کد خبر 647253
تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۴

مروری هر چند گذرا بر عمر سه سال و پنج ماهه دولت آقای دکتر روحانی به وضوح حکایت از آن دارد که دولت ایشان در تحقق بسیاری از وعده‌هایی که داده بود موفق نبوده است.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در سرمقاله امروز کیهان نوشت:
 
 1- ناصر‌آقا یکی از راننده‌های قدیمی تهران بود - خدا رحمتش کند - روی اتوبوس‌های خطی درون شهر کار می‌کرد. از میدان خراسان به میدان توپخانه سابق مسافر می‌کشید. روزهای آخر عمر را در قهوه‌خانه‌ای که پاتوق راننده‌ها بود سپری می‌کرد. از قول او نقل می‌کنند که می‌گفت؛ یکی از روزها که باد تندی می‌وزید با اتوبوسم که پُر از مسافر بود وارد میدان توپخانه شدم، ناگهان چشمم به عابری افتاد که باد کلاهش را ربوده بود و او وسط میدان دنبال کلاهش می‌دوید. اتوبوسم ترمز درست و حسابی نداشت و فرمانش هم گیج می‌زد هر چه بوق زدم بی‌فایده بود و عابر شش‌دانگ حواسش را به کلاهش داده و دنبال آن می‌دوید. اتوبوس به چند قدمی عابر رسیده بود. همه مهارتم را به کار گرفتم و بالاخره با هزار زحمت توانستم کلاه را رد کنم!... قهوه‌چی که دلش برای عابر به شور افتاده و منتظر نتیجه ماجرا بود با دلواپسی پرسید؛ ناصر آقا! پس عابر چی؟ و ناصر آقا سینه‌ای صاف کرد و گفت؛ عابر که هیچی! زیر چرخ‌های اتوبوس له شد و عمرش را به شما داد! اما در عوض کلاه سالم مانده بود! قهوه‌چی به ملامت گفت؛ مهارتی که از آن دم می‌زدی همین بود؟!  کلاه بی‌سر به چه دردی می‌خورد؟ و ناصر‌آقا قیافه حق به جانبی گرفت و گفت؛ بالاخره یک سر دیگر پیدا می‌شود که کلاه را روی آن بگذارند!...

2- اغراق نیست اگر گفته شود  در حالی که  سه سال و 5 ماه از عمر  دولت آقای روحانی می‌گذرد بسیاری از وعده‌هایی که قبل و بعد از انتخابات داده بودند عمل نشده و بر زمین مانده است. اما آقای روحانی که معلوم نیست از چه مشاورانی مشورت می‌گیرد بر توفیقات دولت خویش! تاکید دارد و کارنامه دولت یازدهم را با شماری از شعارها و آمارهای غیرواقعی تزئین می‌کند و در بسیاری از موارد نیز صورت مسئله را تغییر می‌دهد و مطالبات مردم را که برخاسته از وعده‌های خود ایشان بوده و هست با طرح مسائلی که هرگز در فهرست مطالبات ملت نبوده است کنار می‌گذارد و...

اگرچه پرداختن به وعده‌های بر زمین مانده دولت یازدهم موضوع این نوشته نیست، چرا که پیش از این بارها به آن پرداخته‌ایم و پرداخته‌اند ولی اشاره به چند نمونه از اظهارات رئیس‌جمهور محترم که طی چند روز اخیر به مناسبت‌های مختلف مطرح کرده‌اند می‌تواند پاسخ پرسشی باشد که در ادامه یادداشت پیش روی خواهد آمد.

3- آقای روحانی در مراسم روز ملی صادرات به جای توضیح درباره علت رکود صادرات که ناشی از مسدود بودن روابط بانکی است و این نکته بارها از زبان مسئولان دست‌اندرکار دولتی نیز مطرح شده است، می‌فرمایند؛ رونق صادرات در تایلند و ویتنام و مالزی به خاطر آن است که روابطشان را با دنیا بر مبنای تعامل سازنده قرار داده‌اند و نتیجه می‌گیرد که «از دعوا با دنیا صادرات بیرون نمی‌آید»!  و توضیح نمی‌دهند که کلاه توقف صادرات را آمریکایی‌ها در جریان توافق هسته‌ای بر سر کشورمان گذاشته‌اند و فراموش کرده‌اند که خود ایشان با افتخار گفته بود در اولین روز اجرای برجام، روابط بانکی و تجاری ایران با کشورهای دیگر بدون کمترین مانعی برقرار خواهد شد!
 
آقای روحانی کینه‌توزی سی و چند ساله و بی‌وقفه آمریکا و متحدانش علیه ایران اسلامی را هم به حساب دعوای ما با دنیا می‌گذارند! و توضیح نمی‌دهند که توقف صادرات، تاوان وادادگی در برابر دشمنان بیرونی و فریب‌خوردگی ناشی از اعتماد و خوشبینی نابجا به آنان است و شایسته نیست در اظهارات ایشان زورگویی تبرئه و مقاومت در مقابل متجاوزان به باد انتقاد و اعتراض گرفته شود!

4- رئیس‌جمهور محترم در همان مراسم، منتقدان را مخالف برقراری رابطه با دنیا معرفی کرده و اعلام می‌دارد، بعضی‌ها عظمت ایران را هنوز باور نکرده‌اند، ملت ایران در طول تاریخ با دنیا رابطه داشته است! و توضیح نمی‌دهند چه کسی مخالف رابطه با دنیا بوده است؟!
 
آنچه منتقدان سیاست خارجی دولت مطرح کرده و می‌کنند، رابطه متوازن و عزتمندانه و به دور از وادادگی و ذلت‌پذیری است که متأسفانه دولت در این زمینه نه فقط دستاوردی نداشته است بلکه وادادگی در مقابل بیگانگان را به جایی رسانده است که امروزه دولت‌های فکسنی و دست‌چندمی نظیر عربستان و امارات نیز برای کشورمان شاخ و شانه می‌کشند!

5- آقای روحانی در مراسم روز ملی صادرات؛ به گونه‌ای از ضرورت اعتماد به ملت سخن می‌گویند که انگار در مقابل تلاش ایشان و دولتشان برای اعتماد به مردم کسانی  ایستادگی کرده و مانع از برقراری این اعتماد شده‌اند!
 
ایشان در همین زمینه می‌گوید «باید به ملت ایران اعتماد کنیم، فقط چهار نفر نیروی امنیتی نمی‌توانند مورد اعتماد ما باشند»! باز هم جناب رئیس جمهور توضیح نمی‌دهند که مگر نیروهای امنیتی مانع ایجاد اعتماد به مردم بوده‌اند؟! و این پرسش را هم بی‌پاسخ می‌گذارند که این چهار نفر نیروی امنیتی چه کسانی هستند؟! 
 
برخی از وزیران و مشاوران ایشان از اعضای موثر مراکز امنیتی کشور بوده‌اند و مخصوصا شخص جناب آقای دکتر روحانی سالهای متمادی دبیر شورای عالی امنیت ملی، یعنی یکی از برجسته‌ترین کانون‌های امنیتی کشور بوده است. بنابراین باید پرسید که رئیس‌جمهور محترم از کدام چهار نفر نیروی امنیتی به گلایه یاد می‌کنند؟! ضمن آن که حضور و فعالیت در مراکز امنیتی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمتی بزرگ به ملت و نظام و شایسته افتخار و مباهات است.

6- رئیس‌جمهور محترم در جمع مردم اراک، برجام را به یک باغ میوه و مردم را که در انتظار دستاوردهای آن هستند به کودکانی تشبیه می‌کند که برای چیدن سیب و گلابی آمده‌اند و خطاب به آنها می‌گوید؛ باید برای بهره‌برداری از میوه‌های این باغ صبر کرد!
 
این اظهارات آقای روحانی در حالی است که پیش از این برجام را «فتح‌الفتوح»، «آفتاب تابان»! «معجزه قرن»! «بزرگترین دستاورد تاریخ ایران»! «نشانه تسلیم همه قدرت‌های بزرگ در برابر اراده ملت»!، «پیروزی بزرگتر از فتح خرمشهر» و... نامیده و تأکید کرده بود «در همان روز اول توافق، تمام تحریم‌های بانکی، بیمه‌ای، مالی، حمل و نقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریم‌های اقتصادی به طور کامل لغو خواهند شد و نه تعلیق. حتی تحریم‌های تسلیحاتی نیز کنار گذاشته می‌شود»!
 
اکنون باید از آقای روحانی پرسید سخن آن روزهایتان را باید باور کرد و یا اظهارات امروزتان را که با یکدیگر در تناقض بوده و فاصله‌ای پرناشدنی دارند.

7- یکی از وعده‌های اصلی و پررنگ آقای روحانی که قبل و بعد از انتخابات روی آن تأکید کرده بودند، ایجاد اشتغال بود، از جمله «دولت تدبیر نخواهد گذاشت این همه جوان بیکار در مقابل خانواده و فرزندان شرمنده باشد.»، «دولت تدبیر بیکاری را با روش‌هایی چون توجه به صنعت، کشاورزی و گردشگری کاهش خواهد داد»، «مشکل بیکاری باعث شده است از هر 5 ازدواج یکی به طلاق منجر شود، با رونق اقتصادی، می‌توانیم بیکاری را ریشه‌کن کنیم»! و...
 
اما جناب روحانی ابتدا در جمع مردم اراک از ایجاد اشتغال برای بیکاران ابراز ناتوانی می‌کند، ولی فردای آن روز در جمع مردم خمین ابراز می‌دارد که طی یک سال 714 هزار شغل ایجاد کرده است و این در حالی است که مرکز پژوهش‌های مجلس از بیکاری بیش از 7 میلیون نفر خبر داده و تأکید می‌کند ادامه مسیر با این شیب، تعداد بیکاران را در سال 1400 به 11 میلیون نفر می‌رساند، وزیر کار اعلام می‌کند؛ هر 5 دقیقه یک نفر به جمعیت بیکار کشور اضافه می‌شود. از سوی دیگر معلوم نیست با توجه به رکود سنگین و فزاینده که تعطیلی پی در پی کارخانه‌ها و مراکز تولیدی و صنعتی را به دنبال داشته و دارد، وعده رئیس‌جمهور محترم چگونه قابل تحقق است!

8- آقای روحانی در جمع مردم خمین می‌گوید؛ «کارخانه‌های ما یکی پس از دیگری از رکود خارج می‌شود»! این ادعای رئیس‌جمهور محترم در حالی است که وزیر صنعت ایشان تأکید می‌کند «7 هزار واحد متوقف در شهرک‌های صنعتی وجود دارد» و معاون وزیر صنعت خبر می‌دهد «10 هزار واحد صنعتی یعنی 29/5 درصد کل واحدهای صنعتی، با ظرفیت کمتر از 50درصد کار می‌کنند» و نماینده مجلس اعلام می‌کند «60 درصد واحدهای صنعتی و تولیدی تعطیل است» در میان مراکز تولیدی تعطیل شده نام مراکز پرسابقه‌ای نظیر ارج، قند ورامین، پارس‌کروم خزر (تنها واحد تولید کننده مواد‌اولیه صنایع چرم در خاورمیانه)، فولاد سبزوار، ایرانا و... به چشم می‌خورد. و ده‌ها نمونه دیگر از اینگونه اظهارات متناقض و ارائه آمارهای غیرواقعی که شرح آن به درازا می‌کشد.

9- و بالاخره، مروری هر چند گذرا بر عمر سه سال و پنج ماهه دولت آقای دکتر روحانی به وضوح حکایت از آن دارد که دولت ایشان در تحقق بسیاری از وعده‌هایی که داده بود موفق نبوده است و در مواردی نیز خسارت‌های بعضا جبران‌ناپذیری- و یا دستکم به سختی قابل جبرانی- را هم باعث شده است.
 
و از سوی دیگر، تردیدی نیست که جناب ایشان رسیدن به این نقطه را در برنامه کاری خویش نداشته و نمی‌پسندیده‌اند. این نکته را از تغییر ماهیت وعده‌هایی که داده‌اند و اصرار بر اعلام تحقق آنچه تحقق نیافته است می‌توان درک کرد و حال آن که چاره کار در تغییر مسیر حرکت دولت و جا به جایی ریل‌گذاری‌های پیشین است و نه جا به‌جایی این وزیر و آن معاون و یا پنهان کردن واقعیات تلخی نظیر دستاورد تقریبا هیچ برجام، تحمیل رکود، تعطیلی مراکز تولید، تحقیر نظام و مردم در برابر بیگانگان و مشغول کردن دولت به مسائل حاشیه‌ای ... و در یک‌کلام باید به فکر نجات عابر بود و نه کلاه!

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 33
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 38
  • ۰۰:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    ⁉️ 54میلیادر دلار عایدی مردم از برجام چه شد!؟ دولتمردان دولت یازدهم در ایام تحمیل برجام بارها و بارها به ملت ایران می گفتنددر صورت عدم پذیرش برجام، خسارتی سودی بزرگ از کف مردم ایران خواهد رفت. سیروس ناصری: ما حدود ٦ تا هفت میلیارد دلار فقط برای پول‌های انباشته شده هزینه می‌دهیم. در طول سال‌های ٨٦ تا ٩٢ حدود ٨٠٠ میلیارد دلار ورودی و به همین میزان خروجی داشتیم. با اعمال هزینه پول و هزینه گران خرید کالا به میزان ٢٠ تا ٢٥ درصد، می‌شود ١٠٠ تا ١٥٠ میلیون دلار در روز. با احتساب ٢٢ تا ٢٣ روز تاخیر اجرای برجام هم می‌شود ٢٠٠٠ تا ٢٥٠٠ میلیون دلار بابت تاخیر اجرای برجام. ترکان مشاور ارشد رئیس‌جمهور : ممکن است عده‌ای بخواهند با کارهای تبلیغاتی بررسی برجام را در مجلس به تأخیر بیندازند.» خواستار تصویب سریع تر آن شد و گفت: «کاری که دوستان ما دارند در مجلس انجام می‌دهند اعم از دعوت افراد مختلف و جلسات متعدد خوب است اما باید متوجه باشند که هر یک روز تأخیر مجلس در بررسی برجام، 100 میلیون دلار به اقتصاد کشور آسیب می‌رساند. بی‌گمان نوع برخورد برخی از نمایندگان محترم مجلس در به‌تأخیرانداختن بررسی برجام در کمیسیون ممکن است به اهدافی که ما از توافق‌نامه برجام داشته‌ایم، ضربه وارد ‌کند. محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور: هزینه مبادله ای که بر اقتصاد ما تحمیل شد در یک محاسبه سرانگشتی حداقل 15 درصد در واردات و صادرات بر ما اضافه هزینه تحمیل کرد. هزینه مبادله تجارت بالای صدمیلیارد دلار که ما در هشت سال گذشته داشته ایم حداقل سالانه 15 میلیارد دلار می شود. ( این البته حداقل است چون ما سال هایی داشتیم که تجارت ما بالای 120 میلیارد دلار بوده است). این مبلغ یعنی در روز تحمیل 130 میلیارد تومان هزینه بر ملت ایران. وقتی هزینه تمام شده یک کالا بالا می رود تک تک خانواده های ایرانی آن را می پردازند. اگر میانگین این حساب و کتابها را روزانه 120 میلیون دلار خسارت عدم پذیرش برجام محاسبه کنیم، یعنی تا امروز که 450 روز از پذیرش برجام گذشته است، باید حداقل 54 میلیارد دلار عاید مردم ایران شده باشد. شاید 450 روز پس از برجام یوم الحساب آن باشد که بپرسیم 54 میلیارد دلاری که قرار بود به ملت ایران برسد به چه کسی رسیده است!؟ به مردم ایران که قطعا چیزی نرسیده است؛ اما شاید ایرباس، یا بوئینگ، یا پژو و رنو از عایدی برجام گزارش دقیقتری داشته باشند.
  • مهرداد ۰۰:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    درود بر حاج حسین شریعتمداری که قلمش طلاست .
  • ناشناس ۰۰:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    اولین رئیس جمهور 4 ساله ان شاءالله .
  • ۰۲:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    ایران دشمن دنیا بوده و به خاطر دشمنی ایران با دنیا این همه مردم دنیا زجر کشیده اند. ایران به خاک روسیه حمله کرد و شهرهایشان را گرفت و کاپیتولاسیون را بر آنها تحمیل کرد. جهانی جهانی اول را به راه انداخت و نیمی از ملت انگلیس را از گرسنگی کشت. ایران یک حکومت قلدر دیکتاتور را در انگلیس به قدرت رساند. جنگ جهانی دوم را راه انداخت و به دلیل بی طرف ماندن انگلیس و آمریکا و شوروی این کشورها را اشغال و شهرهایش را بمباران کرد. ایران انگلیس را به خاطر ملی کردن نفت تحریم کرد. ایران در آمریکا دست به کودتا زد و یک حکومت مستبد را در آن مسلط کرد. ایران حق کاپیتولاسیون را بر آمریکا تحمیل کرد. ایران از ملت آمریکا حق توحش گرفت. ایران اقتصاد سرمایه داری وحشی خود را بر آمریکا مسلط کرد. ایران با ریختن ریال به بازار جهانی تورم خود را به دنیا صادر کرد. ایران به آمریکا حمله نظامی کرد. ایران کانادا تشویق به حمله نظامی به آمریکا کرد. ایران و متحدانش مرگبار ترین سلاحههای شیمیایی را به کانادا دادند که بر سر مردم و سربازان مظلوم آمریکایی بریزد. ایران ناوهایش را به خلیج مکزیک فرستاد و هواپیمای مسافربری آمریکا را ساقط کرد. دولت ایران به گروههای برانداز و تجزیه طلب و تروریست در آمریکا کمک مالی و تسلیحاتی و اطلاعاتی کرد. ایران آمریکا را به خاطر فن آوری صلح آمیز هسته ای زیر شدید ترین تحریمها قرار داد چرا که شاید در آینده آمریکا می خواسته بمب اتم بسازد. ایران در انتخابات آمریکا دخالت کرد و از مدعیان تقلب در انتخابات آمریکا حمایت کرد و آن کشور را به آشوب کشید. ایران صدها کانال و شبکه تلویزیونی را برای به هم زدن امنیت ملی آمریکا راه انداخت. ایران حتی داشتن توان نظامی برای آمریکا را تحمل نمی کند و خواستار بازرسی موشکهای آمریکا است. ایران خیلی بد است. تا کی با دنیا و آمریکای مظلوم دشمنی می کند؟ حق با روحانی است. تا کی با دشمنی با دنیا می توان زندگی کرد؟
  • ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    دمت گرم حاج حسین خوب حال برجامیون را میگیری
  • ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    احسنت بر این تحلیل منصفانه وخدا پسندانه----- وبدا به حال خوش خیال های خواب که به جای کار برای جوانان دل به رابطه با شیطان بسته اند.
  • هما ۰۸:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    عقیده من این هست همه باهم در تشییع جنازه برجام شرکت کنیم و با زدن میخ به تابوت این تن مرده برجام و خداحافظی با ایشان چشم امید به مرده نداشته باشیم با اتحاد و شعار علیه رانت و حقوق های نجومی و اینکه مسئول واقعیت ها را به مردم اعلام کند به میدان انتخابات سال اتی با امید و توکل به خداو اطاعت از رهبری قدم بکذاریم.
  • حمید ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    حال و روز این ایام دولت و رئیس جمهور مثل اون فرد در حال غرق شدنیه که وسط دریا به دنبال درختیه که بهش چنگ بزنه
  • ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    عجب قلمی دارد این حاج حسین مرحبا افرین احسنت
  • ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    از صهیونیستها بعید نیست که همین کنایه را هم سند مظلومیت کنند
  • بصیرت ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    باید به آمریکا حمله کنیم با موشک
  • ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    همه اينها كه گفتيد درست.حالا با برجام بي فرجام كه تنها نتيجه آن از بين رفتن دست آوردهاي صنعت هسته اي و نيز سپردن بازار خودرو به فرانسوي هاي قدار بود بايد چه كرد؟!
  • ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    استاد شریعتمداری عزیز ! "موفق نیوده" آنجا کاربرد دارد که شخصی در امری سعی و تلاش می کند و به جایی نمیرسد ام اگر کسی نخواست مشکلی را حل کند مثل این دولت باید گفت "دولت تلاشی در رسیدن به وعده و وعیدهای انتخاباتی نداشته است"
  • ناشناس ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    جانا سخن از زبان ما می گویی .
  • ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    خدا کنه مردم بیدار بشن و نجات پیدا کنیم از دستش. یکی رو نیاز داریم که به علم و مستضعفین خیلی بها بده. مثل 3 سال اول احمدی نژاد (نه مثل بقیه اش که افتضاح کرد).
  • ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    آفرین
  • محمد ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    ایران هواپیمای مسافری آمریکا را سرنگون کرد! و.......
  • مرتضیsk ۱۲:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    دمتگرم حاج حسین ، خوب پته هارو رو آب انداختی
  • رسول مشهدی ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    حاج حسین این را هم در نظر بگیر که ایشان وارث دولتی بود که تورم بالای 40 درصد و رشد اقتصادی منفی 4 در صد را به ایشان تحویل داد.ضمن اینکه کشور در چنبره تحریمها نیز گرفتار بود.و به طور خلاصه پاک نمودن خرابکاریهای آقای احمدی نژاد و دوستانش کلی وقت ایشان و تیمش را هدر داد.من به عنوان یک هوادار ایشان با کمال افتخار یکبار دیگر به ایشان رای خواهم داد تا راه ورود افرادی مثل شما و احمدی نژادها را به راس قدرت بگیرم.
  • ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    آقایون، یه سوال بی غرض و شاید بیربط به موضوع می پرسم که واقعا برای قانع شدن خودم و خیلیهای دیگه هست؛ تا حرف از دشمنی آمریکا با ما میشه، میگن این ایران بود که در بدو انقلاب، با حمله به سفارت که حکم خاک اون رو داره، نشون داد که پی دردسر می گرده. واقعا نمی شد با متانت برخورد می شد و گزک دست این یارو آمریکا نداد؟ قبول دارم که کاپیتولاسیون و کودتای 28 مرداد، نشانه عدم صداقت آمریکا هست، ولی حمله به سفارت و اشغال 444 روزه اون، آیا ما رو به عنوان جنگ طلب نشون نداد؟ جالب اینجاست که برخی کسانی که رفتن سفارت، خودشون الان ویزا و گرین کارت خانوادگی و فرزندان دارن، گویا با آمریکا هم دیگه هیچ مشکلی ندارن. ما ملت موندیم و دردسرهایی که اونا ساختن. بابا مردیم ازین همه تناقض در رفتار...
  • ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    تو البته که باید کورکورانه رای بدهی. چون عقل نداری که فکر کنی لابد برای همین بود که هزینه تشریفات و مخارج جاری دولت دوبرابر شد و یا با خزانه خالی بنزین وارد کردند و یا با انبار خالی سبد کالا دادند! یا شعورت نمی رسد که تورم هم برنامه خود مافیا برای به قدرت رساندن مهره های آمریکا در تمام دنیا است و فرقی بین ایران و ونزوئلا و آرژانتین و یوگسلاوی و شیلی در این خصوص نیست. با این را هم نمی فهمی که رشد اقتصادی تفاوت قیمت دلاری تولید ناخلص داخلی هر سال با سال قبل است و لاجرم با کاهش مصنوعی قیمت ریال باید رشد اقتصادی منفی 66 درصد می شد! اما آنقدر در همان سال تولید افزایش یافت که این کاهش را به منفی 5 رساند! و برای همین شاخص بورس 8 برابر شد. اما ارز حاصل از این صادرات به کشور بازنگشت. چرا که صادرکنندگان عزیز در اقدامی هماهنگ پولشان را در بانکهای خارج دپو کردند تا باز هم ارزش ریال بیشتر کاهش یابد و دولت سرنگون شود. درست همان برنامه پیش از گودتا در شیلی زمان آلنده. برنامه های شما شیطانها در دنیا همه جا یکسان است و فقط بازیگران نمایشتان تغییر می کند. این نشان می دهد که این نمایشنامه را یک نفر می نوسید که خود شخص مولای و معبود شما یعنی ابلیس است.
  • ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    فقط حاج حسین و بر ملا کننده دروغ. نابود کردن عزت ایران در منا جیبوتیی فیشهای نجومی 8000 میلیارد اختلاس ذخیره نظام چرت زدن وزیرها ضد انقلاب فتنه ووو .......
  • ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    به ناشناس۱۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴ ترجمه حرف شما این است که کسی از نظر شما خوب است که قدرت را تقسیم کند و به جای افرادی که آنها را لایق می داند به افرادی پست دهد که دهان حزب و جناحشان را ببندد که برایش دردسر دست نکنند. و از روزی که این رویه را کنار بجگذار افتضاح می شود. خوب روحانی بیچاره هم که همینکار را دارد می کند. دیگر دردتان چیست؟ همین روحانی لیاقت شما است.
  • وحید نادر شاگرد اتوبوس ۱۴:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    ناصر آقا راننده اتوبوس حرف صحیحی زده ولی احتمالا تحریف شده با گذر زمان و یا نفوذ بد خواهانش ؛ کلاهی که بخاطرش فرد؛ زمان و مکان و دنیا و آخرت از یادش می رود و واله و الینه او میشود ؛ حتما بیش از جان و آبروی خود آن فرد؛ برایش ارزشمند هست ؛ نمیدانی ؛ صحبت با جان کری و یا داشتن شماره تلفن منشی کری و ... چه کیفی دارد و تازه قدم زدن با او در خیابان و ... - من مریضی استکبار ستیزی منجر به خود ستیزی ندارم ؛ اهل هل من مبارز طلبیدنها جهت منور الفکر نمایی یا شجاع نمایی کاذب هم نیستم ؛ ولی مذاکره کنندکان در اخذ مطلوبها ؛ به حداقل حداقلها رضایت دادند و در تعهدات و دادن امتیاز بسیار سخاوتمند و دست و دلباز رفتار کردن ؛ عین اینکه مال بی صاحب هست
  • ۱۴:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    ایران بدون برجام باید با چاپار و با مدل عصر برنز زندگی کنه که راست کار دلواپسا هست
  • مهران ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    هیلاری کلینتون: تحریمهای بانکی و نفتی جمهوری اسلامی در حمایت از سبزها و اصلاح طلبان بود.
  • ۱۴:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    نه خیر نمی شد. هر چند آن زمان خیلی ها مثل شما فکر می کردند. حتی خیلی از انقلابیون. اما اسنادی که از لانه جاسوسی درآمد نشان داد اگر فقط ششماه دیگر سفارت آمریکا به کارش ادامه داده بود دیگر کشوری به نام ایران روی نقشه های دنیا وجود نداشت که شما بخواهید نگرانش باشید. آمریکا فعالانه در حال تجزیه ایران بود. دقیقا سفارت آمریکا با همین برنامه سوریه را به این روز انداخت اما در اوج بحران دولتمردان سوریه تنها به قطع رابطه اکتفا کردند در حالی اگر سفارت آمریکا را تصرف می کردند اسناد بی نظیری از همکاری دقیق آمریکا با تروریستها و توطئه های بعدی آنها را به دست می آوردند و بسیاری از فجایع بعدی رخ نمی داد. دقت کنید زمانی که کشوری نمی تواند از نظر اطلاعاتی آمریکا را منترل کند و حرکات آنها رازیر نظر بگیرد - شبیه ایران در ابتدای انقلاب که فاقد هر نوع نهاد اطلاعاتی و امنیتی بود- باید با روشهای غیرمتعارف از خود دفاع کند. البته دانشجویان مهاجم لزوما هدفشان الهی نبود و اکثرا برای ماجراجویی دست به اینکار زدند. اما این لطف خدا بود که با اینکار خطرات بسیار بزرگی را از سر ایران دفع کرد. بدیهی است که آمریکا مظلوم نمایی می کند و این حادثه را دستاویز جنگ طلب نشان دادن ایران معرفی می کند. اما این وظپیفه ما است که مقابله به مقل کنیم و در مورد جنایت آمریکا و همین جنایت گروهکها با هدایت آمریکا فیلم بسازیم. این یک جنگ است. حلوا هم در آن خیرات نمی کنند.
  • ۱۵:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    عزیز جان الان بعد 40 سال از انقلاب که به تاریخ نگاه می کنی خیلی عافیت طلبانه می تونی این نظرو بدی اما میشه بگی قبل از اشغال چه هیزم تری به امریکا فروخته بودیم که داشت جاسوسی می کرد اونم در اون ابعاد؟ میشه بگی اگر قبل اشغال دوست ما بود را اونطور رفتار کرد؟ چرا شاهو تحویل نداد؟ درسته شروعش تلخ بود اما نتیجه شیرین بود چون تکلیف مارو با امریکا روشن کرد
  • ۱۸:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    سلام خداوند وملائكه مقرب به استاد ادب وسياست شريعتمداري عزيز
  • ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    خیلی ممنون از هر دوی شما. من واقعا در مورد تجزیه ایران یا چیزهای خیلی خاصی که در اسناد سفارت هست چیزی نمی دونستم و از مشرق میخواهم که یه مطلب بدردبخوری بذاره. البته عافیت طلبی چیز بدی نیست، ولی سوال من از جنبه دانستن بود که بازم ممنون.
  • ۲۲:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    اشتباهی مثبت دادم. ناشناس دیگر از سوئد پاسخ مستدلی بهت داد
  • ۲۲:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴
    0 0
    حاج حسین حیف که یدونه ایی، نظیر نداری.
  • ۰۰:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۵
    0 0
    به ناشناس۱۴:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۴ عجالتا که دیدیم دلواپسان ایران را به بالاترین سرعت رشد علمی دنیا رساندند و روشنفکران در عوض آن را بتن ریزی کردند و گفتند ما فقط آبگوشت بزباش می توانیم درست کنیم. بگذریم که از همان هم عاجز ماندند و آشپزی قطارها را هم به اتریشی ها سپردند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس