
وي با بيان اينکه در فصل نقل و انتقالات فصل جاري مديران پرسپوليس توانسته اند بازيکنان خوب و مدنظر سرمربي تيم را جذب کنند، افزود: در بازي با پيکان هم نفرات قديم و هم نفرات جديد خوب کار کردند و قطعا تا روز بازي با تراکتورسازي همه نفرات تيم به آمادگي مطلوب ميرسند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در مورد بحث حضور جاسوس در اين تيم اظهار داشت: در پرسپوليس نه جاسوس داريم و هر چيز ديگري که اعلام ميکنند. متاسفانه بعضي از رسانهها چنين مسائلي را بيان ميکنند اما بدون توجه به اين اتفاقات کارمان را در نهايت آرامش پيگيري ميکنيم.
وي با بيان اينکه وجود چنين مسائلي را در پرسپوليس قبول ندارد، تاکيد کرد: در پرسپوليس همه چيز سر جايش قرار دارد. در اين مدت هم بازيکنان در اردوهاي داخلي و خارجي خيلي خوب کار کردند. اگر اختلافي هم وجود داشته باشد، درون خانواده حل شده و ادامه دار نخواهد بود.
دايي در پايان گفت: قطعا تا آغاز مسابقات ليگ بازيکنان از نظر بدني به شرايط مطلوب خواهند رسيد تا برابر تراکتورسازي با تمام توان و براي پيروزي به ميدان رفته و در نهايت ليگ را با قدرت آغاز ميکنيم.
ديدار تيمهاي فوتبال پرسپوليس و تراکتورسازي تبريز در هفته نخست رقابتهاي دهمين ليگ برتر باشگاههاي کشور ساعت 19:40 دقيقه روز پنجم مردادماه در ورزشگاه آزادي تهران برگزار مي شود.