اظهارات امروز رئیس جمهور که خواستار جار نزدن مفاسد اقتصادی شده، با مواضع پیشین وی در دو سه سال اخیر خصوصا درباره مفاسد اقتصادی منتسب به دولت قبل، کاملا متفاوت است.

سال 92: نام مفسدان باید بر سر زبان‌ها باشد/ سال 95: فساد را بزرگ نکنیدسرویس اقتصاد مشرق- حسن روحانی امروز در جلسه دفاع از وزرای پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، اشاره‌ای به بحث مفاسد اقتصادی اخیر داشت.

در حالی که فساد 8 هزار میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان، اختلاس 1200 میلیارد تومانی در بانک ملی و اختلاس 500 میلیارد تومانی در بانک ملت، از سوی مقامات دستگاه قضایی مورد تایید قرار گرفته و رسانه‌ها نیز به آن پرداخته‌اند، روحانی امروز در مجلس در این باره توضیحاتی ارائه کرد.

آنطور که سایت ریاست جمهوری منتشر کرده، روحانی گفته است: بعضی‌ها مثل اینکه بالا و پایین کردن فساد برایشان لذت بخش است. اگر دستگاهی وامی داده و آن پول شده بدهی معوق، نمی دانم بعضی از رسانه‌ها خوششان می‌آید که بدهی معوق را بگویند اختلاس که بعضی ها هم توجه دقیق به لغت و عبارت‌ها نمی‌کنند. اگر فسادی است با آن مبارزه کنیم نه اینکه آن را بزرگ کنیم. نه اینکه طوری تبلیغ کنیم که به نظر برسد بعضی‌ها دارند فساد را در جامعه عادی سازی می‌کنند.
 
خبرگزاری دولتی ایرنا هم در این باره اینطور نوشته است: رئیس جمهوری تصریح کرد: برخی توجه دقیق به لغت و عبارتها ندارند، اگر فسادی است باید مبارزه کنیم نه اینکه بزرگ کنیم و طوری تبلیغ کنیم که عادی شود، برخی به دنبال عادی سازی فساد در جامعه هستند و باید حواسمان باشد.

روحانی افزود: کار بد را نباید شیوع داد، چرا که قرآن می گوید اگر فردی گناهی کرد یک گناه کرده و به دوست خود گفت دو گناه می شود و اگر به جمعی گفت 100 گناه می شود و اگر در روزنامه گفت میلیونها گناه می شود و اگر کسی گناه کرده با خدای خود توبه کند و حق الناس را ادا؛ نه این که جار بکشیم و آن هم به دروغ اشاعه دهیم، پس نباید فساد را عادی سازی کنیم، این کشور اسلامی است.

* تغییر موضع

اظهارات امروز روحانی که خواستار جار نزدن مفاسد اقتصادی شده، با مواضع پیشین وی در دو سه سال اخیر خصوصا درباره مفاسد اقتصادی منتسب به دولت قبل، کاملا متفاوت است.

به عنوان نمونه، هفتم دی‌ماه 1392  روحانی به   اسحاق جهانگیری   دستور داد تا اقدامات لازم برای شناسایی و مجازات کسانی که با تبانی و سوء‌استفاده از امتیازات خاص، زمینه ویژه‌خواری و درآمدهای غیرموجه را فراهم کرده‌اند، در اولویت کار قرار گیرد. در نامه روحانی آمده بود: از آنجا که مبارزه با مفاسد اقتصادی، لازمه پیشرفت و عدالت است و دولت تدبیر و امید، برای خروج اقتصاد کشور از رکود و ایجاد رونق اقتصادی، تأمین امنیت برای فعالیت سالم اقتصادی را در اولویت کار خود قرار داده است، مقتضی است اقدامات لازم برای شناسایی و مجازات کسانی که با تبانی و سوء‌استفاده از امتیازات خاص، زمینه ویژه‌خواری و درآمدهای غیرموجه فراهم کرده‌اند در اولویت کار قرار گیرد. به ویژه ضروری است موارد سوء‌استفاده از شرایط تحریم مورد رسیدگی قرار گیرد و برای حراست از حقوق مردم و بیت‌المال اقدام فوری صورت پذیرد و گزارش مربوطه ظرف یک ماه به اینجانب ارائه گردد.

14 بهمن 1392  گزارش اسحاق جهانگیری از آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، مبنی بر سوء استفاده های میلیاردی ویژه خواران از جمله 30نفر به مبلغ 100 هزار میلیارد تومان از بانک‌ها سبب صدور دستور روحانی در زمینه مبارزه قاطع با مفاسد اقتصادی شد.

در بخشی از   نامه روحانی به جهانگیری آمده بود: از آنجا که عزم دولت تدبیر و امید بر بازگرداندن رشد اقتصادی و تأمین زمینه فعالیت سالم و پر نشاط مردم است و زمینه فساد و احساس تبعیض، بیشترین آسیب را به توسعه و پیشرفت اقتصادی و فرهنگی می‌رساند؛ لازم است با پیگیری جدی تصمیمات مذکور و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، زمینه‌های تولید و توزیع رانت در مقررات اقتصادی کشور برچیده شود و با همه متخلفین و سوءاستفاده‌کنندگان که برخی از آن‌ها مورد شناسایی و رسیدگی قرار گرفته‌اند، بر خورد جدی و قانونی صورت گیرد.

22 بهمن 1392 روحانی در مراسم 22 بهمن  خاطر نشان کرد: این دولت در فکر نظام اداری سالمتر و در پی مبارزه با فساد است، من از همه مردم درخواست‌ می‌کنم دولت را در زمینه مبارزه با فساد یاری کنید. همه قوا باید دست به دست هم دهیم، دولت، مجلس و قوه قضائیه و همه مردم.

رییس جمهوری گفت: مگر می‌توان تحمل کرد که یک فرد، 9 هزار میلیارد تومان پول این ملت را ببرد، کجا برده است. کجا مصرف شده است. چه کسانی اجازه داده‌اند، ما باید مواظب فساد باشیم. ما باید در برابر مفسدان ایستادگی کنیم. ملت ما نمی‌پذیرد که پول بیت‌المال در جیب مفسدان و افراد خاصی باشد. مبارزه با فساد، خواست این ملت بزرگ است.

روحانی: رسانه‌ها مفسدان را اعلام کنند


همچنین، 17 اسفند 1392 روحانی در مراسم پایانی بیستمین جشنواره مطبوعات درباره مفاسد اقتصادی اینطور گفت:‌   «تنها بحث محیط زیست یا یارانه نیست بلکه تمام مسایل اصلی امروز جامعه ما از جمله معضل فساد نیاز به حضور و فعالیت و اقدامات اساسی اصحاب رسانه دارد.»

روحانی با یادآوری اینکه معضل فساد، یک معضل بزرگ در جامعه است، گفت: «فسادی که تنها گوشه هایی از آن برای مردم بیان شده و گوشه های دیگر آن بعدا برای مردم بیان خواهد شد.»

رییس جمهوری با طرح این سوال چه کسی می تواند با این فساد مبارزه کند، گفت: «تنها قوه مجریه؟ تنها قوه قضاییه؟ بزرگترین قدرتی که می تواند به صحنه بیاید وبا فساد مبارزه کند، رسانه ها هستند. رسانه ها باید به صحنه بیایند . نام افراد مفسد و ویژه خوار نباید در جیب رییس دستگاه اجرایی کشور باشد. نام افراد مفسد و ویژه خوار باید بر سر زبان و بیان خبرنگاران ما قرار گیرد.»

روحانی افزود: «اگر رسانه ها و مطبوعات همه به صحنه بیایند، نه اینکه با مفسد می شود مبارزه کرد، بلکه می شود جلوی فساد را گرفت. رسانه ها باید هزینه ها را آنقدر بالا ببرند که کسی در مسیر فساد قرار نگیرد و هوس فساد به سرش نزند و راه آن، حضور فعال رسانه ها است.»

تغییر 180 درجه‌ای موضع روحانی درباره مبارزه با مفاسد اقتصادی/////لطفی

29 مهر 1393 روحانی در هشتمین همایش ملی نخبگان جوان کشور  اظهار داشت: باید با فساد برخورد شود و حتی این دولت نیز ممکن است مشکل داشته باشد و اگر فسادی و مشکلی وجود داشت، باید در کمال صراحت و بی‌دغدغه در هر سطحی که بود با آن مقابله کرد.

17 آذرماه 1393 هم روحانی در   همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد، خواستار اطلاع‌رسانی به مردم درباره مفاسد شده بود: در جامعه ما متاسفانه فساد است و یک روزه تمام نمی‌شود، اما همه ما باید همه توانمان را بکار بگیریم که قدم به قدم فساد را کم بکنیم و کاهش بدهیم و این کاهش باید به گونه‌ای باشد که برای مردم ملموس باشد. مردم ببینند یک اراده جدی در سطح مسئولین بالا و میانی کشور، وجود دارد....

 گاهی می‌شود یک پرونده مهم است و دارای اولویت است. اگر پرونده مهمی را زود به آن رسیدیم و مردم ما اطلاع پیدا کردند، این بازدارنده می‌شود. هدف ما این نیست که فردی را مجازات بکنیم، یک فردی را شلاق بزنیم، یک فردی را حد اعلا مجازات و جریمه کنیم، هدف ما که این نیست. هدف اصلی بازدارندگی است که دیگران بفهمند و دیگران بدانند که راه ناصواب پایانش کجا خواهد بود. اگر در یک کشوری قبح رشوه، دزدی و فساد از بین برود باید به خدا پناه برد...

ما باید در برابر فساد عقب‌نشینی کنیم؟ ما باید در برابر فساد اعلام کنیم که نمی‌توانیم؟ اینکه به معنای زیرپا گذاشتن بالاترین وظیفه یعنی امر به معروف و نهی از منکر است. این که به معنی از دست دادن نظام و انقلاب است. اگر قوای سه‌گانه هم به همین نسبت پافشاری کنند. همه مردم باید به صحنه بیایند، مردم باید بدانند اگر خودشان نایستند و فریاد نزنند و به صحنه نیایند خودشان فداکاری نکنند، موفقیت ما در حد لازم و کافی نخواهد بود. در امر مبارزه با فساد ما نظارت عامه می‌خواهیم...

همه باید به صحنه بیاییم. اول رییس‌ جمهور، قوه مجریه، قوه مقننه، قوه قضائیه، همه قوا و بعد مردم، مردم همه به صحنه بیایند، نهادهای مدنی، روزنامه‌ها. تبلیغات دستگاه اجرایی و مسئولین به تنهایی نمی‌توانند، باید تمام سندیکاها، انجمن‌ها، احزاب و گروه‌ها، همه نقش خودشان را ایفا بکنند. تمام سازمان‌های مردم‌نهادی که این امر به آنها مربوط می‌شود به صحنه بیایند. همه روزنامه‌ها و سایت‌ها و صدا و سیما به صحنه بیایند. بدون رسانه و بدون مبارزه عمومی و بدون آمدن جامعه مدنی و بدون حضور مردم ما نمی‌توانیم به مقصد برسیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 41
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 46
  • ناشناس ۲۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    3 0
    حالا کی قراره رییس میراث فرهنگی کشور بشه؟ البته عضو کابینه هم هست.
  • امیر ۲۱:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    3 0
    در حالی که فساد 8 هزار میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان، اختلاس 1200 میلیارد تومانی در بانک ملی و اختلاس 500 میلیارد تومانی در بانک ملت، از سوی مقامات دستگاه قضایی مورد تایید قرار گرفته!!!!یعنی چی ؟انگار خبر اختلاس عادی شده آخه تو مملکتی که کارگر ۱میلیون درآمد داره ،۸۰۰۰میلیارد میشه اندازه حقوق ۸میلیون کارگره؟آخه چه وضعشه
  • ۲۱:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    2 0
    بازی با کلمات ابزاری شده برای پیشبرد اهداف خودشون... آقای روحانی کدام حرف شما را باید باور کرد؟؟!
  • ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 3
    البته تقصیر خود رسانه ها است. تلاش امثال آریا برای نجات جوانان و ایجاد اشتغال مولد و کار آفرینی ناگزیر از مسیر دادن رشوه به بانکها می گذشت. بانکها هیچ راه سالمی برای دسترسی به منابع مالی کشور برای کارآفرینان نگذاشته اند. تمام ثروت سه هزار میلیاردی که می گفتند اختلاس شده تبدیل به کارخانه و تولیدی شده بود و همه اش مشخص بود. دور زدن تحریمها و قوانین بین المللی توسط زنجانی هم مستلزم پنهان کاری و جعل اسناد و هویت بود. هیچ از این دو نفر خائن نبودند و نیستند. اما رسانه ها این افراد را تبدیل به لولو کردند. فقط برای آنکه بهره برداری سیاسی کنند. در حالی که آن افراد صرفا قربانی شرایط موجود بودند. اما حالا ما با فسادهایی مواجه هستیم که اصلا نحوه هزینه شدن آن پولها معلوم نیست. معلوم نیست 8 هزار میلیارد خارج شده یا مصرف شده یا اصلا کجا است.
  • محمد ۲۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    3 0
    گلابی ها رو کی چید؟ هرکی که زورش رسید به روی اختلاس ها چشم رو باید ببندید مدیرای نجومی سرمایه نظامن اونا اگه نباشن فقیرامون بی شامن بیت المال بیت الحال بیابریم به بازار خودرو لوکس بیاریم ازآمریکا بادلار بابای این اقتصاد دیگه درومدانگار نفتمونم بدین به اجنبیای بیمار قرار دادای کرسنت اختلاس نجموی فدای تار موی مدیران گرومی فدات بشیم الاهی م ه چقدر توماهی برای جیب مردم توبهترین پناهی هرکی میگه فسادهست دهنشو ببندین به حرفای این آدم تا میتونین بخندین
  • ۲۲:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    3 0
    و عجیب اینکه خبرنگاران هم گوش به فرمان هستند ! اسم خودشون را هم گذاشتن خبرنگار!
  • وحید ۲۲:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    2 0
    واقعا باید به حال این سیاست کثیف گریه کرد.
  • ۲۳:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    2 0
    منظور اینه که فساد یا تخلف و اهمال کوچیک رو بزرگ نمایی نکنید کاری که بی بی سی و وی او ای با نظام میکنه
  • مرتضیsk ۲۳:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    2 0
    اِخـــــــتــــــلاس گــــــران = ذخایر نظام می شوند هشت هزار میلیارد تومان = وام معوقه ! من موندم پس چه گیری به فساد 3 هزار میلیارد دولت قبلی است ؟
  • ناشناس ۲۳:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    2 0
    کسی نفهمد مشکل است
  • ۲۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    2 0
    البته تقصیر خود رسانه ها است.
  • ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    3 0
    این تغییر ۱۸۰ درجه در مواردی رخ می دهد که مفسدان هم شهری و هم ولایتی باشند حق الناس هم به هیچ حساب شود
  • ۰۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    3 0
    البته شاهدیم که خبرنکاران هم گوش به فرمان شیخ حسن بودن و هستن! از خبرنگارانی که به جای پرداختن به مشکلات مردم، در راستای اهداف حزبی برای حمله به خانم بختیاری قشون کشی میکردن بیش از این هم انتظاری نیست!
  • مسعود ۰۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    4 0
    با این حساب بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت هم بدهی معوق است و اختلاس نیست !
  • ایرانی ۰۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 3
    درود بر روحانی کبیر. همین که امروز سوختید کافی بود. درود بر ایت الله رفسنجانی
  • مهران ۰۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 3
    با رئیس جمهور موافقم نام مفسدان اقتصادی باید بر سر زبان ها باشد .
  • ناشناس ۰۰:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    3 0
    جناب حقوقدان !! آخه یک بام دو هوا نمیشه !
  • ناشناس ۰۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    3 0
    تنها راه حل مبارزه و ریشه کن کردن فساد محاکمه و اعدام مفسدان اقتصادی است نه سرپوش گذاشتن بر قضیه !
  • حسین ۰۱:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    3 0
    خدا عاقبت همه ما را بخیر کنه ، دولت و مجلس که به هم آوانس بدن و امورات کشور را که هر دقیقه اون بر زندگی‌ مردم تاثیر داره را سهل بگیرن دیگه وضع معلومه. این همه رهبر انقلاب به حق فرمودند اقتصاد مقاومتی و مقاوم سازی اقتصادی کشور ، خداییش چقدر دولت و مجلس به اون عمل کردند و در این جهت حرکت می‌کنند؟
  • مریم ۰۱:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    ناشناس22:12از روشنگری هات متشکرم
  • ۰۵:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    زنجانی فقط بدهی معوقه دارد که روحانی و دولتش بزرگش کردند و تشییع فحشا کردند به قول خودش
  • شپلوتكا ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    توجه داشته باشيد كه پارسال فرموده اند: شرایط امروز شرایط دیروز نیست امسال سال 94 است ،سال 93 نیست،سال 92 نیست و سال91 هم نیست و سال آینده 95 خواهد بود !!!!!
  • ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    شما اگر وام برای مسکن بگیرید و با آن مسکن نخرید و مثلا خودرو بخرید از نظر اسلام حرام هست!....وقتی خشت اول کج گذاشته بشه تا تهش میره
  • حقیقت ۰۸:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    از رای اعتماد مجلسی ها مطمئن شدیم که مجلس نه تنها برای مردم دلسوز نیست بلکه حامی شیخ حسن ودار دسته اش هست.
  • حقیقت ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    1 0
    از رای اعتماد مجلسی ها مطمئن شدیم که مجلس نه تنها برای مردم دلسوز نیست بلکه حامی شیخ حسن ودار دسته اش هست.
  • ۰۸:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    1 0
    خودم را نفرین می کنم که چرا من ایرانی هستم که همچین رئیس جمهوری داشته باشم
  • ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    رییس جمهوری که مردمش را به نفهمی متهم کند لایق نقد کردن هم نیست. البته این را باید همان روز که به رقیبش تهمت گازانبری زد انهم در حالیکه خودش فرمانده ایشان بود و دبیر شورای امنیت متوجه می شدند که نشدند و شد انچه بناید می شد.
  • ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    1 0
    اقای رییس جمهور :"بزرگترین قدرتی که می تواند به صحنه بیاید وبا فساد مبارزه کند، رسانه ها هستند." ههههههههههههههههه رسانه ها به میدان امدند و فیشهای نجومی را برملا کردند اما عکس العمل شما چی بود اقای حقوقدان این بود که مدیران مرتکب تخلف نشده اند و علیرغم اصرار رهبری بر مجازات متخلف از انها دفاع کردی. پس لطفا مرد باش و لاف مبارزه با فساد را نزن میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    اقای رییس جمهور : "برخی توجه دقیق به لغت و عبارتها ندارند" اخی؟! شما که اینهمه توجه و دقت داشتید چرا در برجام ربع قرن اینده مملکت رو به گند کشیدید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • امیر ۰۹:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    آخه اسامی مفسدین هنوز توی جیب احمدی نژاده
  • لطیف ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    اینها خبرنگار نیستند . نمام یا خبربیار هستند . قدیما خبرنگارها افتخاری کار میکردن به هیچ حزب و گروهی وابسته نبودن الان منتظرن کی حقوقشان را میده برا اون مینویسن هرچه بگه میگن حرف شما درسته
  • ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    ای بابا نه اینکه 92 شما اسمهارو گفتن هر کی حزب خودش رو مبری از فساد میدونه مشرق جان مردم عاقل میدونن که تو این 10 سال فساد بیداد میکنه و مصلحت حزبی عدالت اجتماعی رو له کرده و همه از هم آتو دارن کسی هم جراًت محاکمه اون یکی رو نداره چون پته خودش رو میشه رسانه هامون هم که بیطرف نیستن دستشون تو جیب یکی از احزاب و نونشون از اونجاها میخورن پس شفافیت کشک مدیونی سانسور کنی
  • ۱۱:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    به این میگن استاندارد دوگانه! همان ضرب المثل یک بوم دو هوا و قصه مادرشوهر و عروس!
  • ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    به ناشناس|۰۸:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ آری. بی شک حرام است و رشوه دهنده و رشوه گیرنده هم هر دو در دوزخند اما حقیقت این است که الان بانکها طوری مانند غل و زنجیر به دست و پای مردم پیچیده اند که به دست آوردن روزی حلال تقریبا ناممکن شده است. کارافرینی هم که حرفش را نزنید. خود مشرق قبلا از کار آفرینی تمجید کرد که وام ازدواج را گرفته و صرف ایجاد تولیدی کرده!! که کاملا حرام است.
  • ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    اشاعه فحشا کردند نه تشییع فحشا
  • ناشناس ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    آیا فساد 8000 میلیارد تومان کوچک است ؟!!!!
  • ۱۵:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    همان اسامی سیصد نفره یا ششصد نفره را می گویی که بزرگان فرمودند فقط معوقه دارند یا آن افرادی که در مناظره یا یکشنبه سیاه اسم برد؟
  • ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    منظور رييس دولت راستگويان، مفسدان پيش ازسال92 است كه خودي نبودند نه بدهكاراني كه ازشدت فقر وتنگدستي دراين دولت خدمت مي كنند واز پرداخت بدهي خود ناتوانند و بندگان خدا بدهيشان به تعويق مي افتد! تازه اگه دولت قبل اين مصيبت عظما يعني پرداخت يارانه را به دولت كريمه تحميل نمي نمود افراد بيشتري مي توانستند از مواهب دريافت اينگونه وامها برخوردار گردند .
  • yas ۲۱:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    افساد طلبان رو باید زنده زنده آتیش زد,چون برای رسیدن به قدرت وثروت از هیچ توطئه ای,فریبی ,خیانتی,هوچی گری ,حتی قربانی گرفتن هم فروگذار نیستند..!وباعث فلاکت وعقب ماندگی وسرگردانی مردم شدند.
  • ۲۳:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    1 0
    سال 95 فساد را بزرگ نکنید . مشرق : راستی از حسین فریدون چه خبر ؟
  • کاسب بازاری ۲۰:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۴
    0 0
    جان مادرتون، ناموسن کاری نکنید برکت از سرزمینمون بره! من میدونم اونی که دزدی میکنه، اختلاس میکنه به هیچی اعتقاد نداره؛ حلال و حروم براش شوخیه و به بهشت و جهنم میخنده. ولی خداوکیلی یهودی میمیره، مسلمون میمیره، مسیحی میمیره، برای کی این همه پول اختلاس میکنید، برای وارث، شما نهایت ۷۰ سال عمر مفید داری، آخه لامصب هزار میلیارد با این فرصت ده سال اینطرف و اونطرف چطور میخواهی بخوری!! آدم بغض میکنه مردم و جوونا رو تو این دور و زمونه میبینه، ما هم آدمیم، بسه دیگه. بازار وقتی راه میوفته که پول دست مردم باشه، نقدینگی بچرخه، من نهایتاً بتونم دو نفر استخدام کنم تا دو نفر قدرت خرید پیدا کنن بتونن جنس بخرن، اگر جهارتا نه یه میلیون آدم مثل من ضربدر یه میلیون کنید، منم سود میکنم، منم میتونم جنسم رو بفروشم.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس