کد خبر 44310
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۰:۰۹

يک سازمان مستقل فعال در امور کودکان در سراسر جهان مي گويد افغانستان، بدترين جا براي مادر بودن است.<BR>

به گزارش مشرق به نقل از الف، اين ارزيابي بر اساس دوازدهمين گزارش سالانه «شاخص مادران» انجام شده است، گزارشي که سازمان «کودکان را نجات دهيد» تهيه کرده است.

اين گزارش وضعيت مادران و کودکان را در ??? کشور مقايسه مي کند.

اين سازمان رتبه بندي کشورها را بر اساس شاخص هايي که عمدتا مربوط به وضعيت تندرستي، تغذيه، آموزش و شرايط اقتصادي و سياسي است انجام مي دهد.

بر اساس تحقيقات سازمان کودکان را نجات دهيد، افغانستان داراي بيشترين خطر مرگ و مير براي زنان باردار و داراي پايين ترين سن اميد به زندگي براي زنان در جهان است.

افغانستان همچنين در چندين شاخص متعدد از آخر رتبه دوم را دارد، از جمله دفعات حضور افراد ماهر در حين زايمان، مرگ کودکان پيش از رسيدن به ? سالگي و نابرابري جنسيتي در آموزش هاي ابتدايي.

سال گذشته مسوولان افغان گزارش دادند که در هر ?? دقيقه، يک زن به دلايل مرتبط با حاملگي و زايمان جان خود را از دست مي هد.

براي بهبود شرايط زنان، دولت افغانستان در سال ???? دومين تحقيقات مربوط به مرگ و مير را انجام داد و تلاش هايش را براي افزايش تعداد افراد ماهر - ماما ها، پرستاران و پزشکان - براي کمک به زنان در حين زايمان گسترش داد.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس