بانک مرکزی در ابلاغیه‌ای به بانک‌های کشور تعرفه جدید کارمزد خدمات بانکی مصوب سال ۹۵ و نرخ‌های قابل وصول را اعلام کرد که طبق آن، نرخ صدور چک بانکی از ۳۷۰۰ تومان به ۵ هزار تومان افزایش یافت.

به گزارش مشرق، بانک مرکزی در ابلاغیه‌ای به تمامی بانک‌های کشور در تاریخ ۱۱ مهرماه سال جاری، تعرفه جدید کارمزد خدمات بانکی مصوب سال ۹۵ و نرخ قابل وصول شامل خدمات بابت انواع حساب‌های قرض‌الحسنه و پس‌انداز، ضمانت‌نامه‌ها، حواله‌های صندوق‌های اجاره‌ای، مدیریت اوراق بهادار و بروات را ابلاغ کرد. بر این اساس در شاخص‌ترین افزایش نرخ خدمات، قیمت صدور چک بانکی از ۳۷۰۰ تومان به ۵ هزار تومان افزایش یافته است.

 بانک‌های کشور نیز  در دستورالعملی که به شعب خود ارسال کرده‌اند، بر این نکته تاکید کرده‌اند که هزینه خدمات بانکی مذکور، به شرح مندرج در فایل‌های الحاقی که از سوی بانک مرکزی ابلاغ شده است، لازم‌الاجرا است. در واقع، اداره ارزیابی سلامت نظام بانکی بانک مرکزی طی نامه‌ای به بانکهای کشور، تعرفه جدید را ابلاغ کرده است.

بر این اساس بانکها در دستورالعمل‌های خود، کارمندان را مکلف کرده‌اند که با توجه به اهمیت تامین هزینه‌های مرتبط با ارایه خدمات بانکی از محل کارمزدهای دریافتی، در اخذ کارمزدها اهتمام کنند. اما نکته حائز اهمیت در این دستورالعمل، موضوع ارایه تخفیف‌های ویژه بانکها به مشتریان خاص، در اعمال کارمزدها است. این در شرایطی است که واحدهای بانکی می‌توانند به مشتریان خاص و ویژه به منظور رقابت با سایر بانکها، حداکثر ۳۰ درصد قیمت مندرج در جدول ابلاغی را با نرخ‌های کمتری اعمال کنند.

از سوی دیگر، واحدها در خصوص اعمال بند تشویق به مشتریان خاص باید درخواست مشتریان خاص و ویژه را به اداره امور شعب ارسال کنند تا پس از تائید درخواست مزبور و طرح در کارگروه بخشودگی و تخفیفات ویژه خدمات بانک، مستقر در اداره کل بازاریابی و امور مشتریان، تخفیف اعمال شود؛ ضمن اینکه شعب باید پس از بررسی‌های لازم، درخواست را به منظور ارایه در کمیته منابع و مصارف بانکها ارسال کنند.

فهرست کامل عمده‌ترین نرخ‌های جدید کارمزدهای بانکی را در ذیل ببینید:

کارمزد خدمات بانکی گران شد/ تخفیف ویژه بانکها به مشتریان خاص!

کارمزد خدمات بانکی گران شد/ تخفیف ویژه بانکها به مشتریان خاص!

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    پول های مفت
  • ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    ماشالا از هر جا که بخوان دستشون تو جیب مردم و شبیخون که چه عرض کنم علنی جیبت رو خالی میکنن
  • ایرانی ۱۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    هر روز از این باغ بری می رسد
  • ایرانی ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    هر روز از این باغ بری می رسد
  • Roohollah Zohrevand ۱۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    علامه جوادی آملی: گرفتن ربا و جریمه دیر کرد در دین اسلام حرام است اما می‌بینیم که متأسفانه بانک‌ها همین پول‌ها را از مردم می‌گیرند و بعد به عنوان حقوق به کارکنان خود می‌دهند و آنان هم آن را به خانه می‌برند در حالی که باید بدانیم اگر کاری حلال نباشد حرام است و سرنوشت آن رفتن به جهنم خواهد بود.بنابراین در این روایات باب همه؛ یعنی بایع، مشتری، سند نویس، کاتب و مشاهد همه را لعن کرده است.
  • نشناس ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    آقای روحانی : دو بنا ندارد دستش در جیب مردم باشد . ولی در حسابهای مردم بلی .
  • ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    بانکداری اسلامی یییییییییییییی
  • جمشید ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    بانکها سود نگیرن کارمزد نگیرن پس از کجا بیارن سود همه مردم را که پولشان را درحساب سوددار میگذارن بدن ؟ سایر هزینه را چطور پوشش بدن ؟ فقط هشت درصد هزینه بانکها مر بوط به پرسنل است بقیه پول نزولی است که به عنوان سود به سپرده مردم میدن چرا خود مردم به نزول خواری عادت کردن بعد از بانکها میخان که.... من دیدم حتی پیرمردهای که وضعشان هم خوب است اما میان از بانکها نرخ سود را میپرسن وهر بانک که دو ریال سود یا نزول ؟؟ زیادی داد انجا پولشان را میگزارن بعد هم میخوان بانک نه سود بگیره نه کارمزد و... خدایی چند نفر از شما عزیزان که نظز دادین حسابتان توی بانکها سود دار یا به اصطلاح خودتان نزول دار نیست ؟ خواهشا" بچابین
  • ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    حقمون همینه...روزای خوشه الان...
  • یک بانکی ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    زمانی که مردم قسطشان را دیر به بانک میدهند انتظار دارند جریمه نشوند جریمه 1-ای که به فتوای بسیاری از مراجع چون مشتری را ملزم به پرداخت به موقع قسط می کند طبق نظر فقها و شورای پول واعتبار اشکال ندارد ولی اگر یک زمان فرابرسد که بانک به مشتری بگوید چون شما قسط را دیر آورده اید ما هم مجبوریم سود سپرده سرمایه گذاری مشتریان را دیر تر بدهیم آنوقت مشتریانی که سود خود را دیر میگیرند چه احساسی پیدا میکنند آیا نمی گویند ما روی سود در فلان روز ماه حساب کرده بودیم حالا که سود مارا دیر می دهید باید خسارت بدهید یا .... آیا همیشه باید یک طرفه به قاضی رفت. 2- دیرکردن در پرداخت قسط باعث زیان به همه مردم می شود جهت اطلاع عرض کنم مسئول تعیین تکلیف جرائم بانکها فقیه زمان می باشد نه اینکه مستقیم به جیب بانکها برود .3-این افرادی که اینقدر مقید هستند و برای بانکها نظر میدهند که فلان سود ربا و فلان پول حرام است چرا خودشان قسطشان را سر موقع نمیدهند که هم ربا ندهند و هم بانکهای طرف مقابل ربا نگیرند . 4-در پایان خواهشمندم درباره مسائلی که تخصص یا تجربه ندارید اظهار نظر ننمایید تا باعث افزایش گناهان خود نشوید .باتشکر
  • ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    معلم حرف خوبی زده دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست
  • محمد ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۳
    0 0
    باید ملت هم پول خود را یکجا از حساب بکشند ومثل قدیم دستی کار کنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس