کد خبر 83129
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۰ - ۱۶:۰۰

محققان دریافتند چای سبز حاوی نوعی انتی اکسیدان است که مانع ورود ویروس هپاتیت سی به کبد و همچنین عفونت مجدد در کبدهای اهدایی می‌شود.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از دیلی میل، محققان دریافتند یک نوع ماده شیمیایی در چای سبز  از ورود ویروس هپاتیت سی به داخل کبد جلوگیری می کند. سرایت ویروس هپاتیت سی در بدن می تواند منجر به بروز هپاتیت مزمن یا سرطان کبد شود.

 ویروس هپاتیت سی یکی از مهمترین دلایل بیماریهای مزمن کبدی است و یکی از نخستین علایم  برای پیوند کبد به شمار می رود. بر اساس گزارش بهداشت جهانی بیش از 170 میلیون نفر در دنیا به این مرض مبتلا هستند.

برای کسانی که مورد عمل پیوند کبد قرار می گیرند ترس از  عفونت مجدد کبد اهدایی همیشه یک عامل  نگرانی برای این افراد است.

مواد موجود در چای سبز، بویژه یک نوع آنتی اکسیدان در آن به نام EGCG عملکرد ضد ویروسی دارد و مانع ورود ویروس هپاتیت سی به سلولهای کبدی می شود. تحقیقات نشان داده این فلانوئید مانع عفونت مجدد در کبدهای اهدایی و بهبود نتایج عمل می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس