به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، کمتر کسی پیش بینی می کرد که در هفته سوم لیگ برتر، چنان شود که حمید استیلی و حبیب کاشانی قریب به 60 دقیقه از بازی را آماج تندترین شعارهای هواداران این تیم باشند؛ اما این روزها، دل کسی با این دو نیست. می توان گفت که آنها، مردان محبوبی نیستند و مردم خواهان رفتنشان هستند.
اعتراضات از نیمه اول آغاز شد؛ اما درنیمه دوم بود که دیگر فضای ورزشگاه آزادی از کنترل خارج شد و لیدرهای باشگاه نیز فقط نظاره گر وضعیتی بودند که هر لحظه تشدید می شد.
کار به جایی رسید که ایرنا تیتر زد "هواداران پرسپوليس خواهان جدايي كاشاني و استيلي شدند". در متن خبر ارسالی در این خبرگزاری آمده است: "حواشي سكوها از پايان نيمه نخست بازي آغاز شد و در ابتداي نيمه دوم قوت گرفت. پس از به ثمر رسيدن گل اول شهرداري، هواداران پرسپوليس خواهان جدايي حميد استيلي و حبيب كاشاني شدند. هواداران پرسپوليس كاشاني را مقصر اصلي ناكامي هاي اين تيم مي دانند."
البته، تعویض های عجیب استیلی در نیمه دوم، به خصوص ورود سامان آقازمانی و دریافت بلافاصله گل، وضعیت را تشدیدکرد. مازایار زارع نیز هنگام تعویض، به حالت اعتراض، از گوشه دیگر زمین خارج شد که همین بر فضای ملتهب ورزشگاه دمید.
اوج انتقادات در دقیقه 76 بود که تصویر علی دایی در یکی از جایگاه ها به نمایش گذاشته شد و هفتاد هزار تماشاگر حاصر در آزادی، به حمایت هم جانبه ای از او اقدام کردند.
اتفاقات شب گذشته در ورزشگاه آزادی تهران، به نظر، پایان خط دو رفیقی بود که اگرچه به آرزوی همکاری با هم رسیدند؛ اما این روزهای خوش دوام چندانی نداشت. نه حمید و نه حاج حبیب، وقت چندانی ندارند. این هوادار، آنها را نمی خواهد و فوتبال نیز بسیار بی رحم است. درهای خروج همیشه آماده خداحافظی هستند، همیشه.
کد خبر 61630
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۵
- ۸ نظر
- چاپ

شاید برای اولین بار در تاریخ باشگاه پرسپولیس بود که مردم در هفته سوم، فریاد کناره گیری سرمربی و سرپرست را بر زبان آوردند.