به گزارش مشرق، انار یکی از میوه های خوشمزه و پرطرفدار فصل پاییز است که فواید زیادی برای بدن دارد، این میوه پر خاصیت یک تصفیهکننده خون بوده و برای سلامت کبد بسیار مفید است و مطالعات متعددی نشان داده است که عادت به خوردن این میوه مانع تشکیل پلاکهای دندانی و بروز پوسیدگی دندان می شود.
این میوه افزون بر خاصیت تصفیه کنندگی خون در خفظ سلات قلب و پیشگیری از ابتلا به بیمای های قلبی بسیار موثر است، انار احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را با کاهش فشارخون، جلوگیری از اکسید شدن LDL و تشکیل پلاک در دیواره عروق پایین می آورد که در نتیجه ریسک ابتلا به گرفتگی عروق کم می شود.
انار غنی از آنتی اکسیدانهای قوی است و به دلیل وجود یک ماده مفید در ان خاصیت ضد سرطانی دارد که رشد تومورهای سرطانی را کند می سازد.
انار برای سلامتی قلبوعروق، جلوگیری از تصلب شریانها و سکتهها، جلوگیری از پیری زودرس و آلزایمر و پیشگیری از سرطانها بهویژه سرطان پروستات مفید است.
آب انار خاصیت میکروبکشی و ضذعفونیکنندگی دارد. یک انار معمولی ۴۰درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند و منبع خوبی از اسیدفولیک، پتاسیم و آهن است.
انار تشکیل پلاک عروق را تا ۳۰درصد کاهش میدهد و عطش را برطرف می کندو خنککننده بوده و برای درمان اسهال، آرتریت، زردی و بواسیر مفید است.