ترویج سازمان یافته فساد و گناه اعدام است
    • IR ۲۲:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
      57 61
      احسنت
  • IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    97 47
    اگر روانپزشک نیاز دارد، پس نباید حبس شود
    • AE ۰۵:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      5 10
      نمیشه دیگه
    • IR ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      17 7
      همین حرف را برای قاتلان بنیتا و ستایش هم می زدند... این ها این طور مظلوم نمایی می کنند برای منحرف کردن فضای دستگاه قضا
  • احمد IR ۲۳:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    به هيچ وجه درزمينه حجاب نبايدسهل انگاري شودزيرااساس تعاليم ديني وقانون وسلامت خانواده به خطرميفتد
    • IR ۲۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
      51 47
      أساس دين با اختلاس و رانت و چپاول بيت المال به خطر مي افتد ، البته از نظر افراطيون حجاب مهمتره و مسائل ديگر فرعي هستند
    • امیر IR ۲۳:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
      54 34
      اساس خانواده در دزدی و ظلم رانت و اختلاس بی عدالتی سو استفاده از منافع و پستهای حکومتی و دولتی به خطر میفتد عزیزم
    • امین IR ۰۲:۲۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      25 18
      خطاب به 23:41... حجاب حکم صریح قرآن در سوره نور و احزاب است و جزو قوانین اجتماعی اسلام است ( نه فردی) و یکی از فلسفه های این حکم قرآنی استحکام نظام خانواده است، امثال شما اگر کسی از احکام قرآنی دفاع کند ، به او برچسب افراطی می زنید، در ضمن کسی منکر مبارزه با اختلاس و رانت و چپاول بیت المال نشد ، همه این مسائل اصلی هستند، هم حفظ حجاب وعفاف و هم این گونه مسائل مهم و اولویت دار است
    • IR ۰۶:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      27 19
      به IR ۲۳:۴۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ آره عزیزم. حجاب مهمترین مساله فعلی کشور است. چون می بینید آن قدر که دشمن روی حجاب هجمه کرده است به بخش های دیگر اعتقادی تمرکز نکرده...
    • IR ۰۶:۲۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      21 18
      نمی توانی فکر کنی که کارخانه ها را می شود ساخت و پولها را می شود دوباره درآورد و انبارها را می شود دوباره پر کرد. اما وقتی نسلی بی عفت شد دیگر راه جبرانی وجود ندارد.
    • IR ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      26 10
      مقایسه بی حجابی با گناهی همچون اختلاس چیزی شبیه مقایسه دندان درد با سرطان است. البته سرطان بسیار مهمتر و جدی تر از بیماری پیش پا افتاده ای مثل دندان درد است اما سرطان نیاز به درمان طولانی دارد اما دندان درد را یک ساعت هم نمی توان معطل کرد و فورا باید با اقدام انقلابی با آن برخورد نمود. اثر بی حجابی آنی است و برخورد آنی و ضربتی را می طلبد. این نکته مهمی است که برخی از درک آن عاجزند.
    • علی IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      10 14
      سلام دوستانی که میگن حجاب مسئله اصلی حال حاضر کشور هست اشتباه می کنند
  • IR ۲۳:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    48 50
    حجاب زوری با بگیر و ببند و زندان و شلاق جواب نمیده بلکه جواب عکس میده.
    • IR ۰۶:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      22 16
      هیچ چیزی به اندازه زور و اجبار در فرهنگسازی موثر نیست. کما اینکه همه کارهای تبلیغی در خصوص بستن کمربند ایمنی بی تاثیر بود اما با اقدام قاطع و اجباری و برخوردهای پلیس در طی یک دهه به صورت فرهنگ درآمد.. ایرانیان حسرت رانندگی منظم و مرتب اروپا را می خورند اما نمی دانند اروپاییان هم شلخته رانندگی می کردند و این نظم و ترتیب نتیجه چند دهه سخت گیری و جریمه های نجومی برای تخلفات رانندگی است که در طی چند نسل فرهنگ رانندگی صحیح را نهادینه کرده است. اگر در ایران هم روند قاطع دهه شصت برای چند دهه ادامه می یافت و چند نسل حجاب برایشان ملکه ذهنی می شد خود به خود این مساله به صورت فرهنگ در می آمد.
    • RU ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      4 8
      همین الان داده.
  • ahmaf BE ۲۳:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    47 46
    این حکم بسیار کم هست، اینها عمله استکبار هستن و با اعتقادات یک ملت در افتادن، بنظر من ۲۵سال زندان قطعی باید صادر میشد همراه شلاق، و بعد از بیست و پنج سال این عجوزه های هتاک را اتفاقا بی حجاب از درب زندان بیرون بیندازن، انها در عجوزگی دیگر حجاب احتیاج ندارن، اشغال ها
  • نیک IR ۲۳:۵۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۶
    48 52
    به نام خدا در احکام اسلامی برای حجاب وجوب است و لی الزام نیست . و از طرفی از حدود هشت میلیارد جمعیت کره خاکی این هشتاد میلیون ایرانی باید این همه مورد اجحاف واقع شود و این همه هزینه شود براستی اگه فرض اعلام شود مثلا از فردا هرکسی ازادانه حجاب داشته باشد چه اتفاق می افتد؟ اندکی تفکر و تعقل ارادتمند شاهد
    • IR ۰۱:۴۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      17 10
      داری میگی واجبه بعد میگی الزامی نیست !؟ حرف خودت رو نقض میکنی! در ضمن حدود دومیلیارد مسلمان تو جهان هست نه فقط هشتاد میلیون!
    • AE ۰۵:۱۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      20 6
      اجحاف چیه ؟ چی باعث شده شما فکر کنید فقط ایران و مسلمانان ملزم به رعایت حجاب هستند ؟ حجاب در تمام ادیان الهی وجود داره و عدم رعایت حجاب برای همه عذاب سخت دارد
  • IR ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    58 34
    از قوه قضاییه ممنونیم
    • IR ۰۲:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      13 9
      از قوه قضایی ممنونیم ،امیدواریم این مشکلات ریشه ای تر حل بشه چرا که وقتی دولت به وظایف خودش در برابر مشکلات مردم درست رسیدگی نکنه،دشمن هم ضربات کاری تری می زنه وگرنه مردم ما خوبن وبیشتر این ها کار بهایی‌هاست و بعضی جوان ها هم در گیر بازی اون ها میشن .فالله خیر حافظا و هو ارحم راحمین
  • US ۰۰:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    14 15
    دادستان عزيز واقعا دستتان درد نكند كه افرادي كه قانون حجاب را زير پا گذاشته اند را مجازات مي كنيد چراکه خانواده ها در معرض بی عفتی و مشکلاتی از این دست قرار می گیرند... امیدواریم به زودی شاهد برچیدن این هجمه های جدید دشمنان باشیم
  • داریوش AU ۰۱:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    14 22
    هر چی فساد هست سرچشمه اش برمی گردد به بی حجابی و بدحجابی... باید هرچه زودتر این رذیله اخلاقی موثر در جامعه برطرف بشود
    • ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۸
      3 0
      بی حجابی از فساد مقامات دولتی نشات می گیرد مردم وقتی ولنگاری اقتصادی و فرهنگی مقامات را ببینند یک عده پیدا میشوند که همین روش را پیاده کنند
  • IR ۰۱:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    16 19
    اون اولی رو که خل شده رها کنید ولی بقیه رو در همان محل کشف حجاب اعدام کنید که درس عبرت بشه برای بقیه کاشفان حجاب
    • IR ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
      6 5
      خدا شفات بده
  • IR ۰۱:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    6 16
    به نظر بنده باید این خانم را ارشاد کنند، ببینند دردش چیست، مشکلش کجاست؟ مطمئنا از جایی به او خط داده اند و هدایت شده است... این ها مهم است که بتوانند این مسئله را ریشه ای حل کنند
  • مازيار IR ۰۲:۱۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    16 10
    کمه مدتش... خطر بی حجابی امروز از داعش هم بدتره... امثال این خانم ها امنیت فرهنگی یک مملکت را به چالش می کشند... این همه شهید ندادیم که امثال این خانم که گماشته استکبار در ایران هستند این همه فرهنگ نورانی بصیرت افزای مردم ما را زیر سوال ببرند
  • خطاب به برخی حزب اللهی ها IR ۰۶:۴۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    17 16
    دقت کنید که اقتصاد را می شود سامان داد. اختلاسها را می شود جبران کرد. کارخانه ها را هم می شود دوباره ساخت اما وقتی نسلی بی عفت شد و ارزشها در جامعه ای نابود شد دیگر این جامعه را نمی‌توان نجات داد.
  • ایرانی IR ۰۹:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    15 14
    اقای دولت ابادی تشکر از پیگیری هایتان... بعد از برخورد و اجرای حکم این زن که کشف حجاب کرده موضوع شهرداری هم مهم است. نجفی شهردار در برنامه جمعی با رقاصی ترویج فساد را عملا با امکانات دولتی رواج داده بایستی برخورد جدی انجام شود تا دیگر چنین قبح زدایی هایی را شاهد نباشیم
  • ح.ر IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    16 13
    به نظر شما نشستن آقای شهردار پایتخت در مجلس رقص و پایکوبی تظاهر به فسق نیست؟! این کار مجازات نداره؟! تاثیر این کار کمتر از کشف حجاب چند زن فریب خورده یا مغرض یا روانی است؟! لطفا در کنار پرداختن به موضوع بدحجابی و بی حجابی که به اوج خودش رسیده این موضوع شهرداری را به جد دنبال کنید تا شاهد نباشیم خدایی ناکرده دشمنان توانسته باشند توسط گماشتگان داخلی شان به اهداف شوم ترویج ضدارزش هایشان دست بیابند
  • IR ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    12 14
    اقدامات بازدارنده تری باید صورت بگیرد
  • اشفنگلر US ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    11 7
    تاریخ فراموش نخواهد کرد این هتک حرمت به مقدسات رو که گماشته ای از استکبار به راه انداخت تا حرمت حجاب و عفاف را زیر سوال ببرد
  • محمدرضا IR ۱۱:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۷
    8 15
    چه سرعت عملی !!! تشکر می کنیم از قوه قضائیه
  • احمد GB ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۲۷
    1 5
    بنابراین حکومت های دیگر هم حق دارند زنان محجبه را زندان بندازند یا از تحصیل محروم کنند؟!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس