به گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ايرنا، اين شبكه تلويزيوني روز سه شنبه با نشان دادن تصاويري از سلاح هاي قطري ضبط شده گزارش داد : هزاران قبضه اسلحه و مهمات متعلق به قطر در ليبي كشف و ضبط گرديده است.
اين گزارش حاكي است اين اقدام نقض آشكار قوانين بين المللي در زمينه قاچاق اسلحه از سوي قطر در ارتباط با ليبي است.
به گفته اين شبكه خبري روسي ، تنها دولت فرانسه تاكنون به طور آشكار به تجهيز مخالفان رژيم قذافي مبادرت ورزيده است.
در اين زمينه 'برايان جانسون' كارشناس قاچاق اسلحه در شوراي امنيت سازمان ملل به راشا تودي گفت: قطعنامه هاي شوراي امنيت به روشني تجيهز طرفين مخاصمه در ليبي به سلاح هاي نظامي را منع كرده ا ست.
وي با ابراز تعجب از تجهيز تسليحاتي مخالفان در ليبي از سوي كشورهاي بيگانه آن را امري بسيار خطر آفرين و ناقض قوانين بين الملل دانست.
اين كارشناس قاچاق اسلحه شوراي امنيت با اشاره به ورود برخي از شبه نظاميان از كشورهاي همسايه به ليبي براي فراگيري آموزش نظامي طي سال هاي گذشته، گفت ارسال سلاح هاي نظامي به مخالفان قذافي مي تواند منجر به تجهيز شبكه تروريستي القاعده از سوي دولت هاي غربي به شمار رود، كه اين موضوع بسيار نگران كننده خواهد بود.
در 19 ماه مارس ائتلافي از دولت هاي غربي عليه ليبي تشكيل شد و در پي تصويب قطعنامه 1973 شوراي امنيت عليه اين كشور، منطقه پروازممنوع در ليبي برقرار شد و نيروهاي ائتلافي حملات هوايي خود را عليه مواضع نيروهاي قذافي آغاز كردند.
در اولين روز حملات، آمريكا و انگليس نزديك به 110 موشك كروز را به سوي اهدافي در ليبي شليك كردند.
در 24 ماه مارس، سازمان پيمان آتلانتيك شمالي( ناتو) رسما عهده دار حملات هوايي عليه ليبي شد.
جنگ ليبي كه وارد چهارمين ماه خود شده ، با يك بن بست سياسي و نظامي روبروست.
ناتو در حالي انجام عمليات نظامي را به مدت سه ماه ديگر تمديد كرد كه برخي از فرماندهان نظامي ارشد ناتو، از كمبود بودجه و مهمات لازم ابراز نگراني كردند.
به گفته بسياري از كارشناسان سياسي، حملات ناتو عليه ليبي فراتر از قطعنامه 1973 شوراي امنيت سازمان ملل بوده و منجر به كشته شدن بسياري از غيرنظاميان گرديده است.
کد خبر 55470
تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۶
- ۰ نظر
- چاپ
شبكه تلويزيوني 'راشا تودي' به نقل از نيروهاي وابسته به 'معمر قذافي' ديكتاتور ليبي از كشف و ضبط تسليحات نظامي متعلق به قطر در اين كشور براي تجهيز مخالفان ، خبر داد.