یکی از شبکه های تلوزیونی آمریکا قصد دارد که از شیوه زندگی و فرهنگ ایرانیان ساکن لس‌آنجلس آمریکا که محله ای موسوم به "تهران‌جلس" را تشکیل داده اند، یک سریال تلوزیونی تهیه کند.

به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق؛ شبکه تلویزیونی براوو در آمریکا اعلام کرد که قصد دارد که یک سریال تلوزیونی با محوریت جامعه ایرانی ساکن شهر لس‌آنجلس تولید کند.

هافینگتن پست در این زمینه می‌نویسد:این سریال که به «پادشاهان غروب» موسوم است، سبک زندگی و فرهنگ جوانان ثروتمند ایرانی در جامعه آمریکا و نیز جشن‌های خانواده های سنتی ایرانی ساکن تهران‌جلس را به تصویر می‌کشد. این سریال با همکاری شبکه تلوزیونی براوو و کمپانی رایان سیکرست ساخته می‌شود و بزودی تهیه و پخش خواهد شد.

ایرانیان لس‌آنجلس
شهر لس آنجلس واقع در ایالت کالیفرنیا، محل سکونت حدود هشتصد هزار ایرانی تبار است که بسیاری از آنها در محله ثروتمند نشین غرب این شهر زندگی می کنند، اکثر مهاجرین ایرانی مقیم این شهر پس از سقوط سلسله شاهنشاهی و پیروزی انقلاب اسلامی به این شهر سفر کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس