رئیس شورای ائتلاف 14 فوریه خاطرنشان کرد: سرپوشهای سیاسی اولین مرحله از این جنایتهایی است که در بحرین آشکارا انجام میشود.
وی افزود: انگلیس علاوه بر حمایت اطلاعاتی و امنیتی در پیگرد مخالفان، آشکارا از نظام آل خلیفه که ناقض حقوق بشر است، حمایت میکند.
رئیس شورای ائتلاف 14 فوریه، گفت: نباید نقش آمریکا را نادیده بگیریم، کمترین نقش آمریکا همدستی است و هرچه وزارت امور خارجه در صدد سرپوش گذاشتن بر این نقش باشد هرگز نخواهد توانست واقعیت موضع دوگانه دولت آمریکا درباره مسائل منطقه و حقوق بشر را پنهان کند.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین کلید در نقشه راهکار سیاسی بحرین، اخراج اشغالگران سعودی و واگذاری تعیین سرنوشت مردم به خودشان است و اینکه حمد دیکتاتور هیچ نقشی سیاسی نداشته بلکه برای مجازات به دادگاه ارجاع شود.
بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.
این درخواستها با سرکوبگری رژیم بحرین با همدستی برخی کشورهای عربی از جمله عربستان روبهرو شده است.
در این مدت، صدها نفر شهید یا زخمی شده و یا به زندان افتاده و شکنجه شدهاند.
رژیم بحرین برای خاموش کردن شعله اعتراضات شمار زیادی از رهبران مخالف را بازداشت و با پرونده سازی به زندانهای طولانیمدت محکوم کرده است.
با وجود همه این اقدامات، جنبش مردم بحرین برای دستیابی به خواستههای خود همچنان ادامه دارد و آنها با برپایی تظاهرات خواهان برآورده شدن این خواستهها هستند.