
به گزارش مشرق به نقل از صراط نيوز ، حداديان در ايتدا با اشاره به اين مطلب که پيغمبر اکرم (ص) نسبت به اينکه برخي از اطرافيان ايشان حضرت زهرا (س) را به شهادت مي رسانند آگاهي داشتند اما مامور به صبر بودند و حضرت علي (ع) را نيز توصيه به صبر فرمودند، گفت: پرچم فاطميه بايد برافراشته باشد زيرا اين پرچم ، پرچم نفي نفاق است .
وي افزود: حضرت زهرا (س) براي پرده برداري چهره نفاق ديني از همه امکانات استفاده کردند .
اين ذاکر اهل بيت پيرامون صحبتهاي مربوط به ماه مبارک رمضان با اشاره به ماجراي ملاقات برخي با حضرت فاطمه (س) براي ايجاد جو سياسي شهر مدينه اظهار داشت: بنده ? ماه پيش در ابتداي ماه مبارک رمضان بنا بر موقعيتي صحبت کردم و بعد از آن در شبهاي قدر و برنامه هاي ماه محرم و صفر هم مطالبي را مطرح کردم اما در حال حاضر با انتشار صحبتهاي مربوط به شب اول ماه مبارک رمضان عده اي قصد مظلوم نمايي و بهره برداري سياسي دارند .
به گزارش صراط نيوز ، اين مداح اهل بيت در ادامه با قرائت آيه "اِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرا" پيرامون فوايد انتشار صحبتهاي مربوط به ? ماه پيش در بازه زماني فعلي اينگونه گفت: با توجه به مطالبي که در ماه رمضان گفتم و هم اکنون انتشار يافته است نام بنده هم در کنار نام حاج حسين شريعتمداري و حاج منصور ارضي که در روشنگري هاي خود در زمان فتنه غوغا کردند به عنوان متشاکي در ليست آقاي مشايي قرار گرفت .
در ادامه حاج سعيد حداديان با ذکر خاطره اي از زمان دولت اصلاحات گفت: "به آقاي هاشمي پيغام دادند که حاج منصور ارضي عليه شما مطالبي را بيان کرده است و آقاي هاشمي گفت : ديگر چه خبر؟" اگر قرار به شکايت بود که او بايد ??? شکايت مطرح مي کرد . اما شما از آن برخوردها استفاده کرديد ."
وي در ادامه بيان داشت: بنده افتخار مي کنم که جريان نفاق جديد از من شکايت کرده و اين جريان بايد به مردم معرفي شود .
اين شاعر اهل بيت در ادامه اظهاراتش پيرامون مسئوليتهايي که برخي از چهره هاي منحرف و سابقه دار در دولت گرفته اند خاطر نشان کرد: مگر سابقه دار بودن عيب نيست؟ چرا برخي از افرادي که مسئوليت دارند سابقه دار هستند؟
به گزارش صراط نيوز ، وي ضمن توصيه به صبر افزود: به هر حال در تبيين چهره جديد نفاق ما از جان گذشته ايم . غده ي عفوني دولت بايد خارج شود . آقاي مشايي براي اين دولت و مملکت مشکل ساز و مخل نظام است .
سعيد حداديان در ادامه بيان داشت: اگر ما دو تا تعريف از مشايي مي کرديم الان روي سر او جا داشتيم .
وي با اشاره به اينکه ممکن است از نوکر امام حسين (ع) اشتباهي رخ داده و نبايد آن را به حساب دستگاه ابا عبدالله (ع) گذاشت گفت: بنده بسيار کم اتفاق افتاده که کسي را نفرين کنم اما تا به حال سه نفر را نفرين کرده ام که نفرينم گرفته است . يکي آقاي مهاجراني بود ديگري هم اکبر گنجي و سومي عبدالله نوري .
اين شاعر اهل بيت با اشاره به صحبتهايش پيرامون مراجعه به دفتر مشايي در زمان حضور او در شهرداري براي زدن وي گفت : منظور از زدن درگيري نيست . من اين را به خود آقاي احمدي نژاد هم گفتم ايشان خنديدند .
اين ذاکر اهل بيت در ادامه افزود: تلويزيون صداي امريکا پيرامون انتقادات من به مشايي از ادبيات چاله ميداني حرف زده و نگران مشايي شده است . چاله ميدان يک محله است در جنوب شهر تهران . مگر آنها شهيد نداده اند ؟
حداديان در ادامه افزود: شما برويد تفاوت خر و الاغ را با بين الغي و فراماسون مقايسه کنيد!
وي اظهار داشت: اگر مشايي کانديداي انتخابات مجلس شود بنده هم به همين منظور کانديدا خواهم شد و در مجلس در صندلي پشت سر او خواهم نشست .
حاج سعيد حداديان در پايان عنوان کرد : مشايي بايد از اين دولت برود اين را کساني مي گويند که در رشد و پرورش دولت موثر بوده اند.