‌مسئول ستاد ‌موسوی در استان چهارمحال بختیاری انتشار نشریه خاتون را یک رویکرد فرهنگی برای پرداختن به زیبایی های معنوی زنان دانست.

به گزارش مشرق، دكتر' عباس قنبري ' روز يكشنبه درگفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود:شاكله ي مطالب و چيدمان اين نشريه كه عمده مسايل آن مربوط به حجاب است،از مقبوليت خوبي برخوردار است.
 
‌مسئول ستاد ‌موسوی در استان چهارمحال بختیاری بابيان اينكه در نشريه خاتون نوعي نگاه نسبتا سياسي ديده مي شود اما نبايد جنبه مثبت و شاكله ي مقبول اين نشريه را در نقد ناديده گرفت، گفت: ادامه انتشار اين نشريه با رويكردي حرفه اي تر و جامع ترمي تواند به بروز موفقيت هاي ملي و بين المللي جامعه زنان بويژه زنان هنرمند،خلاق و ورزشكار ايران اسلامي كمك كند.
قنبری به مطالب خوب نشريه خاتون درحوزه ايران باستان و ديگر موضوعات از جمله حجاب اشاره كرد و گفت: زماني يك اثر نقد شود،نشانه شايستگي واثرگذاري آن است،هرچند كه معايب و كاستي هاي در آن نيز ديده شود.
دفاع اصلاح طلبان از انتشار ویژه نامه خاتون نشان می دهد این ویژه نامه توانسته اهداف این جریان را تامین نماید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مجتبی ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۱
    0 0
    بسه دیگه بابا، جدا گند زدی رفته با این سایتت.مگه آقا نفرمود به حواشی توجه نکند، مگه اقا نفرمود فرضا کسی سخن غلطی میگوید شما ان را تبلیغ نکنید که همه بفهمند، مگه اقا نفرمود کار انقلاب با تبیین منطقی و مستدل هست، کی میخای این چیزا رو بفهمی؟
  • ۱۶:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۱
    0 0
    موش چیه بچش باشه؟! بکشی کله پاچش باشه؟!
  • امان از دست کوته بینان ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۲
    0 0
    نقد، اصولی دارد که به زیبایی در مصاحبه ی دکتر قنبری ذکر شده و ایشان با نگاهی منطقی و کارشناسانه، موضوع نشریه را تحلیل کرده اند؛ نه دفاع آن چنانی کردند و نه کامل رد . ولی ظرفیت فرهنگی جامعه و این که این مجله فرصتی برای پرداختن به نیاز های جامعه ی زنان کشور را بیان کردند. مرحبا به این نگاه و تحلیل اصولی! همه چیز را سیاسی نکنید بگذارید افراد فرهنگ دوست جامعه راحت نظر دهند.
  • م.ا ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۰/۰۶/۰۳
    0 0
    عقیده ی من بر این است که هرچه مطبوعات با دیدگاه ها و نظریه های علمی و اخلاقی بیشتر شوند؛ نشانه ی رشد فرهنگی کشور خواهد بود؛ مبحث گروه انحراف و تندروی های هر گروه با هر اسم و رسمی را نمی پذیریم.ولی بی جهت قضاوت های خود را به دیگران نسبت ندهید!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس