کد خبر 72462
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۰

نخست‌وزیر دولت منتخب فلسطین امروز اعلام کرد که روز سه‌شنبه آینده روز جشن ملی و لحظه تاریخی آزادی قهرمانان فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس به نقل از شبکه خبری"فلسطین الیوم"، "اسماعیل هنیه" امروز طی سخنانی در خطبه‌های نماز جمعه در مسجد شیخ"زاید" در غزه گفت: شادی ما تنها با آزادی همه اسرا و آزادسازی تمامی سرزمین فلسطین کامل خواهد شد.
 
وی افزود: آنگونه که در خبرها نیز ذکر شده است روز سه‌شنبه روز جشن ملی و لحظه تاریخی است و ما از قهرمانان خود که از زندان‌های رژیم اشغالگر آزاد می‌شوند، استقبال خواهیم کرد.
 
هنیه این تبادل اسرا را "مبارک " خواند و تاکید کرد که بر اساس این مبادله تمامی زنان اسیر فلسطینی از جمله "احلام التمیمی" که به 16 بار حبس ابد محکوم شده بود، آزاد می‌شوند.
 
وی همچنین تاکید کرد: غزه، کرانه باختری، قدس و اراضی اشغالی سال 1948 و جولان سوریه غرق در شادی خواهد شد و همه اینها به خاطر پایداری این ملت و مشخصا در غزه است که بهای آن را پرداخت کرد و این پیام تقویت وحدت این ملت و جغرافیای این سرزمین است.
 
هنیه تاکید کرد: این تبادل اسرا شامل آزادی 320 اسیر محکوم به حبس ابد است و گویی ما آنها را از قبر خارج کردیم؛ شما با پایداری و صبر خود به این قهرمانان حیات با عزت و آزادگی اعطا کردید.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس