کد خبر 7478
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۶

مدير کل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اعلام جزئياتي تازه از طرح پذيرش دانشجوي دکتري از کارشناسي گفت: معيارهاي پژوهشي براي پذيرش دانشجوي دکتري پيوسته مشخص و در سازمان سنجش در دست بررسي است.

به گزارش مشرق ابوالفضل حسني در گفتگو با مهر افزود: در پذيرش دکتري پيوسته از ليسانس فعاليتهاي پژوهشي متقاضي ورود به اين دوره مد نظر قرار مي گيرد از اين رو معاونت پژوهشي معيارها و شاخصهاي مربوط را استخراج کرده و در حال حاضر در سازمان سنجش آموزش کشور در دست بررسي است.
وي اظهار داشت: مي توان گفت يکي از معيارها براي ورود به دکتري پيوسته فعاليتهاي پژوهشي و ارتباط با صنعت توسط دانشجو در دوره کارشناسي است.
مدير کل دفتر گسترش آموزش عالي گفت: علاوه بر اين يک سلسله مراحل ديگر نيز لازم است که دانشگاهها بايد انجام دهند.
وي اظهار داشت: اينکه در چه رشته هايي مي توان پذيرش دانشجوي دکتري از کارشناسي را اجرايي کرد هنوز مشخص نشده است اما مي توان گفت که اين طرح هم براي رشته هاي فني و مهندسي و هم براي رشته هاي علوم انساني اجرايي مي شود.
حسني افزود: پذيرش دانشجوي دکتري پيوسته از کارشناسي از سال آينده اجرايي مي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس