کد خبر 73199
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۷

به گفته یک عضو هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی، 'تخلفات مالی' و 'عدول از قانون' مهمترین تخلفات کشف‌شده توسط این هیئت است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، پس از آنکه تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی در 29 اردیبهشت ماه سال 89 در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، وکلای ملت موظف به تشکیل هیئت تحقیق و تفحص شدند.

با شکل‌گیری هیئت تحقیق و تفحص و انتخاب هیئت‌رئیسه و اعضای آن، کار تفحص از سازمان تأمین اجتماعی با گستره 'عریض و طویل' بیمه‌شدگان کشور، رسماً آغاز شد.

امروز با گذشت حدود 516 روز از تصویب تقاضای اولیه تحقیق و تفحص، این هیئت با تهیه گزارش اولیه تقریباً به کار خود پایان داده است.

در همین رایطه صمد فدایی عضو هیئت رئیسه هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی در گفت‌وگو با فارس به تشریح آخرین وضعیت هیئت تحقیق و تفحص پرداخت.

وی در ابتدا با بیان اینکه گزارش اولیه هیئت تحقیق و تفحص آماده شده است، گفت: هیئت تحقیق و تفحص 4 تیم را مأمور بررسی وضعیت سازمان تأمین اجتماعی کرده بود که این تیم‌ها گزارشات خود را تقدیم هیئت کرده‌اند.

عضو هیئت رئیسه هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: البته برخی گزارشات ارائه شده توسط تیم‌های تفحص، کامل نیست و تیم‌ها موظف هستند که گزارشات خود را تکمیل کنند اما در کل گزارش اولیه آماده شده است.

فدایی، گزارش هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی را مشتمل بر بیش از 100 صفحه عنوان کرد و اظهار داشت: این گزارش مستند است و در آن 'عدول از قانون' و 'تخلفات مالی' جزو مهمترین تخلفات کشف‌شده هستند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در بررسی‌های هیئت تحقیق و تفحص مشخص شد که در سازمان تأمین اجتماعی برخی قوانین مصوب مجلس و حتی برخی مقررات هیئت مدیره سازمان هم رعایت نشده است.

عضو هیئت رئیسه هیئت تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی، انتشار جزئیات بیشتر از گزارش هئیت تحقیق و تفحص را به زمان ارائه آن به هیئت‌رئیسه مجلس موکول کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس