کد خبر 43177
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۲

با درخواست فدراسيون‌هاي جهاني چند رشته مختلف، به زودي يک مامور بين‌المللي از چهار ورزشکار ملي ايران نمونه‌گيري خواهد کرد.<BR>

به گزارش مشرق به نقل از فارس، يکي از برنامه‌هاي وادا آژانس جهاني ضد دوپينگ در جهت مبارزه با استفاده از مواد ممنوعه و مکمل‌هاي غيرمجاز، انجام نمونه‌گيري غافلگيرکننده از ورزشکاران ملي کشورهاست.

به اين شکل از هر ورزشکاري خواسته مي‌شود شش روز در طول سال را به آژانس اعلام کند که حتما در کشورش به سر مي‌برد تا ماموران کميته بين‌المللي دوپينگ بتوانند در صورت تشخيص خود و يا درخواست فدراسيون‌هاي جهاني آن رشته، در يکي از تاريخ‌هاي مورد نظر از اين ورزشکاران نمونه‌گيري کنند.

اگر اين نفرات در اردوهاي ملي و يا سالن تمرين باشند که در آنجا کار نمونه‌گيري صورت مي‌گيرد و در غير اين صورت ماموران آژانس با مراجعه به منزل قهرمان، ماموريت خود را انجام دهند.

در همين راستا در نامه‌اي محرمانه به نادوي ايران اعلام شده که به زودي از چهار ورزشکار ملي ايران آزمايش دوپينگ گرفته خواهد شد.

اين در شرايطي است که رئيس آزمايشگاه کلن اخيرا به مصرف‌کنندگان مکمل‌هاي غيرمجاز هشدار داده که بسياري از اين مکمل‌ها هشت تا ?? ماه پس از مصرف نيز باعث مثبت اعلام شدن نمونه دوپينگ ورزشکاران مي‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس