کد خبر 505685
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸

رسانه های سعودی از صدور بخشنامه وزارت آموزش و پرورش عربستان در خصوص حذف حدود 80 عنوان کتاب دینی و مذهبی از کتابخانه های مدارس این کشور خبر دادند.

به گزارش مشرق، وزارت آموزش و پرورش عربستان به تازگی بخشنامه ای به تمامی مدارس این کشور فرستاده و حذف شمار زیادی از کتاب های تألیف‌شده توسط نویسندگان وابسته به اخوان المسلمین یا بنیانگذاران تفکر اخوانی و در رأس آنها حسن البنا، سید قطب و یوسف قرضاوی از کتابخانه های مدارس را خواستار شده است.

برخی دیگر از نویسندگانی که تألیفات آنها از مدارس عربستان حذف شده عبارتند از أبو الأعلى مودودي، مالك بن نبي، عبدالقادر عودة، مصطفى السباعي، أنور الجندي و حسن الترابي.

به نوشته پایگاه رأی الیوم، محافل به اصطلاح دینی عربستان معتقدند که این کتاب ها، رواج دهندۀ خشونت و تروریسم است. مبلغان وهابیت ادعا می کنند که این کتاب‌ها آکنده از بدعت ها و شبهه هایی است که با فکر وهابی سلفی –که مورد حمایت قاطع حاکمان آل سعود قرار دارد- در تعارض است.

ادعای مبلغان وهابی در حالی مطرح می شود که مبنا و اساس همۀ بدعت‌ها و شبهه‌های پدیدآورندۀ تروریسم و افراطی‌گری، نوشته ها و افکار منحرف بنیانگذاران اصلی تفکر استعماری وهابیت است؛ افرادی همچون ابن تیمیه ، ابن قیم جوزی و محمد بن عبدالوهاب؛ که سعودی‌ها آنان را «شیخ الاسلام» (!) می نامند و نمی‌خواهند بپذیرند که نوشته های آکنده از تکفیر آنها، پایه و اساس تفکرات نویسندگان سلفی معاصر است.

بدین ترتیب به نظر می رسد که مبلغان وهابی، تصور می کنند با حذف شاخ و برگ ها، درخت تروریسم و تکفیر خشک خواهد شد؛ حال آن که ریشۀ همۀ این تفکرات انحرافی، همان وهابیت تکفیری است که همۀ مذاهب اسلامی؛ اعم از سنی و شیعه را تکفیر می کند و با حفظ ریشۀ فاسد و کهن، زدودن شاخ و برگ های جدید و معاصر بی‌فایده است.


منبع: العالم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس