کد خبر 42722
تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۴

کارشناسان تغذيه در آمريکا مي‌گويند خوردني‌هايي مثل موز، طالبي و گرمگ و طالبي پوست زرد مي‌توانند سبب بروز علائم آلرژي در افراد مستعد شوند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، دکتر فييل لمپرت تحليل‌گر صنايع غذايي در اين مقاله جديد اظهار داشت: به اعتقاد متخصصان بيماريهاي آلرژيک، برخي از مواد غذايي سيستم ايمني بدن را به اين فکر مي‌اندازند که بايد دفاع خود را در برابر گرده‌ها، گرد و غبار و ساير مواد آلرژي زا آغاز کند و برخي از خوردني‌هاي خاص اين واکنش را بيدار مي‌کنند.

به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، دکتر لمپرت در ادامه افزود: از بين اين خوراکي‌ها و نوشيدني‌هاي مشکل ساز و آلرژي زا مي‌توان به پنير، خامه ترش، شير کره‌اي، غذاهاي پخته و نان حاوي مخمر و سرکه، نوشيدني‌هاي الکل دار، گوشت و ماهي دودي، گوشت و ميوه خشک شده و سس سويا اشاره کرد.

در اين مقاله تاکيد شده است که اگر شما هم در هواي آزاد دچار واکنش‌هاي آلرژيک مي‌شويد بهتر است که از خوردن اين چند قلم غذا و نوشيدني پرهيز کنيد تا حساسيت‌هاي شما کاهش پيدا کند. در عوض برخي خوراکي‌ها مثل چاي سبز به دليل خاصيت ضد التهابي و آنتي اکسيداني با مواد آلرژي‌ زاي محيطي مقابله مي‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس