
سران معترضين بايد علناً به اسرائيل سفر کنند و به طور شفاف اعلام کنند که نه تنها از مواضع ايران براي نابودي اسرائيل دفاع نمي کنند بلکه خواهان مناسبات مسالمت آميز با اسرائيل هستند. روز قدس توسط آيت الله خميني آغاز شد و اگر کسي خواست تظاهرات کند بايد شعار صلح با اسرائيل بدهد. نبايد اشتباهات 30 ساله اپوزيسيون تکرار شود. بگذار ما را صهيونيست حساب کنند.
اين نويسنده خارج نشين البته توجه نکرده که برخي بازيگران فتنه، ده ها بار از وي صهيونيست ترند که نتانياهو تأکيد کرد، «آنها سرمايه بزرگ اسرائيل هستند» و البته طبيعي است که ستون پنجم نمي تواند عيناً و علناً نقش تروريست هاي موساد و سربازان جنايتکار ارتش اسرائيل را بازي کند.
يادآور مي شود در تظاهرات روز قدس سال گذشته، بقاياي گروهک ها که به دعوت کروبي و موسوي به خيابان آمده بودند ضمن سردادن شعار نه غزه، نه لبنان، روي جمهوري اسلامي خط کشيدند.
دعوت از سران فتنه به تل آويو براي رفتن به تل آويو در حالي است که پيش از اين برخي سران گروهک هاي نفاق بارها براي آموزش و توجيه از سوي موساد به تل آويو برده شده اند.