کد خبر 446694
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۰:۲۴

مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو، اظهارداشت: تبانی برخی پزشکان و داروخانه ها در تجویز بی مورد دارو برای بیماران تخلف محسوب و باعث ایجاد هزینه های اضافی برای بیمه ها می شود.

به گزارش مشرق، دکتر مهدی پیرصالحی، گفت: این مسئله از مصادیق فساد، تخلف عمده، سوء استفاده از امکانات بیمه ها و سیستم های درمانی دولت است، البته این موضوع به صورت گسترده  اتفاق نمی افتد اما متاسفانه مواردی  از این قبیل وجود دارد و این ارتباطات شکل می گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: حجم خدمات گیرندگان بسیار زیاد است و سیستم بیمه نیز از لحاظ پرسنلی و نظارتی محدودیت دارد.

مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو، گفت: البته سازمان های بیمه گر در این زمینه بی تفاوت نیستند اما نظارت شبانه روزی به دلیل محدودیت امکانات امکان پذیر نیست.

وی افزود: سازمان غذا و دارو اصل را بر اعتماد گذاشته است اما برخی افراد از این اعتماد سوء استفاده می کنند که قطعاً چنانچه مستنداتی وجود داشته باشد هم بیمه و هم سیستم های نظارتی دیگر به شدت با آن برخورد می کنند.

پیرصالحی ادامه داد: در برخی موارد مشاهده می شود که پزشکان برای منافع مشترک حتی  بیمار نیاز به دارو نداشته و نسخه می نویسند و  گه گاهی از دفترچه بیمار سو استفاده می شود به طوریکه خود بیمار  نیز از این مسئله اطلاعی ندارد. برای نمونه عکس برداری صورت نگرفته یا دارویی تحویل داده نشده  اما برای بیمه سند ارائه می شود.

مدیر کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه در برخی مراکز درمانی این مورد برای داروهای گران قیمت زیاد اتفاق می افتد، تصریح کرد: به همین منظور سازمان های بیمه گر یک برنامه نظارتی جامع را با هدف جلوگیری از اینگونه موارد در دست اجرا دارد، همچنین سیستم ردیابی و رهگیری (track and trace) که به صورت پورتال سازمان غذا و دارو در نظر گرفته شده  که به شکل گسترده ای از این مسئله جلوگیری می کند و امکان ردیابی دارو را می دهد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس