علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با حضور در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در غرفه پایگاه خبری-تحلیلی مشرق حاضر شد.

 زاکانی در گفتگو با خبرنگار مشرق درباره جزئیات دیدار خود با آیت‌الله مصباح یزدی پیرامون بحث وحدت اصولگرایان گفت: آیت‌الله مصباح سه نکته را به ما تذکر دادند. نکته اول اینکه وحدت اصولگرایان مسأله‌ای ایده‌آل بوده و آنقدر ضروری است که نیاز به استدلال ندارد و ما باید در برابر منحرفین وحدت کنیم.

وی ادامه داد: نکته بعدی‌ که آیت‌الله مصباح متذکر شدند این بود که باید واقع‌بین باشیم و به این واقعیت توجه کنیم که عده‌ای به امضاء خود در وحدت پایبند نیستند و علت آن نیز فهم متفاوت از موضوع و عمل نکردن به وعده‌ها است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آیت‌الله مصباح دو مسئله را علت پایبند نبودن افراد به وعده و حرف خود اعلام کرده و خاطر نشان کردند؛ علت اول فهم متفاوت از موضوع و علت دوم فهم مشترک اما دلخواهی های متفاوت است.

زاکانی اضافه کرد: نکته سومی که آیت‌الله مصباح به آن اشاره فرمودند این بود که علی‌رغم برخی واقعیت‌ها هیچ راهی جز وحدت وجود ندارد و تجربه 32 سال گذشته نیز نشان داده که باید در برابر منحرفین متّحد باشیم.

این نماینده مجلس همجنین در پاسخ به سؤال خبرنگار مشرق مبنی بر اینکه با توجه به مدت‌زمان کوتاهی که تا انتخابات مجلس وجود دارد آیا وحدت اصولگرایان را محتمل می‌دانید یا خیر؟ پاسخ داد: جلسات متعددی با اعضای جبهه پایداری داشته‌ایم و معتقدم این وحدت صورت می‌گیرد و امیدوارم دوستان جبهه پایداری توجه بیشتری به مصالح مجموعه جریان اصولگرایی داشته باشند.

وی با بیان اینکه وحدت بین اصولگرایان به صورت سراسری خواهد بود و تنها بحث ارائه لیست واحد برای تهران وجود ندارد یادآور شد: ما در سراسر کشور نقاط خطرپذیری برای مجموعه اصولگرایی داریم و باید با صبر و اشراف بهتر به صورت هماهنگ وارد صحنه بشویم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۹
    0 0
    و در نهایت اینکه ایشون باعملکرد خود و جبهه پایداری در عمل نشون داد که به هیچ یک از این نکات اعتقادی نداره! با تشکر از حضرت آیت الله!!!
  • محمد ۱۶:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۹
    0 0
    از کی آقای زاکانی سخنگوی علامه مصباح شده اند؟ آقای زاکانی! ما قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس بیرون زده را؟ چرا شما با جبهه پایداری وحدت نمی کنید؟ چرا شما خودتان را اصل می دانید؟ وحدت محور می خواد شما حول چه محوری وحدت می کنید؟ این که مدام اسم وحدت رو بیاریم که مسئله حل نمیشه. ضمنا علامه مصباح خودشان قادر به بیان نصایح خودشان هستند و در درجه اول دفتر ایشان مسئول نشر این نصایح است نه جنابعالی! چیزی ما از نظرات آیت الله مصباح استنباط می کنیم، حمایت ضمنی از خواسته های جبهه پایداری انقلاب اسلامی است.
  • محسن ۱۶:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۹
    0 0
    جبهه پایداری در قلب مردم ایران جای دارد و بهتر است آقای زاکانی بیشتر به فکر وحدت با لاریجانی و قالیباف باشند تا جبهه پایداری و خواهشا ایشان خود را الگوی اصولگرایی نشان ندهند که امروز در روزنامه بامداد اسنادی درباره ایشان دیدم که شرم آور بود .
  • ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۹
    0 0
    جایگاه جبهه پایداری در میان مردم با توجه به حق بودنش بسیار با عظمت تر از اون چیزیه که بخواد به خاطر یک نفر که حرفهای حق این جبهه به مذاقش خوش نمیاد مسیرش رو منحرف کنه بهتره بعضی به اصطلاح اصولگرایان خودشون رو با مشی توده ی مردم انقلابی که همون مشی جبهه پایداری است هماهنگ کنن وگرنه مردم میذارنشون کنار
  • رضا از همدان ۰۰:۲۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۱۰
    0 0
    بهتره یه نفر یه جواب منطقی به دو اشکال اساسی که جبهه پایداری مطرح کرده بده تا مسأله وحدت حل بشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس