کد خبر 4446
تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۳۵

روح الله احمدزاده گفت: افرادي را که به شکل نابخردانه و جاهلانه اظهار نظر مي کنند و باعث هرج و مرج سياسي مي شوند تحذير مي دهم که مبادا بار ديگر مورد تذکر جدي مردم ولايتمدار فارس قرار بگيرند.

به گزارش مشرق، استاندار فارس در جمع مديران کل دستگاههاي اجرايي در جلسه شوراي برنامه ريزي استان با اشاره به برخي اظهار نظرها در خصوص جايگاه ولايت فقيه گفت: به همه کساني که خود را اهل بصيرت فرض مي کنند توصيه مي کنم پخته تر صحبت کنند.
احمدزاده تصريح کرد: امروز مردم ولايت مطلقه فقيه را رکن رکين نظام مقدس جمهوري اسلامي مي دانند و به آن باور دارند.
نماينده عالي دولت در استان فارس در ادامه گفت: هر کس با اين باور ديني و عقيدتي مقابله کند خودش را در برابر اراده مردم و امت اسلامي قرار داده است.
وي با تأکيد بر اينکه قوام، انسجام و حيات جمهوري اسلامي وابسته به رکن ولايت مطلقه فقيه است تصريح کرد: افرادي را که به شکل نابخردانه و جاهلانه اظهار نظر مي کنند و باعث هرج و مرج سياسي مي شوند تحذير مي دهم که مبادا بار ديگر مورد تذکر جدي مردم ولايتمدار فارس قرار بگيرند.
استاندار از کساني که با اظهار نظرهاي فتنه گرايانه خود در روزهاي اخير سعي در مشوش نمودن اذهان بيدار جامعه دارند خواست تا از ساحت مردم عذرخواهي کنند و حريم و عفت کلام خود را حفظ کنند، تا همچنان در دامن نظام قرار داشته باشند.
احمدزاده با اشاره به ظرفيت هاي والاي نظام اسلامي براي جذب اين افراد گفت: درب توبه باز است و اگر کساني اظهار نظرهايي کرده اند، با سعه صدر بالاي مردم فرصت دارند تا خطاي خود را در معرض بخشش قرار دهند.
استاندار فارس افزود: ما با ولي مان پيمان خون بسته ايم و ولايت فقيه جزء خطوط قرمز ماست. چون يقيناً در سايه ولايت است که اسلام داريم، ارزشها را مي توانيم حفظ کنيم و عدالت را مستقر نماييم.
احمدزاده بر لزوم تبعيت محض و بي چون و چرا از حضرت امام خامنه اي (مدظله العالي) تأکيد نمود و اظهار داشت: امام حي و حاضر و ناظر ما در پرده غيبت بسر مي برند و ظاهر نيستند اما با حضور ولي فقيه در رأس نظام گوشه اي از عظمت اين خورشيد بي کران به منصه ظهور رسيده است.
نماينده عالي دولت در استان ادامه داد: اگر نظام ما زمينه ساز و مقدمه حکومت عدل جهاني به رهبري حضرت صاحب الامر(عج) مي باشد که انشااله اينگونه است اين مقدمه و زمينه سازي جز با ولايت فقيه و جز با تبعيت و حمايت از ولي فقيه ميسر نخواهد شد.
احمدزاده ضمن درخواست از مردم  براي حفظ هوشياري و حضور هميشگي خود در صحنه از عموم مردم رشيد، فهيم و ولايت مدار استان فارس تقاضا کرد، صبر انقلابي خود را حفظ نموده و با تدبير و درايت، پشت سر رهبري معظم انقلاب از فتنه ها عبور کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس