به گزارش مشرق، فارس به نقل از روزنامه مصري الشروق نوشت: با وجودي كه هنوز ساعاتي بيش از بامداد جمعه روز برگزاري تظاهرات "جمعه بازخواست " در ميدان التحرير قاهره نگذشته، با اين وجود اين ميدان مملو از تظاهراتكننده است.
تظاهراتكنندگان در ميدان التحرير خواستار محاكمه هرچه سريعتر سران رژيم سابق مصر و در راس آنها حسني مبارك، ديكتاتور اين كشور هستند.
همچنين در قسمتي از ميدان گروهي با سردادن شعارهايي خواستار بركناري "منصور العيسوي " وزير داخلي مصر به دليل حوادث دو روز گذشته و تعدي نيروهاي امنيتي به تظاهراتكنندگان هستند.
هم اكنون هيچ نيروي امنيتي در ميدان مشاهده نميشود و خود تظاهراتكنندگان رفت و آمد در اين ميدان را كنترل ميكنند.
تظاهراتكنندگان مصري تاكيد ميكنند، تا تحقق خواستههايشان اعتصاب باز در ميدان خواهند داشت.
کد خبر 54734
تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۸
- ۰ نظر
- چاپ
امروز در اولين ساعات از برگزاري تظاهرات "جمعه بازخواست " ميدان التحرير قاهره مملو از تظاهرات كنندگاني شده كه بر تسريع محاكمه سران رژيم سابق از جمله حسني مبارك تأكيد دارند.