کد خبر 42961
تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۴

با انتخاب دستيار تيم ملي و سرمربي تيم اميد توسط کي‌روش، از پتانسيل او در گام اول کم شد. کي‌روش قسمتي از خلاقيت و اعتباراتش را به مزايده گذاشت و بايد مراقب باشد اين روند ادامه نيابد. وي به تنهايي از لحاظ سابقه و هوش براي تيم ملي کافي است. دستيار فوق‌العاده قوي مي‌توانست پتانسيل او را بالا ببرد و چه بهتر بود که اين انتخاب صورت مي‌گرفت تا سرعت شناختش نسبت به فوتبال ايران بيشتر مي‌شد، ولي دستيار ضعيف نيز چيزي از ظرفيت کي‌روش کم نمي‌کند.

وقتي کي‌روش به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد، نظرم مثبت بود و مطالب مثبتي گفتم چون فرد بزرگي است و در جاهايي که به عنوان سرمربي و دستيار حضور داشته، تاثيرگذار بوده است. خوش‌بين شدم در فوتبال ايران قرار است يک حرکت زيربنايي انجام شود. من فوتبال يونان را به خاطر آوردم که با استفاده از اتو ري‌هاگل توانست موفقيت‌هاي زيادي به دست آورد. فکر کردم کي‌روش، اتو ري‌هاگل ايران خواهد بود، ولي مسير او در انتخاب سرمربي تيم اميد و دستيار، مسير صحيحي نبود و از پتانسيل کي‌روش در گام اول کم شد و بايد مراقب باشد که اين مسير ادامه نيابد.

مشکلي با مربيان جديد ندارم و هم آقاجانيان و هم منصوريان هر دو از شاگردان من بوده‌اند. حتي منصوريان را از زماني که در سنين پايين فوتبال بازي مي‌کرد، مي‌شناسم، ولي در فوتبال ايران شايد 30 نفر امثال منصوريان را داريم. مربياني مثل جواد زرينچه، حميد استيلي، مجيد نامجو مطلق، فرشاد پيوس، يحيي‌ گل‌محمدي و... که حتي زودتر از منصوريان مدارک مربي‌گري B و A خود را گرفته‌اند و روند آموزشي را طي کرده‌اند و شايد بسياري از آن‌ها قوي‌تر از منصوريان هستند. البته در مربي‌گري سواد و دانش مربي حرف اول را مي‌زند و خلاقيت چندان مهم نيست. تمام مربيان ما از يک منبع که کميته آموزشي فدراسيون است، استفاده کرده‌اند و سطح دانش برابري دارند. شايد انتخاب هر يک نسبت به ديگري برتري نداشته باشد، ولي اينکه يک نفر به طور متوالي در سمت‌هاي دستياري و سرمربي‌گري انتخاب مي‌شود، جاي سوال دارد.

آقاجانيان زماني همکار نيکوليچ در تيم ملي جوانان بود که البته نتايج خوبي نگرفت. هومن افاضلي چرا از مسووليت تيم اميد کنار گذاشته شد؛ با اينکه نتايج بدي نگرفت و اينکه گفته شود در آينده نتايج بدي مي‌گرفت حرف قابل قبولي نيست. منصوريان چه برتري‌اي نسبت به افاضلي دارد؟

کادر فني غلامحسين پيرواني و شخص اميرحسين پيرواني مي‌توانست به سرمربي جديد تيم اميد کمک کند و بايد از آنها استفاده مي‌کردند، ولي اين کار انجام نشد. در مرحله اول بايد دقت کرد فرد شايسته‌اي به عنوان سرمربي اميد انتخاب شود، ولي در ادامه اکنون نيز مي‌توان در صورتي که منصوريان در راه‌يابي به المپيک ناکام بود، به او فرصت بدهيم و اين باعث مي‌شود که مربيان باکيفيت در فوتبال ما بيشتر شوند.

کي‌روش بايد توجه کند که دستيار او خواص خودش را هنگامي که دستيار فرگوسن در منچستر يونايتد بود را دارد و آيا نمازي را مي‌توان به عنوان يک کي‌روش کوچک در نظر گرفت؟ آيا جايزه مربي اي که تيمش در حال سقوط است اين است که دستيار سرمربي تيم ملي شود؟ انتخاب نمازي به عنوان دستيار کي‌روش هيچ توجيه فني ندارد.

مي‌توان گفت کي‌روش به تنهايي براي تيم ملي کفايت مي‌کند و کساني که اطراف او هستند آمده‌اند تا در کنار او آموزش ببينند و رشد کنند و در موقعيت‌هاي بهتري مشغول به کار شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس