کد خبر 68661
تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۷

طراحی شهری بر روی آب بیشتر به فیلم های تخلی شبیه است اما طراحان انگلیسی با ارائه طرح های اولیه از ساخت این شهر بر این باورند که این شهرها می توانند آینده زندگی بر روی دریا باشند.

به گزارش گروه خواندنی های مشرق،این خانه ها با داشتن 11 عرشه،نمای 360 درجه از دریا،چهار باند هلی کوپتر و یک اسکله اختصاصی و فضای زیاد قابلیت پذیرایی از یک کشتی تفریحی را دارا است.

این پروژه به نام شهر آرمانی شناخته میشود و طراحی کلی ان مشابهت کمی به قایق های بادبانی دارد.این پروژه قرار است در نمایشگاه موناکو پرده برداری شود.

این شهر که به عنوان یک قایق نیز شناخته میشود بر روی چهار پایه قرار دارد که  بتواند تعادل این جزیره را حتی در شرایط بد جوی حفظ کند.
این شهر همچنین قادر به حرکت با سرعت پایین نیز هست.فاصله این شهر تا سطح دریا در حدود 65 متر است و 13 طبقه با منظره بسیار زیاد برای اقامت میهمانان تدارک دیده شده است.

به گفته طراحان این مجموعه این پروژه برای آن ساخته نمیشود که به آن سفر کنید بلکه برای زندگی و اقامت دائم مردم ساخته میشود.هنوز هیچ مدرکی برای هزینه های صرف شده در این پروژه وجود ندارد.

 
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • علیکمال ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۴
    0 0
    به نظر شما به این میگن شهر یا مجتمع؟
  • ۲۲:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۴
    0 0
    ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم. راستی 3000 میلیارد چی شد.....!!!!!
  • مرتضي ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۵
    0 0
    يا آلونك يا سكوي نفتي! مشرقي‌هاي شهر نديده!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس