به گزارش گروه خواندنی های مشرق، چندي قبل نماينده حقوقي يك شركت خصوصي با مراجعه به شعبه 10 دادسراي ناحيه 6 تهران به بازپرس دواتگري گفت: «چند ماه پيش فردي با مديرعامل شركت تلفني تماس گرفت و در حالي كه خود را نماينده مجلس معرفي ميكرد براي كمك به بيماران صعبالعلاج، افراد بيبضاعت و تهيه جهيزيه عروس درخواست كمك مالي كرد.
مديرعامل شركت نيزهفت ميليون تومان پول به حساب نماينده قلابي واريز كرد. اما وقتي همين مرد چند روز بعد بار ديگر با شركت تماس گرفت و درخواست كمك كرد مسئولان به او مشكوك شده و پس از تحقيق دريافتند مرد ناشناس يك كلاهبردار است.» به دنبال اين شكايت تحقيق براي شناسايي و دستگيري مرد تبهكار آغاز شده بود كه شكايت مشابه ديگري از سوي نماينده حقوقي يك شركت تجاري ديگر مطرح شد.
مأموران پس از رديابيهاي تخصصي دريافتند پولها به حساب همسر يك مرد زنداني واريز شده است. اين زن در بازجوييها گفت: «شوهرم يك محكوم مالي است. او چندي قبل از زندان تماس گرفت و گفت: يكي از دوستانش به نام «احمد» به اتهام كلاهبرداري و محكوميت سنگين مالي دوران حبس را ميگذراند.
از آنجا كه او خارج از زندان هيچ فرد معتبري را ندارد از من خواست شماره حسابي را بيرون از زندان در اختيارش قرار دهم تا دوستان و آشنايانش كمكهايشان را براي تسويه حساب با طلبكارها به اين حساب واريز كنند من هم پس از شنيدن حرفهاي شوهرم شماره حسابم را به او دادم كه طي مدت كوتاهي چند ميليون تومان واريز شد.
من هم پولها را به حساب طلبكاران همسلولي شوهرم واريز ميكردم.» پس از افشاي اين موضوع بازپرس، مرد زنداني را احضار كرد. او هم دوست و هم سلولياش را معرفي كرد. متهم اصلي كه به 16 سال زندان محكوم شده در بازجوييها گفت: در زندان از افراد مختلف پول قرض گرفته و قادر به پرداخت بدهيام نبودم.
به همين خاطر تصميم گرفتم با اين شگرد از افراد پولداري كه از قبل ميشناختم پول بگيرم تا بخشي از بدهيهاي داخل و خارج زندان را تسويه كنم. بنابراين تحت عنوان نماينده مجلس با افراد مورد نظر تماس گرفته و از آنها ميخواستم پول را به حساب مورد نظر - همسر هم سلولي - واريز كنند.
در حال حاضر متهم به اتهام كلاهبرداري و جعل عنوان با صدور قرار مجرميت همچنان در زندان به سر مي برد و اين بخش از پرونده نيز با صدوركيفرخواست به دادگاه عمومي تهران ارسال شده است.