کد خبر 666243
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۴

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس جزئیات نشست اعضای این کمیسیون با علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، سیدحسن حسینی شاهرودی عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست شب گذشته کمیسیون متبوع خود با وزیر اقتصاد و معاونانش، اظهار کرد: در این نشست وزیر اقتصاد گزارشی از اقدامات وزارتخانه در بحث اقتصاد مقاومتی ارائه و همچنین درباره 17 برنامه‌ای که وزارتخانه در راستای اقتصاد مقاومتی در دست اقدام دارد توضیحاتی داد.

وی ادامه داد: در این جلسه وزیر اقتصاد درباره جذب 7 میلیارد دلار سرمایه خارجی به اعضای کمسیون گزارشی ارائه داد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس درباره توضیحات طیب‌نیا درباره ساماندهی سهام عدالت، گفت: وزیر اقتصاد توضیح داد که تمام مراحل سهام عدالت در بورس به اتمام رسیده و دستورالعملهای سهام عدالت نیز تدوین شده و همچنین بخش خصوصی و بورس آمادگی لازم برای آزادسازی این سهام را در بورس دارند. در این زمینه (آزادسازی سهام عدالت)‌ از مقام معظم رهبری استمزاج شده و در صورت پاسخ مثبت ایشان این کار انجام خواهد شد.

حسینی شاهرودی ادامه داد: طیب‌نیا در این جلسه به طرح ایجاد بستر یکپارچه تبادلات الکترونیکی اشاره کرد و گفت: این طرح در حال انجام است که 80 مورد خدمات ارائه می‌دهد و این طرح می‌تواند در جهت تسهیل پاسخگویی به استعلامات مراجعین قدمهای مثبتی بردارد.

وی گفت: در این نشست وزیر اقتصاد درباره خزانه‌داری الکترونیکی، هوشمند و شفاف‌سازی عملیات مالی دولت توضیحاتی را ارائه کرد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: در این نشست وزیر اقتصاد به سامانه «FIU» اشاره کرد و گفت این سامانه رصد گردش مالی تمام بانکها در زمینه قاچاق، پولشویی و گردشهای پولی مشکوک را مشخص و در صورت استقرار صددرصدی این سامانه گامهای موثری در جهت شفاف‌سازی در نظام مالی و پولی کشور می‌توان برداشت.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس