کد خبر 71290
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۸

رونامه ایران، این روزها در حالی موضوع بلاتکلیفی 7700 میلیارد تومان یارانه بخش تولید را نادیده گرفته و به فرافکنی در این خصوص می‌پردازد که بی‌نصیب ماندن بخش تولید از یارانه‌ها مورد انتقاد مقام معظم رهبری قرار گرفته و ایشان بر لزوم توجه به این مسئله تأکید کرده‌اند.

به گزارش مشرق به نقل از رجا، در چنین شرایطی مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز به جای شفاف‌سازی و ارائه اطلاعات در خصوص محل و میزان هزینه‌کرد یارانه بخش صنعت، در واکنشی شتابزده افراد منتقد نسبت به دست خالی صنعتگران از یارانه‌ها را به افراد «غیر منصف» و مغرض متهم می‌کنند.
 
از سویی روزنامه دولتی ایران نیز که مدتی است مواضع غیرحرفه‌ای را سرلوحه کار خود قرار داده است، سیاست سکوت را در این مورد در پیش گرفته و بدون توجه به انتقادات مقام معظم رهبری و گلایه صنعتگران، سعی در فرافکنی و حمایت از عملکرد مسئولان وزارت صنعت دارد. هر چند این حمایت‌ها به طور چشم بسته و بدون توجه به واقعیت صورت می‌گیرد به طوری که این روزنامه امروز در مطلبی به مصاحبه روز گذشته فارس با رئیس ستاد تحول صنایع اشاره و عنوان کرد که این گفت‌وگو به صورت تلفنی صورت گرفته در حالی که این مصاحبه حضوری انجام شده و فایل گفت‌وگو نیز در خبرگزاری فارس موجود است.
 
از طرفی روزنامه ایران در حالی "فارس" را به عنوان رسانه‌ای "غیر منصف" مطرح کرده که طی یک ماه اخیر در مقابل انتقاد بسیاری از تولید‌کنندگان، موضع سکوت را برگزیده و گوشه چشمی به چرخ‌های لنگان موتور محرک اقتصاد کشور نداشته است.
 
همچنین این روزنامه فرافکن در حالی عنوان می‌کند که بخش‌هایی از گفت‌وگوی فارس با فاطمی امین در این خبرگزاری منتشر شده که خبر قرار گرفته بر روی خروجی فارس حاوی متن کامل مصاحبه خبرنگار این خبرگزاری با رئیس ستاد تحول صنایع است و در واقع فاطمی امین از ادامه گفت‌وگو خودداری کرده که در پایان مطلب نبز به این مسئله اشاره شده است.
 
در چنین شرایطی که جریان‌سازی خبری و حرفه‌ای فارس مبنی بر بی‌نصیب ماندن بخش صنعت از یارانه‌ها طی هفته‌های اخیر دولت را به تکاپو انداخته تا گزارشی در جهت شفاف‌سازی این موضوع به مجلس، کارشناسان اقتصادی و صنعتگران ارائه دهد، انتظار می‌رود روزنامه ایران که در سالهای قبل پیشینه‌ای حرفه‌ای از خود به جای گذاشته، به جای فرافکنی و انتشار اخبار کذب به روشنگری در این زمینه بپردازد و به جای حمایت چشم‌بسته از برخی مسئولان دولتی به دنبال مشخص کردن محل و میزان هزینه‌کرد یارانه‌ بخش صنعت باشد تا مشخص شود این یارانه به جیب چه کسی رفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس