به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، محمد حسن انصاري فرد در نشست خبري امروز خود در جمع خبرنگاران در ابتدا اعلام كرد كه در اين مراسم پاسخ گو سئوالات ورزشي خبرنگاران نخواهد بود و تنها به سئوالاتي پاسخ مي دهد كه جنبه فرهنگي داشته باشد.
وي ادامه داد: باشگاه ما در فصل جاري بر روي مسايل فرهنگي تاكيد زيادي خواهند داشت و مالكان تيم از ما خواسته پيش از هر چيز به مسايل فرهنگي بپردازيم.
مديرعامل باشگاه راهآهن گفت: شخصا معتقدم پرداخت پول حرفه در فوتبال بسيار كار خوبي است اما مردم بعضي اوقات از پرداخت اين پول ها و بروز برخي برخورد ها ناراحت مي شوند كه به طور حتم اين موضوع با انجام كار هاي فرهنگي برطرف مي شود.
وي تصريح كرد: تا 2 روز ديگر به محل جديد باشگاه منتقل خواهيم شد و در آن زمان به طور حتم معاون فرهنگي خود را انتخاب مي كنم تا او به صورت دقيق تر به اين مساله بپردازد.
وي اظهار داشت: در شب هاي ماه مبارك رمضان در زمين شماره سه ورزشگاه راه آهن به مدت 10 شب برنامه هاي فرهنگي از قبيل تقدير از خانواده مرحوم حجازي و داداشي خواهيم داشت.
مديرعامل باشگاه راهآهن با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري عنوان كرد: يك روز سخنراني مقام معظم رهبري را گوش ميدادم كه فرمودند چه اشكالي دارد كه براي كار فرهنگي هزينه شود و ما هم اين كار را خواهيم كرد.
انصاري فرد گفت: مالكان باشگاه از شركت پنا هستند و به هيچ عنوان قصد ندارند خود را رسانه اي كنند.
وي در خصوص حاميان نونهال تيم خود گفت: بعضي ها از ما ايراد گرفتند كه چرا از نوجوانان براي حمايت از تيم خود استفاده مي كنيم اما فكر مي كنم اين موضوع هيچ ايرادي ندارد.
وي ادامه داد: براي اين نوجوانان برنامه هاي تفريحي زيادي خواهيم داشت تا از زحماتشان تشكر ويژه اي كنيم.
وي اظهار داشت: امسال با برخوردهاي بدي كه سال قبل رخ داد مقابله كرده ايم و براي انتخاب ليدر هاي خود به سراغ افراد مناسبي رفته ايم.
انصاري فرد در پاسخ به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه در باشگاه شما ليدر اجازه زدن سرمربي را دارد گفت: اطمينان داشته باشيد در باشگاه ما شاهد چنين اتفاقاتي نخواهيد بود.
وي در پايان گفت مالكان باشگاه ما براي اولين بار است كه در فوتبال فعاليت مي كنند.