کد خبر 650524
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۹

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با بیان اینکه در هیچ کشوری ارزان‌تر از ایران برق به مردم ارائه نمی‌شود، گفت:در بیشتر کشورهای دنیا مردم حدود هفت درصد حقوق خود را صرف هزینه‌های برق می‌کنند.

به گزارش مشرق، هوشنگ فلاحتیان با تاکید بر اینکه در هیچ کشوری ارزان‌تر از ایران برق به مردم ارائه نمی‌شود گفت:تقریبا در بیشتر کشورهای دنیا مردم حدود هفت درصد حقوق خود را صرف هزینه‌های برق می‌کنند.

وی ادامه داد:67 درصد مشترکان برق به‌طور متوسط تنها 10 هزار تومان ماهانه پول برق می‌دهند که این میزان یک درصد از درآمد مردم ایران را شامل می‌شود.

فلاحتیان قیمت تمام شده برق بدون احتساب سوخت را حدود 100 تومان عنوان کرد و گفت: 60 تومان هزینه نیروگاه، 20 تومان توزیع برق و 20 تومان نیز انتقال برق است که این اعداد در نیروگاه‌های بادی، آبی و اتمی متفاوت است.

وی با بیان این‌که با در نظر گرفتن این اعداد و ارقام 40 تومان کسری منابع وجود دارد، تصریح کرد: اگر بخواهیم قیمت تمام شده برق را کاهش دهیم باید توربینی را به کشور وارد کنیم که به ازای یک واحد سوخت بیش از چهار کیلووات ساعت برق تولید کند، لذا اگر بتوانیم به فناوری‌های کلاس F و H دست یابیم قطعا قیمت برق کاهش می‌یابد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی توضیح داد: یکی‌دیگر از راهکارهای کاهش قیمت‌های تمام شده برق ثابت بودن حقوق پرسنل نیروگاه‌ها است، اما با توجه به نرخ تورم نمی‌توان این کار را عملیاتی کرد.

به گفته فلاحتیان ، قیمت برق شامل چهار بخش قیمت سوخت، قیمت سوخت تبدیل انرژی در نیروگاه‌ها، انتقال برق به شرکت‌های توزیع و هزینه توزیع است.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، تاکید کرد: اگر بخواهیم قیمت سوخت را در قبض‌های مشترکان اضافه کنیم باید به ازای هر کیلووات ساعت 150 تومان اخذ شود که دولت این مبلغ را به‌طور کامل به صورت یارانه به مردم پرداخت می‌کند.

*آغاز به‌کار شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق از 15 آبان

معاون برق و انرژی وزیر نیرو از آغاز به‌کار شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران با حضور 350 شرکت داخلی  و 295 شرکت خارجی از روز شنبه 15 آبان‌ماه خبر داد.

وی افزود: شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق ایران در مورخ 15 لغایت 18 آبان ماه در یک فضای 45 هزار مترمربعی و در 12 سالن محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: در این نمایشگاه حدود 645 شرکت داخلی و خارجی حضور دارند که از این میان 295 شرکت خارجی هستند.

فلاحتیان تصریح کرد: حضور 295 شرکت خارجی در نمایشگاه صنعت برق از نتایج پربار شرایط پسابرجام بوده و ما امیدواریم بتوانیم شاهد تعامل مفید و مؤثر صنعت برق کشور با این شرکت‌ها باشیم.

وی تصریح کرد: حضور این تعداد شرکت خارجی در نمایشگاه صنعت برق از نتایج پربار شرایط پسابرجام بوده و ما امیدواریم بتوانیم شاهد تعامل مفید و مؤثر صنعت برق کشور با این شرکت‌ها باشیم.

معاون برق و انرژی وزیر نیرو ادامه داد: حدود 350 شرکت ایرانی فعال در صنعت برق نیز در نمایشگاه حضور دارند که با توجه به به دستاوردهای سال‌های اخیر این شرکت‌ها در بخش‌های مختلف صنعت برق مطمئنیم نمایشگاه امسال پررونق‌تر و مفیدتر از سال‌های گذشته برای صنعت برق خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: در حاشیه نمایشگاه نیز بناست دو نشست تخصصی با موضوع «بهبود شرایط کسب و کار در صنعت برق با محوریت اقتصاد مقاومتی» و «راهکارهای ارتقای توانمندی توسعه صادرات برق» با حضور اعضای اتاق بازرگانی ایران، نمایندگان مجلس و صاحبان شرکت‌های خصوصی و سایر ذیفعان در صنعت برق برگزار شود.

فلاحتیان افزود: امید است در این نشست‌ها بتوانیم نقطه نظرات گروه‌های مختلف را در مورد موضوعات نشست‌ها دریافت کرده و با عملیاتی سازی بهترین راهکارها و پیشنهادات ارائه شده بتوانیم نقشه راه مناسب تر و بهتری برای صنعت برق کشور تدوین کنیم.

وی تأکید کرد: یکی از ویژگی‌های بارز نمایشگاه شانزدهم صنعت برق، حضور بیش از 20 شرکت دانش بنیان داخلی در این نمایشگاه است که خوشبختانه در سال‌های اخیر توانسته‌اند ایده‌ها و نوآوری‌های بسیار خوبی را تقدیم صنعت برق کنند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 26
  • ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    داداش چرا منتظری... بزن مثل دوسال و دو ماه گذشته باز گرونش کن!!!
  • ۱۵:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    عوضش اینجا نصف بیشتر حقوق ملت میره واسه اجاره خونه.تفریح هم که نداریم.همه چی گرونه.روی نفت نشستیم برق گرون هم داشته باشیم عالی میشه دیگه....
  • ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    چرا خبرنگار نگفت حقوق کارگر ساعتی 9 دلار در خارج است؟؟ مرغ کیلویی 1 دلار در لس آنجلس!!(به اصطلاح شهر گران آمریکا)
  • ۱۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    کلاً برعکس گفته الان هزینه برق یه خانواده 4 نفره بامصرف معمولی برای هرماه حدود 30 تا 50 هزار تومان بسته به موقعیت در ساله که اونهم با حقوق پایه 700 800 تومنی وزارت کاری چیزی کم از کشورهای دیگه تو گرونی برق نداریم.
  • ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    حتما تو هم کارگر مفت امریکاییها هستی که اومدی مرخصی
  • جواد ۲۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    پس معطل چی هستید اینم گرون کنید اصلا رو سر مردم قطعش کنید بره
  • ۲۱:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    برق دو ماه مرداد و شهريور مال ما در استان بوشهر كه هستيم 334هزار تومان شده وميانگين برق داخل استان كمتراز 200 تومان نميشه استان جنوبي و كويري ما تا دلت بخواد هست كه همين قدر بايد پول بدن چطور 10 هزار تومان ماهيانه ميشه
  • محسن ۲۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۱
    0 0
    من نمیدونم اینها مردم چی فرض کردن وقتی پایه هزینه میرسه میان با اروپا مقایسه می کنند اما نمیان بگن که حقوق کارگر و کارمند بیچاره تو این مملکت چقدر ،همش هم منت میذارن سر مردم یه دفعه بفرماید برید بمیرید
  • علی ۰۰:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    آقا چرا داری تعارف میکنی مستقیم بگو میخوایم گرونش کنیم یه کم پول گیر بیاریم بزنیم به اختلاس دون مون.
  • محمد ۰۰:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    نرخ برق ایران باکشوراوکراین مقایسه کن اونجا ارزان تره هر کیلو بایت 15 سنت بعدشم همه جا نسبت به درآمد مردمشون نرخ برق تعیین می کنند
  • ۰۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    حرفتان را قبول دارم. اما آیا مردم ایران هم به اندازه اروپایی ها کار می کنند و به همان اندازه بازدهی و وجدان کاری دارند؟
  • علی ۰۱:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    جناب فلاحتیان عموما راه حل کاهش هزینه تولید برق راه حل هایی مضاعف دیگری نیز دارد . بعنوان مثال بنده چند راه حل به راه حل های شما می افزایم که امیدوارم مورد توجه قرار گیرید. 1- ذخیره انرژی تولیدی در ساعات کم مصرف و عرضه آن به اشکال گوناگون انرژی، با توجه به مرزهای آبی طولانی کشور عزیزمان ایران میتوان در ساعات خارج از پیک مصرفی که برق تولید می شود و مصرف کننده ای ندارد، کارخانه های صنعتی الکترولیز آب دربا در سواحل را فعال نمود تا هیدروژن و اکسیژن تولید نمود و با همکاری دستگاه های گوناگون و تعرفه صفر گمرکی برای خودرو های هیبریدی هیدروژنی روند مصرف هیدروژن آن را در کشور نهادینه نمود . علاوه بر آن این کار مشکل آلودگی هوا در شهر های بزرگ را از بین خواهد برد و دولت به جای دریافت عواید ناچیز گمرگی حاصل از واردات خودرو در مقابل هزینه های سنگین ساخت نیروگاه نتیجه یک بازی برد برد واقعی را برای اولین بار تجربه خواهد نمود و قطعا صنایع خودروسازی با مشارکت در طرح میتوانند از فرصت پیش آمده جهت توسعه تکنولوژیکی خود بهره ببرند . 2- با توجه به رابطه مطلوب دیپلماتیک با حوزه آسیای مرکزی میتوان با اتصال به شبکه برق چین و روسیه که هر دو کشور های پهناوری هستند متصل شد تا در ساعات کم باری انرژی تولیدی مازاد را به نقاطی در ساعات پرباری صادر نمود 3-کنترل و خاموش نمودن موتور های چاه آب در ساعات پیک مصرف 4-ایجاد یک روند فرهنگی مستمر در قالب ارسال پیام های غیر مستقیم و فر هنگ سازی در کاهش مصرف برق و ایجاد استاندارد های معماری در طراحی ساختمان ها و لازم الاجرا نمودن آن جهت ساخت خانه هایی که از نور کافی در روز برخوردار باشند 5-ایجاد رقابت در تولید کننده گان داخلی برای ساخت لوازم خانگی و صنعتی با بازدهی بالا ، به عنوان مثال در گروه محصول یخچال بهترین تولید کننده هر سال معرفی و از مالیات بر ارزش افزوده معاف و یا حداقل از 50 درصد تخفیف برخوردار شود. 6 - مشتریان پر مصرف همچون کارخانه ها مشخص و از طریق ارتباط با دانشگاه ها صورت مسئله کاهش مصرف برق آنها به دانشگاه ها سپرده شود و با در نظر گرفتن مبالغ مناسب بسته به درصد کاهش مصرف در کیس خاص تسهیلات مناسبی به آنها پرداخت گردد. و ده ها راه حل دیگر ...... در پایان من به شخصه حاظرم 7 درصد از درآمدم را برای برق بپردازم البته به شرطی که همچون همان کشور ها وسایل گاز سوز نداشته و همگی برقی باشند همجون اجاق گاز و بخاری های برقی و ....
  • ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۲
    0 0
    اینم بگید اروپاو امریکا تحصیل رایگانه، به هرفرزند چقدر کمک هزینه میدن.حداقل حقوق چقدره.قیمت خودرو چقدره.بهره بانکی از نوع با ربا چقدره! تورم چقدره، بیمه بیکاری و بیمه درمانی چطوره...
  • محسن ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۱۳
    0 0
    مبحث وجدان کاری و ... درست اما فکر نمی کنی این موضوع یه سبقه تاریخی داره ( مبتنی بر عدم اعتماد )

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس