کد خبر 725848
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹
ونزوئلا

مقام‌های رسمی ونزوئلا از کشته شدن ۳ نفر دیگر در جریان اعتراضات خونین این کشور خبر می‌دهند.

 به گزارش مشرق به نقل از رویترز، دفتر دادستانی ونزوئلا اعلام کرد: با کشته شدن ۳ نفر دیگر در اعتراضات خشونت آمیز سه شنبه، تعداد تلفات درگیری های خونین این کشور در شش هفته گذشته به بیش از ۴۲ نفر افزایش یافته است.

دادستانی ونزوئلا افزود: یک مامور پلیس به اتهام قتل یک راننده تاکسی ۳۳ ساله بازداشت شده است. یک نوجوان ۱۷ ساله نیز در ایالت باریناس کشته شده است.

یک نفر دیگر نیز هویت وی فاش نشده است در اعتراضات ایالت سن آنتونیو جان خود را از دست داده است. اعتراضات شدید و گسترده در سراسر ونزوئلا بار دیگر از روز دوشنبه بالا گرفته است. در جریان تظاهرات و اعتراضات روز دوشنبه حداقل ۹۰ نفر دیگر بازداشت شده اند.

انتخابات بعدی ریاست حمهوری قرار است اواخر ۲۰۱۸ برگزار شود ولی مخالفان خواستار برگزاری این انتخابات در سال جاری هستند.

پس از آنکه دادگاه عالی ونزوئلا اوایل ماه آوریل کوشید اختیارات قانونگذاری مجمع ملی تحت کنترل مخالفان را به خود واگذار کند، تظاهرات گسترده ای در شهرهای این کشور برپا شد. دادگاه بعدا این تصمیم خود را باطل کرد اما ناآرامی ها همچنان ادامه یافت و تظاهر کنندگان خواستار برگزاری انتخابات جدید ریاست جمهوری و برکناری قضات دادگاه عالی هستند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس