کد خبر 44468
تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۵

ميترا زراتي متخصص تغذيه گفت: طالبي به دليل داشتن ويتامين ‌A براي خون سازي و تقويت سيستم ايمني بدن مفيد است.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، ميترا زراتي اظهار داشت: طالبي بسيار کم‌کالري است و سرشار از ويتامين‌هاي A ، ‌‍C و پتاسيم است.

وي گفت: طالبي اشتهاآور است و به دليل داشتن پيش‌ساز بتاکاروتن براي خون‌سازي و تقويت سيستم ايمني بسيار اهميت دارد و براي استحکام استخوان‌ها نيز ويتامين A بسيار ضروري است که مي‌توان بعد از غذا از طالبي استفاده کرد.

اين کارشناس تغذيه بيان داشت: ويتامين A آنتي اکسيدان و محلول در چربي است. همچنين ويتامين C آنتي اکسيدان محلول در آب است و مصرف اين ميوه به دليل دارا بودن مقدار زيادي از اين دو ويتامين، ابتلا به بسياري از بيماري‌هاي مزمن مثل بيماري‌هاي قلبي، سکته و سرطان را کاهش مي‌دهد.

زراتي افزود: طالبي‌هايي که داخل آن نارنجي است و به اصطلاح گرمک گفته مي‌شود، خواص بيشتري دارد و بتاکاروتن موجود در آن زياد است همچنين طالبي ادرارآور و ملين است و موجب طراوت و شادابي پوست بدن مي‌شود.

وي اظهار داشت: کساني که مبتلا به آلرژي‌هاي فصلي هستند، عطسه، سرفه و خارش زياد دارند، از مصرف طالبي پرهيز کنند به دليل اينکه آلرژي آنها را افزايش مي‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس