
به گزارش مشرق به نقل از ايرنا، تيم فوتبال اينتراخت فرانکفورت عصر شنبه در هفته هفدهم ليگ دسته اول باشگاههاي آلمان و يک هفته مانده به پايان اين مسابقات مقابل تيم فوتبال 'کلن' با نتيجه 2 بر صفر شکست خورد و در آستانه سقوط به ليگ دسته دوم قرار گرفت.
اينتراخت فرانکفورت با قبول اين شکست، ماندن خود در ليگ دسته اول را به نتايج ساير تيم ها در هفته آخر گره زد.
بعد از شکست روز شنبه اين تيم، تماشاگران خشمگين وارد زمين فوتبال شدند و به سمت بازيکنان حمله کردند.
بنابر گزارش رسانه هاي محلي، نيروهاي پليس ضد شورش براي جلوگيري از گسترش اغتشاشات و آسيب ديدن بازيکنان تيم مقابل و مقابله با معترضين، با باتوم و گاز اشک آور به سمت معترضان حمله ور شده و تعدادي از آنها را بازداشت کردند.
مسوولان باشگاه فرانکفورت از جمله مربي، رييس اين باشگاه و تعدادي از بازيکنان سعي کردند تا جو را آرام کنند، ولي نتيجه اي نداشت.
اين دومين هفته متوالي است که طرفداران تيم فوتبال فرانکفورت با شکست تيمشان (فرانکفورت هفته گذشته نيز مقابل ماينس 3 بر صفر شکست خورد) دست به اغتشاش مي زنند.
آنان هفته گذشته نيز به اتوبوس حامل بازيکنان تيم مقابل حمله کردند که پليس براي مقابله با آنان ناچار به تيراندازي هوايي شد.