رحیم مخدومی درباره کتاب «ملاقات در شب آفتابی» گفت: مؤذنی در این کتاب رندانه از زیر آوار شعاری‌نویسی گریخته و توانسته ضمن دفاع از ارزش‌های دفاع مقدس، رنگ شعارزدگی را از اثر خود بزداید.

به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، رحیم مخدومی، نویسنده، درباره کتاب «ملاقات در شب آفتابی» گفت: این اثر قصه بکری دارد. با اینکه 22 سال از نگارش آن گذشته است، این سوژه هنوز بوی کهنگی نمی‌دهد. به نظرم یکی از دلایل این تازگی این کتاب به ابتکار و خلاقیت نویسنده در طرح متفاوت داستانی بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: خاطرات دفاع مقدس غالباً یا مستندنگاری می‌شود یا با قالب‌ریزی در پیرنگ‌های تجربه شده و تکراری تبدیل به داستان می‌شود. هنر نویسنده این کتاب، علی مؤذنی، در داستان «ملاقات در شب آفتابی» ارائه عین مصاحبه در کپسول داستان است.

به گفته وی؛ معمولاً این قبیل کارها متهم به شعاری‌نویسی می‌شوند؛ زیرا متن مصاحبه یا خاطره به راحتی در دل داستان هضم نمی‌شود، اما مؤذنی رندانه از زیر آوار شعاری‌نویسی گریخته و توانسته ضمن دفاع از ارزش‌های دفاع مقدس، رنگ شعارزدگی را از اثر خود بزداید.

مخدومی یادآور شد: داستان دو فصل طلایی دارد که هر دو به همان موضوعی پرداخته که قصه اصلی را به خود اختصاص داده‌اند و آن اقدام غرورآفرین دو جانباز است که هر دو در راه مساعدت به هم به وحدت می‌رسند، اما به دلیل خوابیدن یکی، وحدت گم می‌شود تا این که با پیدایشی دوباره به اوج درخشش خود نائل می‌شود.
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس