فیلمنامه سعی دارد تا همه شخصیت های سریال را به نوعی خاکستری نشان دهد و هیچ کدام آن ها خوب مطلق نباشند. به همین دلیل هم نقش ها هرکدامشان اشتباهاتی را با خود به همراه می آورند تا خیلی خوب به بیننده فرصت قضاوت درباره آن ها را بدهد.

به گزارش مشرق، در سریال «پشت بام تهران» همه بازیگرها و نقش ها موقع ادای دیالوگ ها انگار دارند خوانندگی می کنند یا این که دارند مسابقه مشاعره می دهند. بازیگران دیالوگ های آهنگینشان را با عشق و علاقه ای بیان می کنند که خوب معلوم است خودشان از آن ها کیف می کنند.

درباره کاراکترهای سریال «پشت بام تهران» بیشتر بدانید

فیلمنامه سعی دارد تا همه شخصیت های سریال را به نوعی خاکستری نشان دهد و هیچ کدام آن ها خوب مطلق نباشند. به همین دلیل هم نقش ها هرکدامشان اشتباهاتی را با خود به همراه می آورند تا خیلی خوب به بیننده فرصت قضاوت درباره آن ها را بدهد.

در مطلب زیر درباره کاراکترهای بیشتر دیده شده این سریال می خوانید.

1- غیاث، کامبیز دیرباز
کامبیز دیرباز نمونه بارز یک قربانی است که بیننده باید دلش برای او بسوزد، چون هم به دلیل عشق و عاشقی خواسته یا ناخواسته به زندان افتاده و هم اینکه وقتی قرار است از زندان آزاد شود، انوشه و هاله کاری می کنند تا پدرش به استقبال او نرود! او بعد از آزاد شدن از زندان هم باز هم به دلیل جبر یا عشق(!) به ازدواج با اختر معتاد تن می دهد.

نقش غیاث که از همان ابتدا توسط نویسنده برای کامبیز دیرباز نوشته شده بود، در مسیر سریال های همیشگی ایرانی از یک شخصیت عقده ای انتقام جو تبدیل به یک آدم متنبه می شود که با مشکلات کنار می آید و به جای این که به دنبال حل این مشکلات باشد، صورت مسئله های جدید پیش پای او قرار می گیرد. اما در مسیر داستان و با محکم شدن ایمانش و مدیریت کردن زندگی خود، مشکلاتش را از پیش پا بر می دارد.


2- آهی امیرعلی، سام درخشانی
آهی همان گونه که به یک باره سوار ماشین هاله می شود تا جواهرات پدرش را نجات دهد، همان گونه هم نسبت به هاله احساس عشق می کند! و اتفاقا در رسیدن به این عشق هم با وجود قاتل شناخته شدن پدرش در ماجرای مرگ آقاولی (پدر هاله) موفق است! او در موقعیت های مختلف، ری اکشن های متفاوتی از خود بروز می دهد. آهی تا زمانی که در شرایط خوب و متعادل قرار دارد، طبیعتا رفتار شایسته ای هم از خود بروز می دهد، اما وقتی در تنگنا قرار می گیرد، واکنش های منفی از خود نشان می دهد. سام درخشانی هم زمان با بازی در این سریال، مجموعه ماتادور را هم کار می کرد.


3- هاله، اندیشه فولادوند
هاله دختر انوشه است که کمی برای بازی کردن در نقش دختر جوانی که تازه وارد دانشگاه شده و عزیزکرده پدر و مادرش هم هست، سنش بالا باشد. اما او سعی کرده تا بی دست و پا بودن و لوس بودن را به بهترین شکل نشان دهد. او که محصول عشق آقاولی و انوشه است، گرفتار عشقی ناگهانی با آهی می شود و وارد زندگی با او می شود.


4- اختر، آزاده صمدی
اختر دختر معتادی است که قرار است خیلی خلاف باشد و این حس را هم به بیننده منتقل کند. گرچه گاهی اسیر گل درشتی در بازیگری می شود، اما تلاش او برای رسیدن به این نقش مشهود است. او جزو نقش های مهم سریال است که با روحیات اخاذی و دزدی و اعتیادی که دارد، هم در معرض آسیب اجتماعی دیگر است و هم این که عاشق می شود و هم دردسرهای زیادی در ادامه ماجرا تحمل می کند. این دومین همکاری آزاده صمدی با بهرنگ توفیقی است و او پیش از این در سریال «انقلاب زیبا» با او کار کرده است.


5- عبد، علیرضا آرا
عبد، شوهر سابق اختر است که در دانشگاه با او آشنا شده و همسر قبلی اش سعی می کند تا با نزدیک شدن به زندگی او هم فرزندش را ببیند و هم عبد را تیغ بزند. او نقش کوتاهی در این سریال دارد که جای کار بسیاری هم نداشته است، چون او مردی است که باید در عین خانواده دار بودن، از عقده های زن قبلی معتادش بترسد. علیرضا آرا با نام قبلی علیرضا محمدی بازیگر تئاتر است که اتفاقا با کارگردان های جوان اما مطرح تئاتر کار کرده است. در این سریال با این که نقش کوتاهی را بر عهده دارد، اما می تواند گام مهمی محسوب شود.


6- طاهره، ثریا قاسمی
طاهره زنی است که قرار است پیر دیر این سریال باشد. او دست نوازش به سر غیاث می کشد، منتها با مدل و دیسیپلینی که دارد! اما واقعا به او می آید که مادر بهزاد فراهانی باشد؟! تفاوت سن آن ها با هم چهار سال است و نمی توان منکر این هم شد که این تفاوت سن بیش از این نشان داده می شود! یا این که بازیگر باید هر نقشی را ایفا کند! شاید بهتر بود به جای بهزاد فراهانی بازیگر دیگری نقش پسر او را بازی می کرد. این از آن انتخاب های عجیب نعمت الله و توفیقی است.


7- انوشه، لعیا زنگنه
زن دوم آقا ولی است و به اندازه کافی عشوه و ناز دارد تا آقا ولی از انتخابی که کرده است، پشیمان به نظر نرسد. انوشه عاشق همسرش است که البته در واقعیت می تواند جای پدرش را داشته باشد! به دلیل همین علاقه هم حاضر نیست باعث رو به رویی غیاث، پسر سرکش آقاولی با او شود، چون مدام نگران از دست دادن شوهرش است و با همین نگرانی هم مقابل مادر آقا ولی قرار می گیرد. زنگنه که بازیگر بدی نیست، برای بازی در نقش انوشه از هیچ تلاشی دریغ نکرده است.


8- آقاولی، بهزاد فراهانی
آقاولی شوهر مهربان انوشه و پدر دلسوز هاله است. او مدت زیادی در این سریال بازی نکرده است، چون نقش کوتاهی داشته. در نهایت هم به دلیل ناراحتی قلبی و باتری داشتن در قلبش که بارها و بارها بر آن تاکید می شود، پس از مواجهه با پدر آهی می میرد. بهزاد فراهانی هرچند بازیگری قدیمی است و نقش های تاثیرگذار بازی کرده است، اما تماشای علاقه او و انوشه نه تنها خوب از آب درنیامده، بلکه در برخی موارد بیننده را دل زده می کند. طوری که ترجیح می دهید در آن لحظات حواستان را به جایی پرت کنید.

منبع: برترین ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    0 0
    بدترین سریال ساخته شده . صدا وسیما چطور میتونه بیت المال را هدر بده
  • ۱۰:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    0 0
    بهترین سریال صدا وسیما بود خیلی خوب هستش چهره درونی خیلی از ادمها را نشون می ده زندگی خیلیها اینطوری منتها افراد بالای سی پنج سال شاید بهتر بفهمند نه هر جوان بی تجربه
  • ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    0 0
    دستم خورد منفی شد کجا بدترینه؟؟؟؟؟ اتفاقا خیلی قشنگه مخصوصا دیالوگاش
  • ۱۳:۵۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    0 0
    خانم ثریا قاسمی در سریال، نقش مادر زن سابق آقا ولی را بازی میکند نه مادر خودش....محض اطلاع عرض کردم..

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس