
به گزارش مشرق به نقل از فارس، ميترا زراتي اظهار داشت: طالبي بسيار کمکالري است و سرشار از ويتامينهاي A ، C و پتاسيم است.
وي گفت: طالبي اشتهاآور است و به دليل داشتن پيشساز بتاکاروتن براي خونسازي و تقويت سيستم ايمني بسيار اهميت دارد و براي استحکام استخوانها نيز ويتامين A بسيار ضروري است که ميتوان بعد از غذا از طالبي استفاده کرد.
اين کارشناس تغذيه بيان داشت: ويتامين A آنتي اکسيدان و محلول در چربي است. همچنين ويتامين C آنتي اکسيدان محلول در آب است و مصرف اين ميوه به دليل دارا بودن مقدار زيادي از اين دو ويتامين، ابتلا به بسياري از بيماريهاي مزمن مثل بيماريهاي قلبي، سکته و سرطان را کاهش ميدهد.
زراتي افزود: طالبيهايي که داخل آن نارنجي است و به اصطلاح گرمک گفته ميشود، خواص بيشتري دارد و بتاکاروتن موجود در آن زياد است همچنين طالبي ادرارآور و ملين است و موجب طراوت و شادابي پوست بدن ميشود.
وي اظهار داشت: کساني که مبتلا به آلرژيهاي فصلي هستند، عطسه، سرفه و خارش زياد دارند، از مصرف طالبي پرهيز کنند به دليل اينکه آلرژي آنها را افزايش ميدهد.