
به گزارش مشرق، روحالله کوثري مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي در گفتوگو با فارس، به ديدار مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي با حسين شريعتمداري مدير مسئول روزنامه کيهان اشاره کرد و گفت: مسئولان بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي با مدير مسئول روزنامه کيهان ديداري داشتند که در اين ديدار شريعتمداري به تحليل مسائل اخير داخلي به ويژه در بدنه دولت پرداخت که بخشي از اين سخنان به شرح ذيل است:
تحليل بنده از بحث رمالي و جنگيري اين است که دامن زدن به موضوع جن و مسائلي که اخيراً در سطح گستردهاي مطرح شده است کار خود جريان انحرافي است و براي اين امر هم شواهدي وجود دارد.
شريعتمداري افزود: امکان اثرگذاري جن و جنيان روي افراد مؤمن و باتقوا دور از واقعيت است که در اين مورد علماي بزرگ و صاحبنظر بايد اظهار نظر کنند و از طرفي قدرت انسان بالاتر از قدرت جن است که اينها مورد بحث ما نيست.
مدير مسئول روزنامه کيهان خاطرنشان کرد: احساس من اين است و شواهدي هم براي آن وجود دارد که جريان انحرافي داراي عقبه بيروني است و براي اينکه هنگام رهگيري اين جريان و دستيابي به عقبههاي مذکور با نقطهاي کور مواجه شويم موضوع جن و جادو مطرح ميشود زيرا اولاً در اينکه اين جريان با خارج ارتباط دارد شکي نيست و ثانياً موضوع جن و جنگيري در اين سطحي که اينها ميگويند نيست.
شريعتمداري با اشاره به اينکه با نگاه به جريان انحرافي از زاويهاي ديگر متوجه ميشويم که اين جريان در کار خود عجله کرده است آن هم به دو دليل، يکي اينکه عمر خود را کوتاه ميديد و دوم اينکه بايد در اين فرصت کم حتماً به يک نقطهاي ميرسيدند، تصريح کرد: جريان فتنه کمي متفاوت بود و آنها هم شرايط را مساعد ميديدند و به نوعي جنگ احزاب بود و همه دشمنان جمع شده بودند.
وي افزود: يکي به من گفت: مگر شما نميگوييد اين مملکت را امام زمان مديريت ميکند، پس با اين اوصاف چه نيازي به (نايب آن حضرت) ولي فقيه است؟ که من گفتم: حضرت مهدي عجّل الله تعالي فرجه الشريف بهتر اداره ميکنند يا خود خدا، پس چه نيازي به پيامبر و امام است؟
شريعتمداري در خصوص علي يعقوبي گفت: افرادي مانند علي يعقوبي که در اين جريان نقش فکري و انديشهاي را بازي ميکنند و هرچند داراي سواد و سابقه علمي نيستند اما جلسات سخنراني داشتند و به برخي مسائل ديني و موضوعات مربوط به امام زمان عجّل الله تعالي فرجه الشريف پرداختهاند، هرچند بسياري از مطالب وي پرگويي است اما او سعي ميکند با سخنان خود اين نظر را منتقل کند که در زمان غيبت نحوه بهرهگيري به دو شکل صورت ميگيرد؛ يک نوع انتفاع خاص و يک نوع انتفاع معمولي، نهايتاً يک عده از حضرت معلومات ميگيرند که نيازي به ارتباط با حضرت ندارد و از احداث قابل کسب است ولي يک عده از حضرت معرفت و نور ميگيرند. آن دسته که نور بيشتر دارند، معرفت کمتر و آن دسته که معرفت کمتري دارند نور بيشتري دارند.
وي در خصوص وحدت مطرح شده از سوي مقام معظم رهبري گفت: محوريت وحدت همان چهار محوري است که حضرت آقا اشاره ميفرمودند. به عقيده من اين جريان اساساً مانع وحدت است. شايد بگويم ما با کساني که داخل اين حلقهاند وحدت داريم و با کساني که بيرون از آن هستند کاري نداريم اما به شرط آنکه او هم با ما کاري نداشته باشد. اين جريان که بيرون از اين حلقه است با ما کار دارد. اين جريان اساساً دنبال اختلاف است.
شريعتمداري در خصوص اختلاف مجلس و دولت خاطرنشان کرد: موضعگيريهاي دولت و مجلس در مقابل يکديگر يک چيز عادي است و اصلاً نبايد به عنوان موضوع اصلي مطرح شود ولي بايد در مواقعي که نياز است برخي اقدامات را هم انجام دهيم. نبايد دشمن فکر کند که چون ما برخي ملاحظات را داريم هرکاري دلش ميخواهد بکند. ما گاهي به برخي چيزها هم اعتراض ميکنيم.
مدير مسئول روزنامه کيهان برخي از انتقادهاي تند عليه احمدينژاد را از سوي کساني دانست که مشکلشان با خود رئيسجمهور است و به دنبال تخليه عقدههاي خود هستند.
شريعتمداري در خصوص اسنادي که وعده داده بود در دادگاه شکايت جوانفکر از وي ارائه دهد گفت: اين اسناد، اسناد متقن است و بيشتر به خود جريان انحرافي برميگردد نه شخص جوانفکر. جوانفکر از من شکايت کرده که روزنامه ايران را سخنگوي جريان انحرافي معرفي کرديم که جواب اين سؤال اين است که ما بايد در دادگاه ثابت کنيم جريان مشايي انحرافي است و بعد بسيار واضح است که روزنامه ايران دائم از مشايي دفاع ميکند.