
به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دکتر فييل لمپرت تحليلگر صنايع غذايي در اين مقاله جديد اظهار داشت: به اعتقاد متخصصان بيماريهاي آلرژيک، برخي از مواد غذايي سيستم ايمني بدن را به اين فکر مياندازند که بايد دفاع خود را در برابر گردهها، گرد و غبار و ساير مواد آلرژي زا آغاز کند و برخي از خوردنيهاي خاص اين واکنش را بيدار ميکنند.
به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، دکتر لمپرت در ادامه افزود: از بين اين خوراکيها و نوشيدنيهاي مشکل ساز و آلرژي زا ميتوان به پنير، خامه ترش، شير کرهاي، غذاهاي پخته و نان حاوي مخمر و سرکه، نوشيدنيهاي الکل دار، گوشت و ماهي دودي، گوشت و ميوه خشک شده و سس سويا اشاره کرد.
در اين مقاله تاکيد شده است که اگر شما هم در هواي آزاد دچار واکنشهاي آلرژيک ميشويد بهتر است که از خوردن اين چند قلم غذا و نوشيدني پرهيز کنيد تا حساسيتهاي شما کاهش پيدا کند. در عوض برخي خوراکيها مثل چاي سبز به دليل خاصيت ضد التهابي و آنتي اکسيداني با مواد آلرژي زاي محيطي مقابله ميکنند.