
به گزا مشرق به نقل از روابط عمومي رياست سازمان بسيج مستضعفين، سردار 'محمد رضا نقدي' در همايش جهاد فرهنگي که با حضور اقشار فرهنگي بسيج برگزار شد، با هشدار نسبت به فتنه هاي پيچيده پيش روي ملت ايران گفت: ملت عزيز ما بايد بسيار هشيار باشند و بسيجيان عزيز نيز به دقت حوادث را رصد کنند، چرا که فتنههايي که در آينده پيش روي ماست، پيچيدهتر است و بايد بدانيم آخرين فتنه آخرالزمان شبيهترين آنها به حقيقت است و پيچيدگي آن حتي با فتنه عميق 88 هم قابل قياس نيست.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين افزود: در هم شکستن فتنه عميق 88 که دشمن چند دهه براي آن برنامهريزي کرده بود، امتحان سختي بود که ملت ايران با سربلندي از آن خارج شد. اما بايد بدانيم جنس فتنههاي بعدي با آنچه در فتنه 88 ديديم متفاوت خواهد بود.
وي ادامه داد: علي رغم عمقي که فتنه 88 داشت و از همه ظرفيت هاي افراد به ظاهر موجه استفاده شد، در صحنه عمل ما با کساني مواجه بوديم که آشکارا در روز قدس روزه خواري مي کردند، با کفش نماز ميخواندند و در ايام سوگواري به شادي و پايکوبي مي پرداختند و شناخت ماهيت آن ها کار سختي نبود، اما در فتنه بعدي شرايط بسيار غبار آلود و تشخيص حق از باطل بسيار دشوار تر خواهد بود و ممکن است با عده اي مواجه شويم که با نام قرآن و نماز و علاقه ظاهري به عدالت و مهدويت، به مبارزه با ولايت بر خيزند و چه بسا منحرفان با نام صالحين رو در روي انقلاب بايستند.
سردار نقدي با تاکيد بر لزوم هشياري بسيجيان و حراست بيش از پيش آن ها از مرزهاي فرهنگي کشور، تصريح کرد که براي پيروزي بر فتنه هاي آخرالزمان بايد بصيرت کسب کنيم و همانطور که خداوند فرموده است: «ان تتقوا الله يجعل لکم فرقانا»، راه کسب بصيرت و پيروزي بر فتنه ها، رعايت تقواي الهي و تمسک به ولايت است.
وي با اشاره به رشادت هاي رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، خاطر نشان کرد: رشادت هاي رزمندگان اسلام، اتحاد جماهير شوروي را به نابودي کشاند و در ادامه در اثر حرکت الهي انقلاب اسلامي، امروز ايالات متحده پوشالي آمريکا از هم فروپاشيده است. اما به دليل سانسور شديد خبري خيلي از واقعيت هاي غرب، از ديدگان ملت ها پنهان است.