به گزارش مشرق، چندی است اثر نمایشی در یکی از سالنهای دولتی روی صحنه رفته است. که نه تنها به لحاظ کیفی از سطح استانداردی نیز برخورد دار نبوده بلکه از نظر روایت نیز دچار تحریف شده است که جای تعجب دارد شورای نظارت و و ارزشیابی نه نظارت درست و نه ارزشیابی خوبی را نسبت به این نمایش و البته بسیاری از اثار دیگر داشته است.
تماشاگر با دیدن این آثار اعتماد خود را به مدیریت فرهنگی و محصولات فرهنگی داخلی نیز از دست خواهند داد. با دیدن بسیاری از آثار نمایشی متوجه عملکرد ضعیف شورای نظارت و ارزشیابی در تئاتر میشویم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز باید قبل از این که تجربه تلخ شورای پروانه نمایش در سینما برایش در تئاتر از سوی شورای نظارت و ارزشیابی تکرار شود فکری کند.
یکی دیگر از مباحث مطرح شده در تئاتر حضور افرادی است که سواد فرهنگی و هنری در خصوص هنر نمایش ندارند. البته که از حضور بخش خصوصی و سرمایهگذاران باید استفاده کرد اما باید برای نحوه ورود این افراد و ارگانها نکاتی را در نظر گرفت. در سینما هم برای ورود تهیه کنندگان زمینه چینیهایی وجود دارد که در تئاتر نیز باید شرایطی در نظر گرفت که افراد نیز با طی گذراندن مراحلی وارد این عرصه شوند. در غیر این صورت نتیجه عکس خواهد و لطمههایی را به اعتبار تئاتر خواهند زد که جبران ناپذیر است و در این شرایط توقع میرود وزارت ارشاد از خواب زمستانی در تابستان بیدار شود.
به عنوان مثال در گروه مجازی یکی از نمایشها تهیه کننده ناشی که در حوزه هنر نمایش و تئاتر تجربهای نداشته و صرفاً به دلیل هزینهای که انجام داده توانسته وارد این فضا شود حال با روشهای نوین خود شروع به جذب تماشاگر و اعتبار برای کارش دارد. البته در خود نمایش نیز این فرد حضور فاجعه باری دارد که به دور از شأنیت صحنه نمایش است.