به گزارش مشرق، مهران صفری در رزن با بیان اینکه امروز زلزلهای به مقیاس چهار و یک دهم ریشتر شهرستان آوج به وقوع پیوست که در شهرستان رزن نیز احساس شد، اظهار کرد: این زلزله ساعت ۱۲:۴۵:۱۹ در عمق ۱۹ کیلومتری از سطح زمین و در فاصله ۲۸ کیلومتری از شهرستان اوج به قزوین و ۳۰ کیلومتری شهر دمق به همدان و ۳۱ کیلومتری شهر آبگرم به قزوین به وقوع پیوست.
وی افزود: بعد از وقوع زلزله بلافاصله اکیپهای امدادی هلال احمر شهرستان رزن در روستاهای نزدیک زلزله حضور یافتند که خوشبختانه هیچگونه خسارتی در بر نداشت.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رزن ادامه داد: دو اکیپ امدادی در دو پایگاه امداد و نجات شهرستان رزن و دو اکیپ امداد و نجات به صورت پشتیبان ۲۴ ساعته در آمادگی کامل هستند و در صورت هرگونه اتفاقی وارد عمل شوند.
لازم به ذکر است شهرستان رزن در نزدیکی گسل فعال اوج قرار دارد و در سال ۱۳۸۱ زلزلهای در شهرستانهای بوئین زهرا و آوج به وقوع پیوست که در آن زلزله شهرستان رزن دچار خسارت زیادی شد.