سیاستهای اقتصادی غلط اوباما و بدهی سنگینی که برای این کشور به جا گذاشته، این سوال را برای کارشناسان مطرح کرده که آیا با این روند، آمریکا توان تحمل ادامه این وضعیت برای یک دوره چهارساله دیگر را خواهد داشت؟

نشریه امریکن فری پرس در آخرین شماره خود به بررسی سیاست های اقتصادی اوباما و شرایط پیش روی آمریکا درصورت انتخاب مجدد وی پرداخته است. به گفته نماینده سابق ایالت آیداهو در کنگره، کورتیس بوئرز، آسیبی که طی یک دوره چهارساله دیگر به اقتصاد آمریکا وارد خواهد شد، به همراه بدهی های کنونی و رو به رشد
این کشور، غیر قابل بازگشت و جبران ناپذیر خواهد بود.

وی تغییرات ایجاد شده از زمان روی کار آمدن اوباما به حدی ریشه ای و غیر قابل بازگشت می‌داند که معتقد است این خیانتی است که تا نسل‌ها تأثیر آن باقی خواهد ماند. بدهی سنگین و مشکل بیکاری، تنها نمونه ای است که فرزندان ملت آمریکا تا سال‌ها باید تاوان آن را بپردازند.

بوئرز ویژگی های اقتصاد مارکسیستی را برای هر کسی جذاب و مطلوب می‌داند و معتقد است در شرایط زندگی در یک آرمان‌شهر کوچک، این اصول می‌تواند بکار گرفته شود؛ برابری اشتراکی و مالکیت جمعی در ابتدا خوب به نظر می‌رسند. اما در واقع، مارکسیسم در نقطه مقابل این اصول عمل می‌کند.
در زمان افرادی چون استالین و لنین نیز صدها میلیون نفر برای پیشبرد سیاست‌های مارکسیستی آن‌ها به اسارت و بندگی کشیده شدند و در نهایت نیز تمام سیاست‌های آن‌ها به شکست انجامید.





وی اوباما را مغز متفکر سیاست‌های خود نمی‌داند و معتقد است برنامه‌های وی را افراد دیگری طراحی و اجرا می‌کنند. افرادی که به عقیده بوئرز، با ایده نظام پولی واحد جهانی، آمریکا را روز به روز ضعیف تر می‌کنند تا جایی که دیگر آمریکا قدرت برتر جهان نخواهد بود.

به گفته بوئرز، عطش آن‌ها برای قدرت به حدی است که فکر می‌کنند بهتر از هرکس دیگری می‌توانند زندگی ما را اداره کنند. آن‌ها ثروت ملت آمریکا را در سراسر جهان پخش می‌کنند.
به اعتقاد نویسنده، تداوم این روند برای یک دوره 4 ساله دیگر، آمریکا را به نابودی خواهد کشاند و دیگر از قدرت اول اقتصادی دنیا جز نامی باقی نخواهد ماند.
110

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
    0 0
    باید دید نتیجه این سقوط به نفع ماست یا به ضرر ما....رئیس جمهور هم از قطع ارتباط بین ایران و آمریکا به عنوان یه ضرر برای هر دوطرف یاد کرده..
  • ۱۸:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
    1 0
    توهمات مشرق ! 6 سال گفتین آمریکا هیچی نشده 60 سال دیگه بگید شاید یک چیزی بشه !
  • ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
    0 1
    سقوط لزوما به معنی نابودی نیست...اگه شرایط کنونی آمریکا رو با شرایط ده سال قبل این کشور مقایسه کنید متوجه میشید که واقعا امریکا طی ده سال سقوط کرده... اما این سقوط به منزله نابودی نیست...باید اول در مورد معنای سقوط درک درستی پیدا کنیم...شرایطی که آمریکا طی این ده سال پیدا کرده واقعا برای این کشور سقوط محسوب میشه. دستاورد این سقوط برای ما اینه که الان با یک آمریکای ضعیف شده روبرو هستیم و میتونیم به کوتاه اومدن اونها و بهتر شدن روابط امیدوار باشیم
  • مجید هشتگردی ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۰۲
    0 1
    100% این قطع ارتباط به ضرر امریکاست شما هم برای اینکه بدونی امریکا چه خبره اخبارنگاه نکن یه کم کتاب بخون

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس