به گزارش مشرق به نقل از مهر، محسن مومنی که یک سال از سکانداریاش در حوزه هنری میگذرد و سمت ریاست حوزه را از حسن بنیانیان تحویل گرفته است، در نشستی با نمایندگان رسانهها درباره عملکرد حوزه هنری از گذشته تا آینده سخن گفت.
وی در ابتدای این نشست با اشاره به اینکه حوزه هنری پس از شورای عالی انقلاب فرهنگی دومین نهادی است که در فاصله کمی از پیروزی انقلاب تاسیس شده است، بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی که در حال حاضر، حوزه زیرمجموعه آن است در سال 60 اعلام موجودیت کرد؛ در حالی که حوزه هنری از همان سال 57 تاسیس شده و قدمت زمانی آن از سازمان بیشتر است.
وی ادامه داد: حوزه از ثمرات ارزشمند انقلاب است که توانست مردم مسلمان ایران را با هنر آشتی دهد؛ چرا که هنر پیش از انقلاب خوشنام نبود و مردم متدین هم آن را نمیپسندیدند. سینما که نماد فحشا و فساد بود، توسط حوزه هنری متحول شد تا جایی که فیلمها در مساجد هم به نمایش درآمدند.
مومنی با اشاره به اینکه حوزه توانست مسائل شخصی هنر را ارتقا بخشد، توضیح داد: همچنین هنر از سیطره عدهای خاص بیرون آمد و به افراد متدین جرات دارد وارد ساحت هنر شوند. البته کارکرد حوزه هنری به دلیل ماهیت فرهنگی انقلاب بود؛ وجهای که بعدها نادیده گرفته شد.
رئیس حوزه هنری در بخش دیگر صحبتهایش به قیامهای مردمی کشورهای منطقه اشاره کرد و گفت: این روزها رهبران انقلاب مصر به دنبال ساخت نهادی همچون حوزه هنری هستند و ما باید به آنها کمک کنیم.
کد خبر 51652
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۳
- ۰ نظر
- چاپ
به گفته محسن مومنی، رئیس حوزه هنری، رهبران انقلاب مردمی مصر به دنبال تاسیس جایی چون حوزه هنری هستند و ما باید در این مسیر به آنها کمک کنیم.