به گزارش مشرق، شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان هفته گذشته پس از دیداری با رئیس دولت اصلاحات تصمیم به ادامه فعالیت برای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها سال 96 با ساز و کاری جدید گرفت.
بر اساس این گزارش، سازو کار جدید این شورا با انتخابات مجلس دهم تفاوت دارد. با توجه به اینکه در انتخابات مجلس تمام اختیارات به شوراهای استانی واگذار شده بود و انتخابات ریاستجمهوری «مرکزگرا» و ملی است بخش زیادی از اختیارات در شورای عالی سیاستگذاری متمرکز و در سطح سران اصلاحات تصمیمگیری میشود.
در همین زمینه قرار است با توجه به انتخابات شوراهای شهر و روستا، از اعضای اصلاحطلب فعلی و اعضای ادوار شوراهای شهر از جمله شورای شهر تهران شماری به عضویت شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در بیابند.
خبرنگار ما از برخی فعالان اصلاحطلب کسب اطلاع کرده است که علاوه بر اعضای شورای شهر، شماری از اعضای فراکسیون امید مجلس به شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان اضافه میشوند. همچنین قرار است آن دسته از احزاب اصلاحطلب که حضورشان در فعالیتهای سیاسی کمتر است، در صورتیکه از ظرفیت چهرههای سرشناس استفاده کنند به این شورا اضافه شوند.
در حالی که برخی احزاب اصلاحطلب نسبت به عملکرد این شورا نقد دارند و معتقدند که چهرههای غیرحزبی در شورا زیاد هستند، «شورای هماهنگی جبهه اصلاحات» که شامل احزاب اصلاحطلب است از ادامه کار شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان حمایت کرده است.
بنا به گفته برخی منابع نزدیک به اصلاحطلبان 5 حزبی که نسبت به شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان نقدهای دارند عبارتند از، حزب اعتماد ملی، مردمسالاری، اراده ملت، مجمع نیروهای خط امام (ره) و انجمن اسلامی مهندسان.
در جلسه آخر شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان نیز،کمیتهای زیر نظر حجت الاسلام و المسلمین سید حسین موسوی تبریزی دبیرکل مجمع محققین و مدرسین تشکیل شده است تا با توجه به آئیننامه قبلی که برای مجلس نوشته شد، سازوکاری برای انتخابات ریاستجمهوری و شوراهای شهر طراحی کند. قرار است، در انتخابات شورای شهر اختیارات به حوزههای انتخابیه واگذار شود.
همچنین اخبار از اتمام فعالیت کمیته اصلاحطلبان زیر نظر محمدعلی نجفی که مسئول طراحی نحوه ورود این جریان به انتخابات شورای شهر بوده، خبر میدهد.