به گزارش مشرق، سید صولت مرتضوی، سید مهدی هاشمی و چند تن از اعضای ستادهای انتخاباتی حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری عصر امروز و در پی اتحاد قالیباف با این کاندیدای ریاست جمهوری با مراجعه به ستاد مرکزی وی با محمد دهقان رئیس، مهدی ذاکری و سید محمود رضوی از اعضای ستاد کاندیدا دیدار کردند.
اعضای ستاد حجتالاسلام رئیسی در این دیدار ضمن تشکر از محمدباقر قالیباف بابت از خودگذشتگی در انتخابات و کنارهگیری به سود حجتالاسلام رئیسی از ستادهای قالیباف خواستند با تشکیل ستاد هماهنگی دولت «کرامت و کارآمدی» زمینه پیروزی نهایی را فراهم سازند.
به گزارش فارس، دهقان در این جلسه ضمن تأکید بر هماهنگی برای نیل به پیروزی نهایی، آمادگی خود و ستادهای قالیباف را برای کمک به پیروزی دولت کرامت و کارآمدی اعلام کردند.